Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dreammpompo είπε

Κοιτά να δεις η μπαταρία φταίει 1000/100 αυτό δεν έχει καμία σχέση με την παροχή νερού αλλά της μπαταρίας πολύ απλά η πήρες μπαταρία του 20αρικου και έχει θέμα η αν είναι καλή μπαταρία από μαγαζί τραβά ένα βίντεο και επέστρεψε της με την αποδείξει να σου δώσουν άλλη γιατί έχουν εγγύηση και αυτές 

1 ώρα πριν, sphinxgr είπε

Ξεκάθαρα η μπαταρία. Δεν είναι πυρηνική φυσική. Έχεις 2 σωλήνες νερού. Το ζεστό και το κρύο. Αυτοί μπαίνουν στη βρύση, όπου η βρύση κανονίζει αν θα βγαίνουν απο το ντους ή απο το τη βρύση.

Τι άλλο να φταίει, αφού το μόνο εξάρτημα που υπάρχει είναι η μπαταρία?

*Επ ευκαιρία να πω, να μην παίρνετε του 20αρικου μπαταρίες και ΠΑΝΤΑ να ζητάτε απο τον πωλητή μπαταρία που επιβεβαιωμένα ΔΕΝ κάνει φασαρία. Μερικές κάνουν φασαρία λόγω σχεδίασης σε όλη την πολυκατοικία. 

Αν μιλάτε για εμένα και όχι για τον από πάνω, εγώ δεν έχω πάρει καινούργια μπαταρία, είναι πάνω από 10 χρόνια και είναι grohe... Τώρα τελευταία έχει ξεκινήσει το θέμα που τρέχει νερό και από το ντους και από τη βρύση. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Eχει πιάσει άλατα και δεν γυρνάει τελειώς.Δοκίμασε να το γυρίσεις με δύναμη,πχ βάλε ενα πανί και πιάσε με τον κάβουρα/πένσα και γύρνα τον διακόπτη.Αλλά δεν έχει κάτι αλλο να κάνεις.

Δημοσ.
Στις 25/5/2017 στις 9:47 ΜΜ, Kapetanakos είπε

ειχα θεμα με μια παλια μπαταρια μπανιου.

εβγαζε νερο ταυτοχρονα και απο την βρυση και απο το ντους,λεω θα χαλασε ο διαχωριστης.

πηρα καινουργια και το φαινομενο συνεχιζετε.

τι φταιει;

Στις 27/5/2017 στις 9:51 ΜΜ, web_assasin είπε

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.

μου φαινεται κουλο ομως με την αλλαγη της μπαταριας να εχει το ιδιο προβλημα..

Στις 28/5/2017 στις 1:06 ΜΜ, web_assasin είπε

Σε μενα κανει το ιδιο.

εχει χαλασει ο ρουμπινες που αλλαζει τη ροη.

2 ώρες πριν, 26ska είπε

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω,τρέχει νερό και από τη βρύση και από το ντους.Σκεφτομαι να πάρω καινούργια μπαταρία ,αλλά βλέπω ότι στον από πάνω παραμένει το πρόβλημα.Καμια ιδεα από τους υδραυλικούς του forum;troig και stelios ....

Παιδιά δεν έχει τίποτε η μπαταρία.Ένα λαστιχάκι είναι εσωτερικά που φεύγει από τη θέση του.Το είχα πάθει παλαιότερα και μου το έδειξε ένας τσάκαλος που έχει κατάστημα υδραυλικών.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω γραπτά δυστυχώς φεύγω για 2-3 μέρες.Αν γυρίσω και δεν έχει βρεθεί κάποιος να το δείξει θα κάνω ένα βιντεάκι και θα το ανεβάσω να το δείτε.

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, papoys1 είπε

Παιδιά δεν έχει τίποτε η μπαταρία.Ένα λαστιχάκι είναι εσωτερικά που φεύγει από τη θέση του.Το είχα πάθει παλαιότερα και μου το έδειξε ένας τσάκαλος που έχει κατάστημα υδραυλικών.

Δεν μπορώ να το εξηγήσω γραπτά δυστυχώς φεύγω για 2-3 μέρες.Αν γυρίσω και δεν έχει βρεθεί κάποιος να το δείξει θα κάνω ένα βιντεάκι και θα το ανεβάσω να το δείτε.

Λαστιχάκι που στον διανομέα που γυρνάει το νερό  στο ντους και ανιστοιχα στη βρύση; Επίσης τι θα μπορούσα να έριχνα για τα άλατα, μπας και είναι αυτό; 

Δημοσ.
On 28/05/2017 at 13:21, Kapetanakos said:

ρε παιδια ναι οκ και εγω στην αρχη στην παλια μπαταρια αυτο νομιζα,αλλαξα μπαταρια και παλι τα ιδια.

αυτο δεν μπορω να καταλαβω.

εγω υποψιαζομαι οτι ειναι λογω χαμηλης πιεσης,το κανει και η δικια μου.

Και μαλιστα ψαχνω να βρω πως θα μπορουσα να ανεβασω την πιεση,παλια ηταν μια χαρα αλλα απο καποια στιγμη και μετα εχει πεσει πολυ.Ο διακοπτης παροχης μεσα στο σπιτι ειναι τερμα,μηπως ανοιγει κι αλλο απο τα ρολογια της ευδαπ κατω στο δρομο?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, azuli είπε

Και μαλιστα ψαχνω να βρω πως θα μπορουσα να ανεβασω την πιεση,παλια ηταν μια χαρα αλλα απο καποια στιγμη και μετα εχει πεσει πολυ.Ο διακοπτης παροχης μεσα στο σπιτι ειναι τερμα,μηπως ανοιγει κι αλλο απο τα ρολογια της ευδαπ κατω στο δρομο?

Η πίεση να φταίει και να βγάζει νερό και από τη βρύση και από το ντους; Δεν το νομίζω.... 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, azuli είπε

Αν μόλις ανοίγεις την βρύση έχει πίεση και μετά πέφτει τότε ναι κάποια βάνα έχει μισοκλείσει.Αν όχι τότε αλλού ψάχνεις το πρόβλημα.

Δημοσ.
Στις 25/5/2017 στις 9:47 ΜΜ, Kapetanakos είπε

ειχα θεμα με μια παλια μπαταρια μπανιου.

εβγαζε νερο ταυτοχρονα και απο την βρυση και απο το ντους,λεω θα χαλασε ο διαχωριστης.

πηρα καινουργια και το φαινομενο συνεχιζετε.

τι φταιει;

Στις 27/5/2017 στις 9:51 ΜΜ, web_assasin είπε

εχω και εγω το ιδιο προβλημα.

μου φαινεται κουλο ομως με την αλλαγη της μπαταριας να εχει το ιδιο προβλημα..

8 ώρες πριν, 26ska είπε

Το ίδιο πρόβλημα έχω και εγω,τρέχει νερό και από τη βρύση και από το ντους.Σκεφτομαι να πάρω καινούργια μπαταρία ,αλλά βλέπω ότι στον από πάνω παραμένει το πρόβλημα.Καμια ιδεα από τους υδραυλικούς του forum;troig και stelios ....

5 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Το λαστιχάκι στην μπαταρία δεν είναι;

Τελικά ανεβλήθη για αύριο πρωί η αναχώρηση,βρήκα στο πατάρι την παλιά μπαταρία που είχα αλλάξει για αυτό το λόγο με μία παρόμοια και μετά έμαθα που είναι το πρόβλημα.

Ανέβασα ένα βιντεάκι εδώ μήπως μπορέσω να βοηθήσω κάποιους με το ίδιο πρόβλημα.Το βιντεάκι έχει και ειδική αφιέρωση προς το τέλος.:P

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ.
5 ώρες πριν, papoys1 είπε

Τελικά ανεβλήθη για αύριο πρωί η αναχώρηση,βρήκα στο πατάρι την παλιά μπαταρία που είχα αλλάξει για αυτό το λόγο με μία παρόμοια και μετά έμαθα που είναι το πρόβλημα.

Ανέβασα ένα βιντεάκι εδώ μήπως μπορέσω να βοηθήσω κάποιους με το ίδιο πρόβλημα.Το βιντεάκι έχει και ειδική αφιέρωση προς το τέλος.:P

Είσαι τεράστιος! 

• Thanks 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, papoys1 είπε

Συγχαρητήρια

Και για το βίντεο αλλά κυρίως για τη συνέπειά σου να κάνεις άμεσα αυτό που υποσχέθηκες.

Ευχαριστούμε

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ωραίο το βιντεακι, αλλά το θέμα είναι είναι να πιάνουν τα χέρια σου και να ξέρεις, να τα λύνεις βρύσες. Εγώ είμαι κουλός σε υδραυλικά. 

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, 26ska είπε

Ωραίο το βιντεακι, αλλά το θέμα είναι είναι να πιάνουν τα χέρια σου και να ξέρεις, να τα λύνεις βρύσες. Εγώ είμαι κουλός σε υδραυλικά. 

Τουλάχιστον ξέρεις τι φταίει σε περίπτωση της συγκεκριμένης δυσλειτουργίας οπότε αποφασίζεις.

Δημοσ.

Παιδιά, έχω και εγώ μια ερώτηση. Στο ντουζ όταν κάνω μπάνιο και όταν βάζω ζεστό νερό τρέχει πολύ αργα. Βγάζει 3 λίτρα ανα λεπτό μόνο. Όταν το γυρνάω στο κρύο τρέχει μια χαρά. Στην βρύση της κουζίνας και του μπάνιου είναι μια χαρά. Μόνο εκεί έχω θέμα. Τι λέτε να παίζει ; Την έχω βγάλει και από ότι ειδα στο σημείο που είναι να βγει το ζεστό έχει λίγες βρωμιές. Το καθάρισα το έβαλα ξανά και ανέβηκε στα 4.9 με 5.2 λίτρα το λεπτό αλλά μετά από μερικές μέρες πάλι τα ίδια. Να αναφέρω ότι έχω Instant water heater και ότι δεν έρχεται το ζεστό νερό από κάπου άλλου. Δηλαδή το σπίτι μου στην ουσία μόνο κρύο νερό έχει και ζεσταίνεται χάρη στον heater. Επίσης να αναφέρω ότι όταν κάνω μπάνιο κάνει πολύ περίεργο ήχο όταν τρέχει στο ζεστό. Κάνεις καμια ιδέα ; Μήπως έχεις βρωμιές ο σωλήνας ; Αλλά δεν νομίζω γιατί είχε γίνει ανακαίνιση στο διαμέρισμα και η σωλήνες είναι 3 μηνών. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
37 λεπτά πριν, Peleus17 είπε

Παιδιά, έχω και εγώ μια ερώτηση. Στο ντουζ όταν κάνω μπάνιο και όταν βάζω ζεστό νερό τρέχει πολύ αργα. Βγάζει 3 λίτρα ανα λεπτό μόνο. Όταν το γυρνάω στο κρύο τρέχει μια χαρά. Στην βρύση της κουζίνας και του μπάνιου είναι μια χαρά. Μόνο εκεί έχω θέμα. Τι λέτε να παίζει ; Την έχω βγάλει και από ότι ειδα στο σημείο που είναι να βγει το ζεστό έχει λίγες βρωμιές. Το καθάρισα το έβαλα ξανά και ανέβηκε στα 4.9 με 5.2 λίτρα το λεπτό αλλά μετά από μερικές μέρες πάλι τα ίδια. Να αναφέρω ότι έχω Instant water heater και ότι δεν έρχεται το ζεστό νερό από κάπου άλλου. Δηλαδή το σπίτι μου στην ουσία μόνο κρύο νερό έχει και ζεσταίνεται χάρη στον heater. Επίσης να αναφέρω ότι όταν κάνω μπάνιο κάνει πολύ περίεργο ήχο όταν τρέχει στο ζεστό. Κάνεις καμια ιδέα ; Μήπως έχεις βρωμιές ο σωλήνας ; Αλλά δεν νομίζω γιατί είχε γίνει ανακαίνιση στο διαμέρισμα και η σωλήνες είναι 3 μηνών. 

Χαρακτηριστικό των ταχυθερμοσιφώνων (Instant water heater) είναι η χαμηλή ροή, όσο πιο κρύο το περιβάλλον τόσο πιο χαμηλη η ροη του ζεστού νερού.

Τα βασικά για την χρήση του, να είναι σωστά γειωμένη η συσκευή και να υπάρχει ρελέ διαρροής (αντιηλεκτροπληξιακό) στον πίνακα το οποίο λειτουργεί. (test μία φορά το μήνα) έχουμε δεν έχουμε ταχυθερμοσίφωνα.

Επεξ/σία από htaccess

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...