Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, έχω μια κάρτα γραφικών xfx rx 480 gtr 8 GB. Πριν 3-4 μέρες δούλευε κανονικά. Επιχείρησα να αναβαθμίσω τους drivers και από τότε δεν μπορεί να δουλέψει κανένας driver. Συνεχώς πέφτω σε errors. Τα πράγματα τα οποια επιχείρησα είναι:

- Format από Windows 10 σε Windows 10

- Format σε Windows 7

- Καθαρισμός driver με DDU και το εργαλείο απεγκατάστασης της AMD (safe mode etc.)

- Manual update, disabled update, windows update αλλά δεν δούλεψε σε κανένα

Πιστεύετε πως υπάρχει θέμα με την κάρτα γραφικών? Η μόνη έξοδος για εικόνα στον Η/Υ είναι από τη κάρτα γραφικών. Η μητρική είναι η Gigabyte p55a-ud3, το τροφοδοτικό είναι πρόσφατα αγορασμένο 650 W

Εικόνα έρχεται στην οθόνη του υπολογιστή και αυτό με παραξενεύει. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας

Δημοσ.

Ειχα παθει το ιδιο ακριβως με μια r7 370 asus strix. Δοκιμασα να κανω φορματ και να βαλω παλιους .τιποτε.ddu και εγκαταταση των παλιων που δουλευε .τιποτα. τελικα την πουλησα και το περιεργο ειναι πως αυτος που την πηρε δεν ειχε απολυτως κανενα προβλημα!!! Τωρα τι ειναι αυτο που μενει και μετα το φορματ ιδεα δεν εχω.

Δημοσ.

Πολύ περίεργο ότι κάτι μένει μετά το φορματ και δεν δουλεύει. Και εγώ δοκίμασα τους παλιούς που δούλευε και πάλι τίποτα....

Δημοσ.

Τελικά η λύση ήταν Ccleaner, CMOS reset με αφαίρεση μπαταρίας στη δική μου Mobo, ddu uninstall σε safe mode και Install τους 16.11.5 drivers (hotfix). Απλά γράφω την λύση που δούλεψε σε μένα, μήπως και χρειαστεί για κάποιον άλλο.

• Like 2
Δημοσ.

Για να καταλαβω καποιες ρυθμισεις μενουν στο bios;; μακαρι να το ξερα παλια αυτο.επισης με το ccleaner κανεις απλα καθαρισμο?το χρησιμοποιεις πρωτο?σορρυ που σε τρελανα αλλα με ειχε τρελανει και μενα το προβλημα αυτο.επισης σ ευχαριστω που ενω βρηκες την λυση ποσταρες την απαντηση και δεν εξαφανιστηκες!!τα λεμε!

Δημοσ.

Λοιπόν, αρχικά έγινε ένα φορμάτ, μετά κατέβασα Ccleaner, αυτό βρήκε καποια θέματα σε registries,έπειτα βγάλσιμο της μπαταρίας από την μητρική.  Μετά DDU απεγκατάση παλιους drivers και εγκατάσταση τους 16.11.5.

Υ.Γ. δεν είμαι σίγουρος ότι το Ccleaner είναι υπευθυνο απλα το αναφέρω επειδη το έκανα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...