Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για να μην τα πολυλογω μετα από πολλαπλες βλαβες στην γραμμη μου , την ασχετοσυνη των δηθεν τενχικων του τηλεφωνικου κεντρου του οτε και αλλα ευτραπελα αποφασισα να παω προς Forthnet μερια μονο και μονο γιατι στον ελεγχο διαθεσιμότητας γραφει για ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μου μενω ανω πατησια αλλα εχω μια ερωτηση αν ξερει καποιος αν εχει οντως ιδιοκτητο δικτυο στην περιοχη μπας και γλυτώσουμε από την σαπιλα του δικτυου του οτε.

Ευχαριστω.

Δημοσ.

καλό αστείο όλοι μα ολοι οι πάροχοι wind cyta hol forthnet και οτε στηρήζονται σε αυτή τη σαπίλα δυστηχώς

με τον οτε τι θέμα είχες;

απλά το ιδιόκτητο είναο ότι δεν πληρώνεις πάγιο οτε όπως παλία μόνο στην εταιρία που είσαι 

Δημοσ.

Ειμαι 250 μετρα από το Α/Κ κλειδωνα γυρω στα 16 με adsl ( λιγο για την αποσταση από το Α/Κ αλλα ειπαμε σαπιλα ) εβαλα 50αρα κλειδωνα στα 46 και με voip τηλεφωνια.

Μια ωραια πρωια τρωω ένα dc και πέφτουμε στα 41 λεω οκ ανεκτο μιας και δεν εχουν μπει καινουργια καφαο ακομα, την επομενη παλι dc πέφτουμε στα 38 την επομενη dc πέφτουμε στα 36 και αρχιζουν τα προβλήματα με την τηλεφωνια.

Μετα από αμέτρητα τηλεφωνα και 5 επισκεψεις τεχνικου ναι 5 καλα διαβαζετε φτασαμε παλι στα 46 αλλα η τηλεφωνια γυρισε σε κανονικη.

Σημερα εκανε μια διακοπη η δεη για κανα δεκαλεπτο μολις συγχοριζει το router παλι στα 41 και interleaved/interleaved από fast/fast και αμέτρητα cfc errors σε σημειο να αργουν να ανοιξουν σελιδες, lag σε online games

Παιρνω λοιπον τηλεφωνο και δηλωνω βλαβη μου ερχεται μετα από κανα διωρο μυνημα ότι αποκατασταθηκε μπαινω στο menu του router και βλεπω συγχρονισμο στα 36 και τα errors βροχη χωρις να εχω καποια σελιδα ανοιχτη μονο από το refresh της σελίδας του router.

Δημοσ.

Σ' αυτό το χάρτη θα δεις τα δίκτυα των εναλλακτικών στην Αττική (και στην περιοχή σου) και θα παρατηρήσεις ότι ο μόνος που δεν έχει δικά του KV είναι η Forthnet.

Επομένως, αφού παίρνεις από ΑΚ, και όχι από KV, θα πάρεις vdsl από το dslam της Forthnet στο ΑΚ, μέσω του παλιού και ίδιου χάλκινου δικτύου του ΟΤΕ. Συμπερασματικά, δεν νομίζω ότι θα έχεις κάποια διαφορά σε ταχύτητες. Ακόμη και σε περίπτωση βλάβης, η Frthnet θα σε παραπέμπει στους τεχνικούς του ΟΤΕ, αφού στο χάλκινο δίκτυο έχουν πρόσβαση μόνον αυτοί.

Δημοσ.

Εχεις δικιο γι αυτό ειπα ΜΗΠΩΣ υπηρχε άλλο δικτυο αλλα δεν, κριμα παντως από οτε εχω φυγει δεν υπαρχει λογος να πληρωνω παραπανω αν το δικτυο του δεν είναι σωστο και ας πληρωσω και τα 130 ευρω της ρητρας αλλα μην τολμησουν να παρουν τηλεφωνο για προσφορα γιατι πραγματικα θα ακουσουν πολλα καντηλια.

Δημοσ.

ακόυ φάση τώρα είχα 24 ότε λέω αντε να βάλω 30 

και αρχιζουν τα θεματάκια 

κάθε τρείς και λίγο έβγαινε off το ρουτερ απο voip γυρνάω σε tdm τηλεφωνία δουλέυε 5 μερες μετα ξανα το ρουτερ να μην τα πολυλογώ έφτασα στα  14 ρουτερ σε 2  μήνες αγοράζω ένα απο το εμποριο tp link μεν δεν χαλούσε αλλά η ταχύτητα σερνόταν

έκανα αίτηση στη vf μια χαρά τώρα περιμένω να μου ενεργοποιήσουν το 50 δλδ έλεος 

αλλά έχω παρατηρήσει και πείτε μου αν κάνω λάθος ότι απο την ώρα που οτε cosmote έγιναν μια εταιρία η σταθερή έγινε πολύ χάλιας ποιότητα 

Δημοσ.

Μα πρωτα από όλα παιρνεις να δηλωσεις βλαβη και δεν μπορεις να συνενοηθεις με τον υποτιθεμενο τεχνικο γιατι δεν ξερει πχ τι θα πει cfc errors ελεος δηλαδή γι αυτό αγανακτησα και εγω και θα παω στην εταιρια που θα μου κανει την καλυτερη προσφορα , να πληρωνω λιγοτερρα τουλάχιστον αφου ετσι και αλλιως μια από τα ιδια είναι .

Δημοσ.

εγω λεω πρωτα ρωτα γειτονες τι εχουν

μετα αν θες voip η οχι αν δεν θες θα αποκλισεις cyta

ψαξτο ομως γτ ειναι κριμα να χρωθεις

πιο ρουτερ εχεις ?

Δημοσ.

Το κλασσικο speedport εχω, το voip δεν με πειραξε αυτοι από μονοι τους το γυρισαν σε κλασικη τηλεφωνια γιατι δεν δουλευε σωστα η γραμμη με voip.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...