Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά καλησπέρα.

Έχω ένα android κινητό και ενα bluetooth ηχείο.

Γίνεται να ακούω μουσική απτό ηχείο μέσω bluetooth απτό youtube και ταυτόχρονα να σερφαρω;

Γιατί νομίζω αν ανοίγω νέο παράθυρο στον browser σταματάει να ακούγεται η μουσική απτό youtube

Δημοσ.

δεν νομιζω να γινετε, εαν σταματαει η αναπαραγωγη της μουσικης απτο κινητο δεν εχει σχεσει εαν ειναι σε bluetooth ή οχι.

δοκιμασε με καποια εφαρμογη τυπου spotify που δεν σταματαει η αναπαραγωγη εαν σερφαρεις.

Δημοσ.

Κατέβασε τον Firefox στο κινητό σου και πέρασε του αυτό το plugin.

Θα μπορείς να ανοίξεις ένα βίντεο στο youtube και να το έχεις στο παρασκήνιο να παίζει, είτε είσαι σε ξεχωριστό tab είτε με τελείως ελαχιστοποιημένο τον Firefox.

• Like 3
Δημοσ.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις την official εφαρμογη και να κατεβασεις την εφαρμογη OGYouTube απο εδω.

Ειναι ακριβως ιδια με την official,χωρις διαφημισεις και με επιλογη για κατεβασμα βιντεο, καθως και playback στο παρασκηνιο οπου ζητας

• Like 2
Δημοσ.

Το καλυτερο που μπορεις να κανεις ειναι να βγαλεις την official εφαρμογη και να κατεβασεις την εφαρμογη OGYouTube απο εδω.

Ειναι ακριβως ιδια με την official,χωρις διαφημισεις και με επιλογη για κατεβασμα βιντεο, καθως και playback στο παρασκηνιο οπου ζητας

ερωτηση  κατεβασα την εφαρμογη κι εγω και την δοκιμασα. οταν ειναι στο παρασκηνιο  φορτωνει μονο τον ηχο ή και το βιντεο? ρωταω γιατι οταν επανηλθα απο παρασκηνιο σαν να buffarre η εικονα. εαν το κανει κι αυτο τοτε ειναι οφισιαλ η νεα μου αγαπημενη... :-D

Δημοσ.

ερωτηση κατεβασα την εφαρμογη κι εγω και την δοκιμασα. οταν ειναι στο παρασκηνιο φορτωνει μονο τον ηχο ή και το βιντεο? ρωταω γιατι οταν επανηλθα απο παρασκηνιο σαν να buffarre η εικονα. εαν το κανει κι αυτο τοτε ειναι οφισιαλ η νεα μου αγαπημενη... :-D

Δεν το ξέρω αυτό .....
Δημοσ.

Αδερφέ μήπως δοκίμασες αν εξακολουθεί να παίζει όταν είσαι με σβηστή οθόνη;

Ναι παίζει αυτό είναι σίγουρο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...