Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την επέκταση του προγράμματος προστασίας ενός πωλητή στην Ελλάδα, ανακοίνωσε η PayPal, η μεγαλύτερη ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών με παρουσία σε περισσότερες από 200 χώρες.

Πλέον εκτός από τα υλικά αγαθά, το "Πρόγραμμα Προστασίας Πωλητή" καλύπτει και συναλλαγές που αφορούν υπηρεσίες, εισιτήρια (συναυλίες, shows, αθλητικές εκδηλώσεις, κ.α.), καθώς και στον ταξιδιωτικό / τουριστικό κλάδο (ταξίδια, κρατήσεις πτήσεων ή ξενοδοχείων, κ.α.). Όπως και πριν, το πρόγραμμα καλύπτει προβληματικές συναλλαγές όπως όταν ο λογαριασμός από όπου έχει πληρώσει ο αγοραστής αποτελεί θύμα υποκλοπής, ή την περίπτωση ο αγοραστής να ισχυριστεί ότι δεν έχει παραλάβει το προϊόν. Σύμφωνα με την PayPal, το πρόγραμμα καλύπτει του πωλητές για όλο το ποσό των αποδεκτών πωλήσεων που πληρούν τις προϋποθέσεις σε περίπτωση που κάτι πάει στραβά.

Σύμφωνα με έρευνα της Accenture, μία από τις πιο δημοφιλείς κατηγορίες διασυνοριακών πωλήσεων, εκτός από την ένδυση, είναι τα ταξίδια (εισιτήρια, διαμονή, ξεναγήσεις, κ.α.), η οποία και αντιπροσωπεύει μάλιστα το 25% των συνολικών πωληθέντων αγαθών, συμπεριλαμβανομένων και των υπηρεσιών. Η εξέλιξη αυτή επιτρέπει τους Έλληνες εμπόρους να πραγματοποιήσουν πωλήσεις αγαθών και υπηρεσιών με μεγαλύτερη ασφάλεια όχι μόνο εντός Ελλάδας αλλά στο σύνολο των χωρών που δραστηριοποιείται η PayPal.

• Απαντ. 33
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια φορα προσπαθισα να πουλησω ξατι με paypal και εδωσα refund.100 χρόνια κανεις να παρεις τα λεφτά σου. Αν δεν εχεις μαγαζι δεν αξίζει να το χρησιμοποιήσει ς για να πουλήσει ς παλιά σου πραγματα

Δημοσ.

Έμπλεξα με κινέζο λαμόγιο, ζητάω refund με τα χίλια ζόρια μου τα δίνει το Paypal, ξανα αγοράζω το ίδιο αντικείμενο από άλλο λαμόγιο κινέζο (που τους βρίσκω?) και αυτή την φορά δεν με αποζημίωσε. Στο EBAY είχαν άριστο ποσοστό!! Μάλιστα έλαβα και επιστολή από το Paypal που με προειδοποιούν οτι θα κάνουν ανενεργό τον λογαριασμό μου και αν συνεχίσω έτσι θα μου τον κλείσουν. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...καραγκιόζηδες. Είναι ανεπίτρεπτο αυτοί που πληρώνεις, να σε κατηγορούν για δήθεν αθέμιτη συμπεριφορά και πρακτική. Καλές δουλειές στην παρατράπεζα του Λουξεμβούργου που βάλαμε για ντ@β@.

• Like 2
Δημοσ.

πολύ αξιόπιστη εταιρεία είμαι ευχαριστημένος και πολύ καλή λύση για αγορές στο εξωτερικό όπου δεν παίζει να δώσεις αριθμούς κάρτας σε καμία περίπτωση εκτός αν είσαι κορόιδο. 

Δημοσ.

Έμπλεξα με κινέζο λαμόγιο, ζητάω refund με τα χίλια ζόρια μου τα δίνει το Paypal, ξανα αγοράζω το ίδιο αντικείμενο από άλλο λαμόγιο κινέζο (που τους βρίσκω?) και αυτή την φορά δεν με αποζημίωσε. Στο EBAY είχαν άριστο ποσοστό!! Μάλιστα έλαβα και επιστολή από το Paypal που με προειδοποιούν οτι θα κάνουν ανενεργό τον λογαριασμό μου και αν συνεχίσω έτσι θα μου τον κλείσουν. ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ...καραγκιόζηδες. Είναι ανεπίτρεπτο αυτοί που πληρώνεις, να σε κατηγορούν για δήθεν αθέμιτη συμπεριφορά και πρακτική. Καλές δουλειές στην παρατράπεζα του Λουξεμβούργου που βάλαμε για ντ@β@.

λογικό είναι αν ζητάς κάθε τρεις και λίγο refund να σε υποπτευθούν. το paypal λειτουργεί με λίγα λόγια σαν ασφαλιστική εταιρεία όπου αν σου κάνουν ζημιά σε πληρώνει..τώρα αν πας και εσυ στην ασφαλιστική κάθε μήνα και ζητάς χρήματα, την μια σου έσπασαν το τζάμι, την άλλη σου έκλεψαν το cd player, ε κάτσε θα πουν και οι άλλοι μήπως μας δουλεύει ο τύπος. και άλλωστε δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώνεις με paypal. υπάρχουν και άλλες λύσεις. Άμα είσαι μάγκας και καραμπουζουκλής και λες οτι είναι νταβάς το paypal τράβα και δώσε στον κινέζο λαμόγιο  στοιχεία πιστωτικής κάρτας και άμα βρεις την άλλη μέρα λεφτά μέσα έλα να μου πεις. Να σε δω μετά αν θα βρεις τι έγινε και που πήγαν τα λεφτά σου

• Like 16
Δημοσ.

Μαύρο δαγκωτο στο paypal!!!οι πουθεναδες την έκαναν με τα capital... μπορούμε και χωρίς αυτούς!!!

• Like 4
Δημοσ.

Σταθερή αξία το paypal το χρησιμοποιώ χρόνια χωρίς πρόβλημα ποτε και αφου έχει και support για την ελλάδα ακομα καλύτερα

• Like 3
Δημοσ.

Μάλλον δεν πρόλαβε κανείς την περίοδο που κλείνανε αβέρτα λογαριασμούς και κρατούσαν και το υπόλοιπο ε; xD

• Like 2
Δημοσ.

@Atsumbalos Ρε φιλε αν το προιον που θες να αγορασεις στα κανονικα μαγαζια εχει 200 ευρω και ο κινεζος στο πουλαει με 20,οσο καλες αξιολογισεις και να εχει μενεις μακρια..Την εχω πατησει και γω και απο τοτε κοιταω να ψωνιζω απο χρηστες που ειναι top sellers στο ebay

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...