Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρωί μου έφερε μια συνάδερφος με ένα στικάκι ένα σχέδιο. Όταν πήγα να το ανοίξω με το CADware (Autocad 2005) αντίκρισα αυτή τη κατάσταση (κρίσηηη!!!! :angry:  :angry:  :angry: ). Τότε μου λέει εκείνη: "Α! το ίδιο κάνει και σε μένα το AutoCAD"!!

Ξέρει κανείς τι παίζει και πως διορθώνεται?? Τοπικές ρυθμίσεις, αλλαγή τοποθεσίας και γλώσσας κτλ τα έχω κάνει όλα αλλά μάταια!!

Έχω Windows 10 στο PC!!

Ευχαριστώ πολύ...

post-131868-0-26819300-1495726221_thumb.jpg

post-131868-0-01516300-1495726377_thumb.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ευχαριστώ πολύ! Θα το δοκιμάσω αύριο που θα πάω γραφείο. 

Και πάλι ευχαριστώ...  :D  :D

Update:

Σου φαίνονται σωστά??

post-131868-0-68033500-1495784544_thumb.jpg

Επεξ/σία από nickkats
Δημοσ.

Δυστυχώς αποτύχαμε!! Δεν έκανε δουλειά!! Τα νεύρα μου!!!!!

Μήπως είναι κάποιος Ιός? γιατί μου κάνει εντύπωση πως έγινε την στιγμή που έβαλα το στικάκι της συναδέρφου και αμέσως έκανε το πρόβλημα που κάνει και σε αυτή!!

Δημοσ.

Μη στενοχωριέσαι. Έχει ήδη βγάλει patch (KB4020102) η Microsoft και πολύ σύντομα θα λυθεί (ελπίζω) το πρόβλημα. Δες εδώ σχετικά. Στο σύστημά μου κατεβαίνει τώρα μέσω του Windows Update.

• Addressed issue where some non-Unicode fonts (Courier, MS Sans Serif, etc.) do not render characters correctly on non-Latin, single-byte system locales (Greek, Hebrew, Arabic, etc.). Black bars or other artifacts appear instead.

EDIT: Μετά την επανεκκίνηση όλα καλά, το πρόβλημα με τα ελληνικά διορθώθηκε.

Παρατήρηση: Προτού κάνω επανεκκίνηση διέγραψα τις αλλαγές (χειροκίνητες καταχωρίσεις) που είχα κάνει στο μητρώο.

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ!!

ΕΦΤΙΑΞΕ !!!!

Έκανα το updateκαι διορθώθηκε το πρόβλημα!!! Πάλι καλά!

Και πάλι ευχαριστώ....  :-D  :-D  :-D

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...