ILIAS GR Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έπρεπε να είχες κάνει συμφωνία, η συμφωνία νικάει το νόμο…. Τώρα…. ...Και να `σαι τυχερός να βρεις ελεύθερο….
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 η συμφωνία νικάει το νόμο…. Σε ποιο σύμπαν? 6
mylo Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 2 χρόνια σπουδάζεις και δεν έχεις γνωριμίες να βοηθήσει κάποιος; δε λέω να σε φιλοξενήσει 2 μήνες αλλά... 1
ShitSouler123 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Επειδή μ'ενδιαφέρει το θέμα...παίζει να σε διώξουν ακόμα και αν έχεις πληρώσει; Εγώ δε θα πήγαινα ούτε σα φοιτητής ούτε σα τουρίστας...απλά σαν επισκέπτης και όσο κάτσει.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παντού και πάντα.... Δλδ αν το ιδιωτικό συμφωνητικό πάει ενάντια σε νόμο, υπερισχύει του νόμου? 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Super Moderators Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μάλιστα, σήμερα μάθαμε ότι οι παράνομοι και καταχρηστικοί όροι ενός ιδιωτικού συμφωνητικού υπερισχύουν του νόμου. 3
petran91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μάλιστα, σήμερα μάθαμε ότι οι παράνομοι και καταχρηστικοί όροι ενός ιδιωτικού συμφωνητικού υπερισχύουν του νόμου. Μα κύριε δικαστά τι πάει να πει ότι ο φόνος είναι παράνομος, να το ιδιωτικό μας συμφωνητικό που μου επιτρέπει να τον καθαρίσω, το λέει ξεκάθαρα! 2
Haldol Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Έπρεπε να είχες κάνει συμφωνία, η συμφωνία νικάει το νόμο…. Τώρα…. Αυτό έκανε. "Συμφωνία". Όχι νόμιμο συμφωνητικό. Και να το αποτέλεσμα... 1
Anorymous Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εγώ σαν φοιτητης όταν έμενα σε ξενοδοχεία αναφερόταν οποίες μέρες έπρεπε να φύγω όπως γιορτές πασχα και Χριστούγεννα το τριήμερο των αποκριών κλπ μέσα στο συμβόλαιο Μάλιστα, σήμερα μάθαμε ότι οι παράνομοι και καταχρηστικοί όροι ενός ιδιωτικού συμφωνητικού υπερισχύουν του νόμου.Άστους να λένε στο πένταμηνο που ήμουν πχ μας ελεγαν τα ιδια υπογραψατε δεν υπογραψατε, ε τους τρέξαμε και βγάλαμε την σύμβαση ότι καταπαταει το εργατικό δίκαιο, οι προηγούμενοι δεν το εκαναν και τους είχαν σαν σκλάβους.
gokuthelegend Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φαντάζομαι ότι σου έχει κάνει κάποια καλή τιμή εφόσον νοικιάζεις μακροπρόθεσμα το δωμάτιο. Φυσικά θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, αλλά 20 μέρες δεν είναι και πολλές, γιατί δεν του λες να πληρώσεις την κανονική τιμή που θα πλήρωναν και οι τουρίστες;
xXunknownXx Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Τελικά τους είπα ότι δεν βρίσκω σπίτι κλπ κλπ για 20 μέρες και αν δεν βρω τι θα κάνω μετά που θα πάω.. Και να μιλήσω με τον διευθυντή μήπως μπορεί να κάνει κάτι...Και τα άλλαζε μετά μου είπε ότι πιστεύει πως θα υπάρχει ένα δωμάτιο και κάτι θα προσπαθήσει να κάνει.. το πολύ να μείνουμε μόνο 2-3 μέρες στο "χάλια" δωμάτιο δωμάτιο μεγάλη ανάγκη..είπα εντάξει αλλά δεν θα πάω στο "χάλια" δωμάτιο για να μην το πω αλλιώς.. θα βρω κάτι να πω..2-3 μέρες είναι.. είπαμε πια... Φαντάζομαι ότι σου έχει κάνει κάποια καλή τιμή εφόσον νοικιάζεις μακροπρόθεσμα το δωμάτιο. Φυσικά θα σου στοιχίσει ο κούκος αηδόνι, αλλά 20 μέρες δεν είναι και πολλές, γιατί δεν του λες να πληρώσεις την κανονική τιμή που θα πλήρωναν και οι τουρίστες; πληρώνω 260€ για ένα αρκετά μικρό ... Δεν αξίζει τόσα φυσικά..πέρσι το είχαν στα 180€ φαντάσου. πρότεινα να μείνω με μια φίλη μου σε ενα δωμάτιο συγκατοίκηση Γιατί είναι σε ίδια κατάσταση με εμένα και αυτή και έτσι θα γίνει.. οπότε αν ανεβάσουν την τιμή για να τους συμφέρει πάνω κάτω θα τους είναι καλά Έπρεπε να είχες κάνει συμφωνία, η συμφωνία νικάει το νόμο…. Τώρα…. 3.jpg ...Και να `σαι τυχερός να βρεις ελεύθερο…. αν γίνει έτσι θα πάω στα τζαμπο θα πάρω μια σκηνή και θα κατασκηνωσω στην παραλία!! Έτσι και αλλιώς απέξω τρώω αφού έχουν αφαιρέσει το κουζινακι (για την ανακαίνιση) και δεν ήρθε ποτέ το καινούριο..Για ευνόητους λόγους φυσικά μπας και θελήσω να βρω αλλού να μείνω..Όπως και το aircondition μου έχουν πάρει και το τηλεχειριστήριο..Και η τιμή έχει μείνει ίδια ! Καλή ιδέα και το camping όμως ευτυχώς είναι καλοκαίρι!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα