Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, θελει να φτιαξει ενας φιλος μου ενα pc για Premiere και Photoshop. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει κατι με budget 500€? Εμενα μου φαινονται λιγα για τη χρηση που το θελει αλλα πειτε κι εσεις μια γνωμη.

Δημοσ.

Με 530 παίρνει 

amd σύστημα

case 50

psu 50

ram 8gb 70

cpu  1600 250 (ετοιμοπράδοτος). Με παραγγελιά στα 235

mobo 110

χωρίς hdd ή ssd και χωρίς κάρτα γραφικών. Οπότε υπολόγισε πως έχει η κατάσταση 

Ιντελ μπορεί να πάρει αρχικά τον pentium G4560 για αρχή και να τον αναβαθμίσει στην συνέχεια. Κάρτα τον παίρνει για μια 1050ti και να βάλει και έναν hdd.

Είναι πολύ πιθανόν ανάλογα και τι κάνει ως συνήθως στο Photoshop να χρειαστεί περισσότερη μνήμη. Στα 16gb 

Αυτά ως μια εικόνα. Όπως καταλαβαίνεις για ένα αξιοπρεπές σύστημα θέλει ένα 200αρι παραπάνω τουλάχιστον.

Από παλιό σύστημα έχει τίποτα?

Δημοσ.

Καλησπερα, θελει να φτιαξει ενας φιλος μου ενα pc για Premiere και Photoshop. Υπαρχει περιπτωση να φτιαξει κατι με budget 500€? Εμενα μου φαινονται λιγα για τη χρηση που το θελει αλλα πειτε κι εσεις μια γνωμη.

Τι οθονη εχει; Εχει τιποτα parts απο παλιοτερο αν δεν δινει παραπανω;

Δημοσ.

Οθονη δεν ξερω ποια εχει, θα τον ρωτησω. Και για parts απο παλιοτερο παλι δεν ξερω, θα μαθω ομως.

Δημοσ.

Οθονη δεν ξερω ποια εχει, θα τον ρωτησω. Και για parts απο παλιοτερο παλι δεν ξερω, θα μαθω ομως.

Στο budget που θελει παίρνει 8 core /16 thread, 16gb ram... Τι άλλο μπορεί να θέλει;

Δημοσ.

Στο budget που θελει παίρνει 8 core /16 thread, 16gb ram... Τι άλλο μπορεί να θέλει;

Για το refurbished hp z420 λες?

Δημοσ.

όχι πως έχει άλλη επιλογή αλλά δεν αξίζει αυτό που λέτε παιδιά, είναι πεταμένα λεφτά, κρίμα

τι να το κάνει το παλιό 8 core / 16 thread με ecc και τέτοια κάρτα γραφικών για premiere και photoshop;

καλύτερα να μαζέψει ότι μπορεί και να πάρει τίποτα μεταχειριμένα 1050ti+g4560

αν μπορεί να μαζέψει για κάποιον καινούργιο amd ακόμη καλύτερα

η συντριπτική πλειοψηφία των εργασιών και στα δύο προγράμματα είναι single threaded

το encoding/export στο premiere είναι multi threaded αλλά έχει πολύ κακό scaling

δεν πρόκειται να δει πουθενά επιδόσεις καλύτερες ενώ ταυτόχρονα θα τρώει τυρόπιτες σχεδόν στα πάντα

πόση ώρα θα τρώει στα boot και σε καθημερινές εργασίες και θα χει και τη σκούπα πάνω από το κεφάλι του;

για να μην μιλήσουμε για κάρτα και μνήμες που είναι ecc, τριπλός χρόνος προσπέλασης αν είναι και buffered (δεν το έλεγξα)

γνώμη μου μην κάνει τέτοιο λάθος

Δημοσ.

Τελικα μαλλον ανεβαινει το budget στα 700€ γιατι στα 500€ ειναι λιγο δυσκολο να παρει κατι αξιολογο απ΄οτι φαινεται. Για πειτε γνωμες σε αυτο το budget.

Δημοσ.

Δεν συμπληρώνεις και την φόρμα?γτ ούτε στις ερωτήσεις που τέθηκαν απάντησες..

Δημοσ.

η τελευταία σύνθεση που γράφτηκε πρέπει να βγαίνει πολύ παραπάνω μαζί με μεταφορικά τελική τιμή

αλλά με 8 gb μνήμη αντί 16 και cpu τον 1400 εγώ τα βγάζω χοντρικά γύρω στα 730 ευρώ με μεταφορικά

αν έχει κάποιο κουτί, κάποιο σκληρό δίσκο τουλάχιστον ή τροφοδοτικό (πρέπει να είναι καλό όμως) από παλιότερο pc τότε πέφτει μέσα στα 700 ευρώ άνετα βέβαια

τώρα αν δεν έχει ούτε πληκτρολόγιο, ποντίκι, δυσκολεύουν τα πράγματα

δεν είναι ότι δεν υπάρχουν άλλες επιλογές, είναι ότι δεν αξίζουν

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...