Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε οποιονδήποτε admin, δεν ήξερα σε ποιον ακριβώς να απευθυνθώ και απ το να πρήζω τις μπάλες του καθενός είπα καλύτερα να αναρτήσω εδω πέρα..

Πρόσφατα έκανα μια αγορά εξ'αποστάσεως και έκανα το λάθος και έβαλα τα λεφτά μπροστά και ο πωλητής ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το θέμα είναι ότι είτε ήταν πολύ πειστικός και με έκλεψε, είτε ότι έπαθε κάτι ο άνθρωπος και δεν επικοινωνεί.

Ας ελεήσει κάποιος απο τους admin και να μου πει το εμαιλ που έγινε η εγγραφή από το λογαριασμό που θέλω μήπως καταφέρω και λυθεί το θέμα χωρίς να τρέχω στις αστυνομίες..

Δημοσ.

Καλησπέρα σε οποιονδήποτε admin, δεν ήξερα σε ποιον ακριβώς να απευθυνθώ και απ το να πρήζω τις μπάλες του καθενός είπα καλύτερα να αναρτήσω εδω πέρα..

Πρόσφατα έκανα μια αγορά εξ'αποστάσεως και έκανα το λάθος και έβαλα τα λεφτά μπροστά και ο πωλητής ούτε φωνή ούτε ακρόαση. Το θέμα είναι ότι είτε ήταν πολύ πειστικός και με έκλεψε, είτε ότι έπαθε κάτι ο άνθρωπος και δεν επικοινωνεί.

Ας ελεήσει κάποιος απο τους admin και να μου πει το εμαιλ που έγινε η εγγραφή από το λογαριασμό που θέλω μήπως καταφέρω και λυθεί το θέμα χωρίς να τρέχω στις αστυνομίες..

Μπα, δεν ασχολούντε με αγγελίες δυστυχώς. Δεν είναι και 1000 άτομα, θα τρέχαν και δεν θα φτάνανε,

Δυστυχώς πρέπει να πας αστυνομία, για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν η μύνηση απο ότι έχω ακούσει.

Τον Admin θα τον βρεις εδώ

http://www.insomnia.gr/user/39041-hal9000/

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή έστω ότι σου δίνουν το mail του απατεώνα που σε ξεγέλασε… και το mail είναι το παρακάτω [email protected] πες μου τώρα  τι θα το κάνεις και πως θα γλυτώσεις την καταγγελία στην αστυνομία?

Δημοσ.

Μπα, δεν ασχολούντε με αγγελίες δυστυχώς. Δεν είναι και 1000 άτομα, θα τρέχαν και δεν θα φτάνανε,

Δυστυχώς πρέπει να πας αστυνομία, για απάτη μέσω διαδικτύου είναι δωρεάν η μύνηση απο ότι έχω ακούσει.

Τον Admin θα τον βρεις εδώ

http://www.insomnia.gr/user/39041-hal9000/

Υπάρχει περίπτωση να απαντήσει αν επικοινωνήσω λες ή να μη μπω καν στον κόπο?

Ευχαριστώ για την απάντηση..

Δηλαδή έστω ότι σου δίνουν το mail που κάποιος έστω απατεώνας σε ξεγέλασε… και το mail είναι το παρακάτω [email protected] πες μου τώρα  τι θα το κάνεις και πως θα γλυτώσεις την καταγγελία στην αστυνομία?

Σε παρακαλώ εαν δεν έχεις κάτι ουσιώδες να πεις να λείπει ο σαρκασμός. Αυτό μας έλειπε..

Τρόπο επικοινωνίας ψάχνω ανθρωπέ μου ο πωλητής μπορεί να έπαθε κάτι δεν θα του κάνω μήνυση επειδή έχει να μου απαντήσει 2 μέρες.

• Like 1
Δημοσ.

Αν θες δείξε την αγγελία και θα σου απαντήσω σε μισό λεπτό αν έχεις πέσει θύμα απάτης

Δημοσ.

Δεν γνωρίζω αν θα σου απαντήσει, αλλά λογικά θα σου πει για τα προσωπικά δεδομένα κτλ. Περίμενε 2-3 μέρες και κάνε αρνητική αξιολόγηση και μύνηση στην αστυνομία.

Δημοσ.

Τρόπο επικοινωνίας ψάχνω ανθρωπέ μου ο πωλητής μπορεί να έπαθε κάτι

Για κάτσε ρε μάστορα… ο πωλητής που προφανώς μιλήσατε μέσα από το insomnia, μόλις πείρε τα χρήματα έγινε άφαντος… και θέλεις να βρεις το mail του, γιατί θεωρείς ότι κάτι έπαθε και δεν απαντά στο insomnia, αλλά ελπίζεις ότι θα σου απαντήσει στο mail…????????????  Μάλιστα….

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για άλλη μια φορά: Το insomnia παραδίδει στοιχεία χρηστών ΜΟΝΟ στις αρμόδιες αρχές και κατόπιν σχετικού αιτήματος από αυτές. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...