Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από κάμερα πως τα πηγαίνουν τα Xiaomi; ανταγωνίζονται αυτά που αναφέρουνμε παραπάνω;

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Από κάμερα πως τα πηγαίνουν τα Xiaomi; ανταγωνίζονται αυτά που αναφέρουνμε παραπάνω;

σε καμία περίπτωσή

Δημοσ.

σε καμία περίπτωσή

Οι ναυαρχίδες όπως mi 5 κλπ έχουν καλύτερες κάμερες από τα απλά μοντέλα . Τα περισσότερα γενικότερα κινητά έχουν πρόβλημα στις σκοτεινές λήψεις αν ενδιαφέρει κι αυτό τον ts
Δημοσ.

Είδα το 6p στο YouTube, δεν το βλέπω ανθεκτικό οπότε το αποκλείω παρά την καλή τιμή και κάμερα.

Τα Sony Z5;

Δημοσ.

Βρε πάρε το 6p αν είσαι εντάξει με το μέγεθος και άσε στην άκρη τα περί ανθεκτικότητας. Θα έχεις την καλύτερη εμπειρία Android κάμερας και μπαταρίας στα λεφτά που θα δώσεις. Απλά κάνε μια υποχώρηση και μην το χτυπας στα τούβλα ή φορά του μια θήκη.

• Like 1
Δημοσ.

Υποχώρηση κάνω αλλά με 2 μικρά στο σπίτι δεν ξέρω να θα ζήσει τόσο ευαίσθητο κινητό.

Δημοσ.

Υποχώρηση κάνω αλλά με 2 μικρά στο σπίτι δεν ξέρω να θα ζήσει τόσο ευαίσθητο κινητό.

Μια spigen θήκη του φοράς και είσαι άνετος
  • Like 1
Δημοσ.

Έχουν ψιλοκαλες κάμερες στο φως, αλλά στο σκοτεινό τοπίο τα περισσότερα έχουν δράμα κάμερα.

Δημοσ.

+1 απο εμενα για nexus 5x η καμερα του στα 250€ που παιζει καινουργιο πιστευω δεν εχει ανταγωνισμο.

Δημοσ.

+1 απο εμενα για nexus 5x η καμερα του στα 250€ που παιζει καινουργιο πιστευω δεν εχει ανταγωνισμο.

Έτοιμος να το πάρω ήμουν αλλά άκουσα για το θέμα με το bootloop...

Δημοσ.

Με 2gb ram και με μπαταρία 2700 και 250€ είναι πολλά γι'αυτη την συσκευή του 2015.
  • Like 1
Δημοσ.

Με 2gb ram και με μπαταρία 2700 και 250€ είναι πολλά γι'αυτη την συσκευή του 2015.

Έχεις ένα δίκιο αλλά τουλάχιστον σαν μεταχειρισμενο θα ήταν καλή επιλογη Αν δεν είχε το θέμα του bootloop.

Δημοσ.

Για το συγκεκριμένο δεν ξέρω αν έχει ακουστεί κάτι για Bootloop.

Αλλά η LG με όλοι την φάση που έχει παιχτεί γενικος έχει χάσει την αξιοπιστία της.

Αυτό βέβαια είναι γνώμη μου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...