Προς το περιεχόμενο

Κατεβασμα φωτογραφιων βιντεο απο icloud

txcellas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα παιδες. Ειμαι στο icloud μου και εχω ολες τις φωτο και τα βιντεο που εχω βγαλει απο τοτε που πηρα το iphone. Γινεται να επιλεξω ολες τις φωτο για να τις κατεβασω σε ενα φακελο στο pc? Η αναλυση ειναι ιδια με αυτες του κινητου σωστα; (εχω επιλεξει να μην αλλαζει η αναλυση οταν ανεβαινουν στο icloud)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

windows φιλε.

Κανεις δεν ειναι τέλειος!

Μπορεις να κανεις login στο iCloud και απο εκεί να πας photos να τις κανεις select all και download ή να κατεβάσεις το iCloud application που υπάρχει για windows και μέσω αυτού θα συγχρονιστούν οι φωτογραφίες σου απο και προς το iCloud στο Pictures folder.

Έχω το iCloud ως εφαρμογή αλλά ο φάκελος είναι κενός. Οι φωτό και τα βίντεο μόνο στο iCloud υπάρχουν. Αυτό το select all πολύ καλό για να υπάρχει...

Αν είναι κενός απλά δεν έχουν συγχρονιστεί. Πρέπει να πας στα settings και να επιλέξεις να σου κατεβάσει τις photos. Το έχουν αφαιρέσει το select all, αλλά υπάρχει workaround αν θες. Πας all photos, διάλεξε την 1η (πιο παλιά) και στη συνέχεια πάτα το '+' που δημιουργεί νέο άλμπουμ και θα σου προσθέσει όλες τις photos. Μετά απλά κάνε download.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...