Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά παίδες relax, εταιρία είναι...μου έχουν φάει και εμένα λεφτά στο παρελθόν.

Το χρησιμοποιώ ακόμα γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο προσωπικά.Αν βγει κάτι άλλο σαφώς και θα το ψάξω.

• Like 2
  • Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Έμπλεξα με κινέζο λαμόγιο, ζητάω refund με τα χίλια ζόρια μου τα δίνει το Paypal, ξανα αγοράζω το ίδιο αντικείμενο από άλλο λαμόγιο κινέζο (που τους βρίσκω?) και αυτή την φορά δεν με αποζημίωσε. Στο EBAY είχαν άριστο ποσοστό!! Μάλιστα έλαβα και επιστολή από το Paypal που με προειδοποιούν οτι θα κάνουν ανενεργό τον λογαριασμό μου και αν συνεχίσω έτσι θα μου τον κλείσουν. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...καραγκιόζηδες. Είναι ανεπίτρεπτο αυτοί που πληρώνεις, να σε κατηγορούν για δήθεν αθέμιτη συμπεριφορά και πρακτική. Καλές δουλειές στην παρατράπεζα του Λουξεμβούργου που βάλαμε για ντ@β@.

Αδερφέ ... δεν έχω κανέναν λόγο να σε αμφισβητήσω, ΑΛΛΑ επέτρεψε μου να διαφωνήσω κάθετα με αυτό που γράφεις. Κάνω συναλλαγές με το paypal πάνω από 10 χρόνια και μιλάμε για χιλιάδες φορές! Γενικά σαν συλλέκτης έχω επαφές και με άλλους εκατοντάδες που συνεργάζονται και αυτοί με την εταιρεία. ΠΟΤΕ τόσα χρόνια δεν με κρέμασαν στις στραβές, ΠΟΤΕ δεν κρέμασαν τους γνωστούς μου , ακόμα και για ποσά άνω των 700 ευρώ.

Δεν ξέρω ακριβώς τι έγινε στην περίπτωσή σου, αλλά κάτι άλλο θα πήγε στραβά για να έφτασαν να σου πουν ότι θα σου κλείσουν τον λογαριασμό !

Φιλικά και χωρίς να θέλω να σε προσλάβω!

• Like 2
Δημοσ.

Έχω ζητήσει αρκετές φορές refund για πράγματα που ποτέ δεν έφτασαν. Μία φορά μάλιστα με ειδοποίησαν και ασφαλώς μου επέστρεψαν τα χρήματα χωρίς να ζητήσω εγώ κάτι από κάποιον απατεώνα που πήρανε μόνοι τους χαμπάρι.

Ποτέ δεν μου αρνήθηκαν επιστροφή χρημάτων ούτε με απείλησαν με κλείσιμο λογαριασμού. Πιο πολύ εμπιστεύομαι αυτούς παρά τις λαμογιο-τράπεζες μας...

• Like 2
Δημοσ.

Είναι θέμα τύχης και από ότι έχω καταλάβει πλέον και αλγόριθμου.. Old quote:

Μην το παιδεύεται τζάμπα, είναι θέμα τύχης με αυτή την εταιρεία.. "Πελάτης" από τότε που ξεκίνησε σχεδόν (10 χρόνια ήμουν), με συναλλαγές xxx,xxx και σε ένα πρόβλημα (υπήρξε μία συναλλαγή x,xxx που δεν έκανα) μου κλείσανε τον λογαριασμό και κρατήσανε τα χρήματα που είχε μέσα.

Απλώς μην την θεωρείται δεδομένη και IMHO μην κρατάτε πολλά χρήματα εκεί μέσα.

• Like 1
Δημοσ.

Ερώτηση σχετικά με paypal. Είχα μείνει στο ότι δεν μπορούσε να δεχτεί Ελληνικές κάρτες(την έβαζες αλλά δεν τραβούσε λεφτά) λόγο capital control.

Ισχύει ακόμα?

Δημοσ.

Έμπλεξα με κινέζο λαμόγιο, ζητάω refund με τα χίλια ζόρια μου τα δίνει το Paypal, ξανα αγοράζω το ίδιο αντικείμενο από άλλο λαμόγιο κινέζο (που τους βρίσκω?) και αυτή την φορά δεν με αποζημίωσε. Στο EBAY είχαν άριστο ποσοστό!! Μάλιστα έλαβα και επιστολή από το Paypal που με προειδοποιούν οτι θα κάνουν ανενεργό τον λογαριασμό μου και αν συνεχίσω έτσι θα μου τον κλείσουν. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...καραγκιόζηδες. Είναι ανεπίτρεπτο αυτοί που πληρώνεις, να σε κατηγορούν για δήθεν αθέμιτη συμπεριφορά και πρακτική. Καλές δουλειές στην παρατράπεζα του Λουξεμβούργου που βάλαμε για ντ@β@.

πεισε μας ότι ειχες δικιο αν μπορεις γιατι μερικοι εδώ θα σκεφτουν σαν το πειπαλ και θα βγεις παλι ακυρος . ο φιλος πιο πανω καλα στο ειπε ,δεν γινεται να ζητας συνεχεια λεφτα πισω .στο τελος τελος δεν φταιει το πειπαλ αν εσυ δεν βρίσκεις καλους πωλητες .

Δημοσ.

Μέχρι να συμβεί το μοιραίο και να σου κλειδώσουν το balance π.χ. :P

γενικά εμείς οι Έλληνες έχουμε την εντύπωση ότι μπρούμε να κοροϊδέψουμε τον άλλον να του την φέρουμε να το παίζουμε έξυπνοι κτλπ αλλά ξεχνάμε ότι υπάρχουν εκεί έξω πολλά περισσότερα γατόνια από εμάς. Γενικά αν είσαι σωστός και κύριος είναι και το Paypal σωστό μαζί σου. τώρα αν πας να κάνεις μαϊμουδιές και ταρζανιές στον άλλο λογικό είναι ότι θα σε φάει λάχανο. δεν είναι εκεί πέρα ο Κυρ Κώστας και ο κυρ Μήτσος που δεν ξέρει ούτε να διαβάζει και θα του γυρίσουμε ρέστα 10άρικο αντί για 20άρικο και θα του την φέρουμε. και χαχαχα και χουχουχου 

Ερώτηση σχετικά με paypal. Είχα μείνει στο ότι δεν μπορούσε να δεχτεί Ελληνικές κάρτες(την έβαζες αλλά δεν τραβούσε λεφτά) λόγο capital control.

Ισχύει ακόμα?

νομίζω έχει λυθεί πλέον. πριν λίγο καιρό είχε κάνει η γυναίκα μου φόρτιση απο το λογαριασμό της στο paypal κάποια χρήματα και όλα κομπλέ. τώρα δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αν είναι κάρτα η αν πρέπει να είναι λογαριασμός. αλλά για 100% μπορείς να τους στείλεις ένα email να το τσεκάρεις σίγουρα. απαντάνε σχετικά γρήγορα και έχουν πολύ καλή εξυπηρέτηση στο paypal 

Είναι θέμα τύχης και από ότι έχω καταλάβει πλέον και αλγόριθμου.. Old quote:

Απλώς μην την θεωρείται δεδομένη και IMHO μην κρατάτε πολλά χρήματα εκεί μέσα.

υπάρχουν και κάποια πραγματάκια στο site τους και γενικά στους κανόνες που εδώ στην Ελλάδα τα λέμε ψιλά γράμματα...και λέμε έλα μωρέ τώρα σιγά ψιλά γράμματα...και όταν κάνουμε κάτι που είναι ενάντια σε αυτούς τους κανόνες λειτουργίας κλασσικά λέμε ρε τα λαμόγια του Paypal μου έφαγαν τα λεφτά. απατεώνες είναι. αλλά δεν πάει έτσι....αν θέλεις να συνεργαστείς με κάποιον θα κάτσεις και θα διαβάσεις όλους τους κανόνες πρώτα και όλες της κυρώσεις που μπορεί να προκύψουν. αν συμφωνείς και πατάς confirm οτι τα διάβασες όλα και συμφωνείς τότε δεν φταίει κανένα paypal. φταίει ο κάθε ένας μας που δεν διαβάζει και υπογράφει σε κάτι που δεν το ξέρει 100%. Για αυτό έχει βγει και η φράση την υπογραφή σου και το @@@@ προσέχεις που το βάζεις

Καλά παίδες relax, εταιρία είναι...μου έχουν φάει και εμένα λεφτά στο παρελθόν.

Το χρησιμοποιώ ακόμα γιατί δεν έχω βρει κάτι καλύτερο προσωπικά.Αν βγει κάτι άλλο σαφώς και θα το ψάξω.

υπάρχει και το skrill αλλά το paypal είναι νούμερο 1 για εμένα. τώρα αν έχεις κάνει καμία ταρζανιά και σε έχουν black list τι να σου πω. γενικά όταν πατάτε confirm και αποδέχομαι τους όρους χρήσης να διαβάζετε για να ξέρετε και τι κάνετε confirm 

• Like 2
Δημοσ.

Όταν αγοράζουμε απο το internet και ειδικά απο το eBay, μένουμε μακρία απο Κινέζους, Hong-Kong και τα συναφή. Και μόνο το γεγονός ότι σου στέλνουν το πακέτο με China Post τζάμπα, ενώ εσυ πρέπει να πληρώσεις για να το επιστρέψεις, είναι αρκετό κίνητρο για να κάνουν ότι θέλουν... Επειδή ακριβώς δεν έχουν έξοδα αποστολής, μπορούν να σου στείλουν ότι θέλουν, και μετά αν σου δώσουν refund μπορούν να κρατήσουν restocking fee που τους μένει καθαρό κέρδος, και ακόμα και να μην μπορούν κρατήσουν restocking fee στην ουσία δεν έχουν καθόλου απώλειες και άρα ξαναπακετάρουν το ίδιο αντικείμενο και το στέλνουν στο επόμενο κορόιδο, μέχρι να βρεθεί κάποιος που θα βαριέται να ζητήσει refund και να το κρατήσει.

Βασικά όταν ο Κινέζος γράφει new εννοεί refurbished, και όταν γράφει grade A used / vgc εννοεί used σε μέτρια κατάσταση.

Και μην ξεγελιέστε απο το rating, κάνουν εικονικές συναλλαγές μεταξύ των πολλαπλών account τους και το φουσκώνουν όσο θέλουν...

Δημοσ.

υπάρχουν και κάποια πραγματάκια στο site τους και γενικά στους κανόνες που εδώ στην Ελλάδα τα λέμε ψιλά γράμματα...και λέμε έλα μωρέ τώρα σιγά ψιλά γράμματα...και όταν κάνουμε κάτι που είναι ενάντια σε αυτούς τους κανόνες λειτουργίας κλασσικά λέμε ρε τα λαμόγια του Paypal μου έφαγαν τα λεφτά. απατεώνες είναι. αλλά δεν πάει έτσι....αν θέλεις να συνεργαστείς με κάποιον θα κάτσεις και θα διαβάσεις όλους τους κανόνες πρώτα και όλες της κυρώσεις που μπορεί να προκύψουν. αν συμφωνείς και πατάς confirm οτι τα διάβασες όλα και συμφωνείς τότε δεν φταίει κανένα paypal. φταίει ο κάθε ένας μας που δεν διαβάζει και υπογράφει σε κάτι που δεν το ξέρει 100%. Για αυτό έχει βγει και η φράση την υπογραφή σου και το @@@@ προσέχεις που το βάζεις

Ναι έλα μάθε μου και τους όρους τώρα. 10 χρόνια business account.. Γενικολογίες λες που δεν στέκουν και προφανώς δεν έχεις αρκετή εμπειρία με την εταιρεία ή τέτοιου είδους συναλλαγές.

Δημοσ.

Οταν πρώτη φορα βρηκα το Paypal ήμουν 15 χρόνων, τωρα είμαι 25..τότε αμα ελεγες την λεξη Paypal νόμιζαν οτι ήσουν μάγος και σε έκλειναν φυλακή, θυμαμαι δεν ηξερα καν καλα καλα αγγλικά και με τα χίλια ζόρια χωρις την βοήθεια κανενός είχα βάλει την κάρτα του πατερα μ που πληρώνοταν, χαχαχαχα, παλιές καλές εποχές, τωρα ειναι πολυ main stream, και οπως λενε κ πολύ παραπάνω το PayPal πάντα ειναι παρον στο να δε εξυπηρέτηση, ποτε μα ποτε, δεν επρόκειτο να σε αφήσουν αδικημένο και παραπονεμένο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...