Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα τέλη φορητότητας πάντως δεν έχουν καμία σχέση με το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου.

Πρόκειται για το εφάπαξ ποσό των 35-36€ που πληρώνουμε στη νέα εταιρεία κατά την φορητότητα, που κάποιες φορές το προσφέρουν δωρεάν, όπως τώρα σε σένα.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τα τέλη φορητότητας πάντως δεν έχουν καμία σχέση με το τέλος πρόωρης διακοπής συμβολαίου.

Πρόκειται για το εφάπαξ ποσό των 35-36€ που πληρώνουμε στη νέα εταιρεία κατά την φορητότητα, που κάποιες φορές το προσφέρουν δωρεάν, όπως τώρα σε σένα.

Η απλά στο χρεώνουν στο τέλος των υπηρεσιών τους όπως η vodafone που πλέον το πέρασε και επίσημα στο κόστος στον τιμοκατάλογο της. Απλά θα το κάνουν γαργάρα. Εξαιρετικά σπάνιο να σου κάνουν δώρο τη φορητότητα και η μοναδική εταιρία που πράγματι το έκανε ήταν η Cyta πριν κάποια χρόνια για περιορισμένο αριθμό πελατών. 

Δημοσ.

To τέλος φορητότητας (που πλέον στην σταθερή εμπεριέχεται στο τέλος ενεργοποίησης) πληρώνεται πάντα στον πρώτο λογαριασμό στον νέο πάροχο και ποτέ στο τέλος.

Φυσικά υπάρχει στα τιμολόγια όλων των παρόχων και δεν πληρώνεται μόνο σε περίπτωση που συμφωνηθεί εκ των προτέρων ή αναφέρεται στις online προσφορές, όπως πχ. αυτή την περίοδο η Cosmote ή όλες οι άλλες κατά καιρούς.

Μήπως αναφέρεσαι σε άλλο πράγμα, π.χ. τέλος λόγω αλλαγής προγράμματος ή ανανέωσης συμβολαίου, που κάποιοι τα έχουν; Αυτά όμως είναι άσχετα με την φορητότητα.

Δημοσ.

Το τέλος φορητότητας κάποιες εταιρίες το δίνουν "δώρο" και το βαφτίζουν κάπως αλλιώς με περισσότερες υπηρεσίες αλλά με χρέωση που στο σύνολο μπορεί να σου βγει και ακριβότερα. Εγώ αυτό δεν το λέω δωρεάν.   

Δημοσ.

Και εμενα μου ειπαν "δώρο" τέλη φορητότητας 35 αν παω σε αυτους απο forthnet και θα εχω double play +400 προς κινητα με 18 το μηνα . Η μεγαλη π@στια που δε λενε ειναι οτι πανε να προλαβουν την προταση που θα κανουν οι αλλοι τελος του μηνα - φορτωνοντας μου βεβαια  και το τελος αποδεσμευσης απο forthnet που ειναι αρκετα -120 νομιζω ;

Δημοσ.

πάντως ένας φίλος μου που κάλεσε στη wind δώρο μόνο για νεα γρμμή τα εκαναν για υφιστάμενη 35 ευρώ μάλλον σου έδωσαν προσφορά 

Δημοσ.

Το τέλος φορητότητας κάποιες εταιρίες το δίνουν "δώρο" και το βαφτίζουν κάπως αλλιώς με περισσότερες υπηρεσίες αλλά με χρέωση που στο σύνολο μπορεί να σου βγει και ακριβότερα. Εγώ αυτό δεν το λέω δωρεάν.   

Κάπου τα έχεις μπερδέψει.

Το τέλος φορητότητας αφορά το κόστος που πληρώνουμε στον νέο πάροχο για να μεταφέρουμε σε αυτόν τον τηλεφωνικό αριθμό και να έχουμε τηλεφωνία από αυτόν, είτε πρόκειται για σταθερή είτε για κινητή και είτε πρόκειται για PSTN, ISDN ή VoIP.

Η όποια σύνδεση DSL για πρόσβαση στο διαδίκτυο, πρόκειται για υπηρεσία που δεν δουλεύει ανεξάρτητα, αλλά απαραίτητα χρειάζεται τηλεφωνική σύνδεση. Με απλά λόγια χωρίς σταθερή τηλεφωνία δεν υπάρχει σύνδεση DSL.

Όταν λοιπόν θέλουμε να αλλάξουμε πάροχο κάνουμε αίτηση φορητότητας του τηλεφωνικού αριθμού και ταυτόχρονα δηλώνουμε τις όποιες υπηρεσίες θέλουμε να έχουμε (τηλεφωνία, Internet, TV κλπ). Παλαιότερα το σχετικό τέλος ήταν ξεχωριστό, ωστόσο τα τελευταία χρόνια εμπεριέχεται στο τέλος ενεργοποίησης της γραμμής και πληρώνεται στον πρώτο λογαριασμό. Δεν είναι κάτι κρυφό, δεν βαφτίζεται με άλλο όνομα και δεν μεταβάλει το συμφωνηθέν πάγιο. Απλά κάποιες φορές το δίνουν δωρεάν για να προσελκύσουν νέους πελάτες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...