Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το νέο fitness band της Polar έχει την ονομασία A370 και στοιχίζει $20 λιγότερο από τον προκάτοχό του με την ονομασία A360.

Ο αισθητήρας ανάγνωσης καρδιακών παλμών που ενσωματώνει καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς κάθε πέντε λεπτά, είτε ο κάτοχός της συσκευής ασκείται, είτε ξεκουράζεται, και όχι μόνο κατά την διάρκεια της άσκησης όπως συνέβαινε με το A360.
Η συσκευή μπορεί επίσης να αντιλαμβάνεται πότε ο κάτοχός της είναι δραστήριος και επομένως είναι σε θέση να παρέχει συμβουλές και tips για φτάσει στους στόχους δραστηριότητας που έχει θέσει.

Η συσκευή μπορεί να εκτιμήσει την απόσταση και την ταχύτητα τρεξίματος ενώ μπορεί και μετράει τις θερμίδες που καίγονται κατά την άσκηση. Όπως ήταν αναμενόμενο, μπορεί και συνδέεται στην ζυγαριά της Polar, αποτελώντας έναν συνδυασμό που μπορεί να σας βοηθήσει στις προσπάθειες απώλειας βάρους.

Χάρη στην τεχνολογία sleep tracking της εταιρείας, το fitness band μπορεί και καταγράφει τις συνήθειες ύπνου, όπως τον χρόνο, τις διακοπές στον ύπνο, διάφορα μοτίβα κ.ά. Στη συνέχεια συνδυάζει όλα τα παραπάνω δεδομένα προσφέροντας μία εκτίμηση της συνολικής κατάστασης της υγείας του χρήστη. Το Polar A370 στοιχίζει $179 (ένα επιπλέον λουράκι στοιχίζει $25) και η διάθεση του θα ξεκινήσει στις αρχές Ιουνίου.

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Aπο πότε το ασταμάτητα είναι ισοδύναμο με το καταγράφει τους καρδιακούς παλμούς κάθε πέντε λεπτά?

• Like 22
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλά 180€.....Xiaomi mi band 2 μέχρι να σβήσει ο ήλιος με 20€...

Δημοσ.

Και εγώ ήμουν στη σκέψη για την αγορά του A360, αλλά κατέληξα τελικά (λόγο κόστους) στο polar loop 2 στα 60€. Δεν ειχα ξαναδοκιμάσει fitness tracker αλλά καλή φάση το polar. :)

Δημοσ.

Με λίγα λεφτά παραπάνω παίρνεις ένα καλό SmartWatch που κάνει κάποια από τα παραπάνω. Γιατί να δώσεις λεφτά για να πάρεις τόσα λίγα?

• Like 1
Δημοσ.

Καλά 180€.....Xiaomi mi band 2 μέχρι να σβήσει ο ήλιος με 20€...

Αν αρκεισαι απλα να βλεπεις μια τιμη στο band, τοτε ναι ειναι το ιδανικο.

Αν ομως θες τις πραγματικες και τις πιο αξιοπιστες μετρησεις κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες, τα Polar ειναι μονοδρομος.

Μην μας τρελανετε μερικοι με την ονειρωξη σας για τους κινεζους.

ΥΓ: Το πιο φθηνο Polar (H7) παιζει στα 50-60€, δεν το θεωρω τραγικη διαφορα αν θες κατι καλο κι αξιοπιστο. Το συγκεκριμενο της ειδησης κανει κι αλλες δουλειες, ο καθενας με τις αναγκες του.

• Like 6
Δημοσ.

Αγόρασα tracker όταν ξεκίνησα το γυμναστήριο σαν gadget. Είχα πάρει ένα polar loop που στην αρχή μου φάνηκε σαν παιχνίδι. Μετά που ξεκίνησα να κάνω πιο έντονα γυμναστική μου άρεσε πολύ η ιδέα να καταγράφονται " τα δεδομένα της ημέρας " σε μια συσκευή. Έβλεπες πρόοδο όχι μόνο στο σώμα σου αλλά και στατιστικά. (η εφαρμογη polar flow είναι απίστευτη).

Όταν χάλασε το polar, πήρα το fitbit surge που έχει παραπάνω λειτουργίες. Και προφανώς πιο υψηλή τιμή.

ΑΛΛΑ τελικά αποδείχτηκε μετά από χρήση ότι δεν έκανε ΚΑΜΙΑ από τις λειτουργίες του καλά (το GPS καθυστερούσε να με "βρει" , οι αποστάσεις που μετρούσε ήταν λάθος κλπ) μου έκανε και σημάδι στο χέρι (πράγμα που το polar δεν έκανε και το χρησιμοποιούσα χωρίς να το βγάζω ποτέ!) και πάνω απ όλα, η υποστήριξη για την συσκευή είναι ΑΝΎΠΑΡΚΤΗ στην Ελλάδα.

Οπότε, από εμένα η polar είναι πολύ καλή εταιρία και περιμένω να δω το νέο της προϊόν και από κοντα! Για όσους λένε για τις φτηνές επιλογές, είναι ξεκάθαρα επιλογή του κάθε ένα να αποφασίσει αν θέλει να δώσει παραπάνω λεφτά για κάτι πιο "επαγγελματικό". Η polar ασχολείται καιρό με τα tracker και αντίστοιχες συσκευές (έχει και έναν από τους καλύτερους HR straps H7 ή όπως τον λέει) και με τα παραπάνω χρήματα που δίνεις, έρχεται υποστήριξη, μία καλή εφαρμογή και (λογικά) πιο αξιόπιστες μετρήσεις. Άλλωστε ότι πληρώνεις παίρνεις. Και δεν έχω τίποτα εναντία στους Κινέζους είμαι ένας χαρούμενος κάτοχος UMi (κινεζικό κινητό) εδώ και καιρό.

• Like 3
Δημοσ.

Αν ομως θες τις πραγματικες και τις πιο αξιοπιστες μετρησεις κατω απο οποιεσδηποτε συνθηκες, τα Polar ειναι μονοδρομος.

ΥΓ: Το πιο φθηνο Polar (H7) παιζει στα 50-60€, δεν το θεωρω τραγικη διαφορα αν θες κατι καλο κι αξιοπιστο. Το συγκεκριμενο της ειδησης κανει κι αλλες δουλειες, ο καθενας με τις αναγκες του.

το Η7 ειναι μετρητής στο στηθος και χρειάζεται ρολόι κλπ ή το polar beat σε κινητό,δεν κάνει τπτ αλλο από το να μετρα παλμούς.

εχω v800.

Δημοσ.

το Η7 ειναι μετρητής στο στηθος και χρειάζεται ρολόι κλπ ή το polar beat σε κινητό,δεν κάνει τπτ αλλο από το να μετρα παλμούς.

εχω v800.

Ναι αλλα το κανει σωστα κι αξιοπιστα κατω απο ολες τις συνθηκες, ενω το Mi band 2 οχι.

Το οτι κουμπωνει στο στηθος ειναι πλεονεκτημα.

Και παιζει σε πολλες δημοφιλης εφαρμογες (προσωπικα το δουλευω με Runstatic αντι για Polar beat).

ΥΓ: Ουτε το Mi band 2 θα παιξει σε 10 ετων κινητο (N800).

Δημοσ.

Ναι αλλα το κανει σωστα κι αξιοπιστα κατω απο ολες τις συνθηκες, ενω το Mi band 2 οχι.

Το οτι κουμπωνει στο στηθος ειναι πλεονεκτημα.

Και παιζει σε πολλες δημοφιλης εφαρμογες (προσωπικα το δουλευω με Runstatic αντι για Polar beat).

ΥΓ: Ουτε το Mi band 2 θα παιξει σε 10 ετων κινητο (N800).

δεν χρεαζεται απαραιτητα ρολοι,ειναι συμβατο με τα περισσοτερα αππς για κινητα.επισης ειναι απο τα λιγα που λετουργει (κανει αναμεταδωση)κατω απο το νερο,και επισης εκτος απο Bluetooth εκπεμπει με 2 ακομα τροπους και ειναι συμβατο με πληθος συσκευων.εχω και το η7 και το Mi band 2.μετα απο μακροχρονια χρηση θα ελεγα οτι το δευτερο για τον απλο χρηστη με το μηδαμινο κοστος αγορας του και με αυτα που προσφερει ειναι αριστο.

• Like 1
Δημοσ.

Εξαρτάται από το, τι παραπάνω προσφέρει to H7 από ένα mi band 2. Δεν έχει καμία ονείρωξη κανένας με κανέναν, εκτός αν την έχεις εσύ με συσκευές και θεωρείς ότι όλοι είμαστε το ίδιο! Οι περισσότεροι αναφέρουν ότι με 23€ μόνο μπορείς να έχεις κάτι πολύ αξιόπιστο με όλα τα καλά που προσφέρει ένα fitness band και με κάποια χρήσιμα extras όπως alerts, calls, alarm και πάνω απ'όλα ατελείωτη μπαταρία! Δεν έχω ιδιαίτερη γνώση για τα polar αλλά πόσα πια παραπάνω μπορεί να προσφέρει το συγκεκριμένο του τίτλου από το mi band2 όταν ο τίτλος γράφει "

O νέος fitness tracker ?

Έλεος δηλαδή...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...