billiboo Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 καλά που το είπατε έχω κάνει κάμποσες αξιολογήσεις για αγορές που έκανα παρακάμπτοντας το skroutz κι αρκετοί τις βρήκαν και ενδιαφέρουσες θα πάω να τις σβήσω νομιζω δεν καταλαβες εμείς δεν υπερασπιζομαστε το κατάστημα,άλλα λέμε ότι το σκρουτζ δεν έχει καμιά ευθύνη. άλλο το ένα άλλο το άλλο. το οτι το καταστημα εκανε λαθος δεν υποχρεωνει το σκρουτζ να δρασει εαν δεν μπορει να αποδειχθει οτι χρησιμοποιειθηκε η πλατφορμα του. και για τι αξιολογήσεις μιλάς? για προϊόντα ή για καταστήματα? 1
m32s Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μιλάω για αξιολογήσεις και σε προϊόντα και σε καταστήματα. Επιεδή ΜΟΝΟ ηλεκτρονικές παραγγελίες και ΜΟΝΟ μέσα από το link που σε πετάει το site, αλλιώς δεν έχει καμία ευθύνη. κατάλαβα πολύ καλά. Κακώς καταχώρησα τις αξιολογήσεις μου στο skroutz γιατί εγώ παρακάμπτω πάντα το skroutz στις αγορές μου εξ αποστάσεως και παραγγέλνω με τηλεφωνική παραγγελία. Δεν ενδιαφέρεται για αυτές τις παραγγελίες το Skroutz, έστω κι αν το Skroutz χρησιμοποίησα ως ψαχτήρι. Πίστεψε κιόλας πως στα προϊόντα που έχω αγοράσει και έχω καταχωρησει αξιολογήσεις επίσης στο skroutz έχω γράψει κανονικό... review. Κακώς επίσης. Το Skroutz θέλει μόνο τις άλλες αξιολογήσεις. να δει το Sktoutz ότι το προϊόν βρέθηκε από την πλατφόρμα του το referral link που έχει σε κάθε προϊόν με το cookie που έχει δώσει στον κάθε χρήστη απόδειξη ότι εσύ βρήκες ΜΟΝΟ ηλεκτρονικές παραγγελίες και ΜΟΝΟ μέσα από το link που σε πετάει το site, αλλιώς δεν έχει καμία ευθύνη. ελπίδα μου μόνο να μην είναι αυτή και η επίσημη θέση του Skroutz
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν ξέρω αν είναι η επίσημη στάση αυτή, αν θες ρωτάω και σου λέω, όμως, δεν γίνεται το Skroutz να ξέρει αλλιώς ότι έκανες παραγγελία επειδή βρήκες εκεί την χαμηλότερη τιμή. Αν πήρες τηλέφωνο, δεν γίνεται. Αν δεν πήγες από το affiliate του Skroutz, δεν γίνεται. Δεν είναι ότι δεν νοιάζονται για τις παραγγελίες κλπ, αλλά πρακτικά, τεχνικά, στην υλοποίηση, είναι αδύνατο να ξέρουν. Επειδή όλο αυτό είναι ένα community, όσο μπορείς να συμβάλλεις είναι καλό, γι'αυτό άλλωστε και τα APIs είναι ανοιχτά στο κοινό. Άρα αν εγώ είχα κακή εμπειρία με ένα προϊόν ή ένα μαγαζί, γιατί να μην κάνω ένα review ώστε να μην την πατήσουν και άλλοι; Αντίστοιχα, γιατί να μην πω καλά λόγια για ένα καλό προϊόν;
dpolal Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μιλάω για αξιολογήσεις και σε προϊόντα και σε καταστήματα. Επιεδή κατάλαβα πολύ καλά. Κακώς καταχώρησα τις αξιολογήσεις μου στο skroutz γιατί εγώ παρακάμπτω πάντα το skroutz στις αγορές μου εξ αποστάσεως και παραγγέλνω με τηλεφωνική παραγγελία. Δεν ενδιαφέρεται για αυτές τις παραγγελίες το Skroutz, έστω κι αν το Skroutz χρησιμοποίησα ως ψαχτήρι. Πίστεψε κιόλας πως στα προϊόντα που έχω αγοράσει και έχω καταχωρησει αξιολογήσεις επίσης στο skroutz έχω γράψει κανονικό... review. Κακώς επίσης. Το Skroutz θέλει μόνο τις άλλες αξιολογήσεις. ελπίδα μου μόνο να μην είναι αυτή και η επίσημη θέση του Skroutz Μην μπερδεύεσε, άλλο πράμα οι θετικές αξιολογήσεις και άλλο πράμα η αναφορά προβλήματος. Για τις πρώτες, καλά έκανες αφενώς καθώς θα βοηθήσεις και άλλους υποψήφιους, αφετέρου κανένα κατάστημα δε έχει πρόβλημα με αυτές, ίσα ίσα που τις κυνηγάνε. Εδώ όμως έχουμε αρνητική αναφορά από χρήστη εναντίων καταστήματος που αναγκαστικά τώρα έπρεπε να διερευνηθεί από το skroutz για λόγους που είναι κατανοητοί. Το «πρόβλημα» είναι ο τεχνικός τρόπος που καταγράφωνται τα δεδομένα από το skroutz και εδώ δυστυχώς δεν βοήθησε ιδιαίτερα τον ts. 1
m32s Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 αν ήταν το skroutz να δέχεται τις θετικές αξιολογήσεις με διαφορετικούς όρους από τις αρνητικές τότε αυτό οδηγεί σε μια πλαστή εξωραϊσμένη εικόνα, να περνούν πολύ εύκολα θετικές γνώμες και να φιλτράρονται μόνο αν πρόκειται για αρνητικές και πάλι δεν ξέρω αν αυτή είναι η αλήθεια, η επίσημη θέση του skroutz και η πρόθεση αλλά μοιραία οδηγεί μια τέτοια συνθήκη σε μια ωραιοποίηση της εικόνας καταστημάτων και προϊόντων και καλό δεν το λες για τη φήμη του skroutz να συμβαίνει έτσι 4
Getta Robo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Επειτα το τελευταιο περιστατικο με τους σκληρους, σταματησα να το χρησιμοποιω για τις αγορες μου. Στη σελιδα τους στο facebook εχουν παμπολες καταγγελιες για το οτι υπερασπιζοντε για καταστηματα που συνεργαζοντε μαζι τους. Αφου λοιπον μας κοροιδευουν ευθέως, δεν εχουμε λογο να το επισκεπτομαστε.
m32s Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Επειτα το τελευταιο περιστατικο με τους σκληρους, σταματησα να το χρησιμοποιω για τις αγορες μου. Στη σελιδα τους στο facebook εχουν παμπολες καταγγελιες για το οτι υπερασπιζοντε για καταστηματα που συνεργαζοντε μαζι τους. Αφου λοιπον μας κοροιδευουν ευθέως, δεν εχουμε λογο να το επισκεπτομαστε. Να πούμε μόνο ότι αναφέρεσαι στο θέμα http://www.insomnia.gr/topic/652199-%CF%83%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8C%CF%82-%CE%B4%CE%AF%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%82-seagate-25-1tb-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-playstation-2890-360-%CE%BC%CE%B5%CF%84%CE%B1%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%83/ 1
duende Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 και μενα δυο παλαιοτερες αρνητικες κριτικες μου για tokinito.gr μου τις εκοψαν
Blacktan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Τα πηρα κρανιο με αυτα που διαβασα και επικοινωνησα με σκρουτζ να τους ζητησω τα ρεστα για αρνητικη που εχωσα σε σκρουτζομαγαζο στις 21 Αυγουστου και ουδεποτε την εμφανισαν. Τι εστειλα λοιπον πριν απο λιγο : Καλησπερα σας , Προσφατα αξιολογησα το εν λογω καταστημα αλλα φαινεται πως το καταστημα και η απαραδεκτες πρακτικες του τυγχανουν της ασυλιας σας μιας και υπαρχει πελατειακη σχεση προφανως. Κατι τετοιο ομως ερχετε εναντια στην ζητουμενη ενημερωση του κοσμου. Προφανως σας ενδιαφερουν απλα τα κλικς και οχι η αρτια εξυπηρετηση του κοσμου καθως και η επιβραβευση των σωστων επαγγελματιων. Στην διαθεση σας Ευχαριστω Και τι μου απαντησαν ΑΜΕΣΑ : Αγαπητέ Χάρη, Σε ευχαριστούμε για την προτίμηση στο Skroutz, αλλά και για το χρόνο σου για να περιγράψεις την εμπειρία σου από το συγκεκριμένο κατάστημα. Θέλουμε να διευκρινίσουμε ότι οι αρνητικές αξιολογήσεις που καταχωρούνται, εφόσον πληρούν τους όρους του Skroutz, στη συνέχεια κοινοποιούνται στα καταστήματα για να τοποθετηθούν σε αυτές και όχι για να τις εγκρίνουν ή να τις απορρίψουν. Το χρονικό διάστημα που τους δίνεται για να απαντήσουν, είναι 10 ημέρες από την ημερομηνία κοινοποίησης της αξιολόγησης (μπορείς να διαβάσεις αναλυτικότερα στις συχνές ερωτήσεις της σελίδας: https://www.skroutz....#shop-reviews). Αυτή είναι η διαδικασία που έχει ακολουθηθεί και για τη δική σου αξιολόγηση για το κατάστημα PharmaPlus. Πιο συγκεκριμένα, η αξιολόγησή σου εγκρίθηκε και κοινοποιήθηκε στο κατάστημα στις 21/8/2017. Συνεπώς, δεν έχει περάσει το προαναφερόμενο 10ήμερο. Είμαστε στη διάθεσή σου εάν έχεις κι άλλες απορίες για τη διαδικασία. Φιλικά,
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μηπως να φτιαξουμε ενα μαιλ διαμαρτυριας και να τους το στειλουμε; Γτ πιστευω αρχιζουν κ περνουν μορφη χιονοστιβαδας τα αρνητικα μας σχολια εδω μεσα...
Getta Robo Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μηπως να φτιαξουμε ενα μαιλ διαμαρτυριας και να τους το στειλουμε; Γτ πιστευω αρχιζουν κ περνουν μορφη χιονοστιβαδας τα αρνητικα μας σχολια εδω μεσα... Μα ξερουν το συστημα τους και το τι πιστευουμε εμεις. Δες πχ και τους υπολοιπους εδω https://www.facebook.com/pg/Skroutz.gr/reviews/?ref=page_internal Αλλα σου λενε, απο την στιγμη που εχουμε δεκαδες χιλιαδες επισκεψεις το μηνα, ΧΧΧ ποσα απο τα καταστηματα, δεν τους ενοχλουν οι δεκα γραφικοι που λεμε το αυτονοητο. Αν ψαξεις σε παμπολες αλλες κοινοτητες θα δεις αρνητικα σχολια για το οτι αφαιρουντε η και δεν εγκρινουν αρνητικες αξιολογησεις.
stelios18120 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μα ξερουν το συστημα τους και το τι πιστευουμε εμεις. Δες πχ και τους υπολοιπους εδω https://www.facebook.com/pg/Skroutz.gr/reviews/?ref=page_internal Αλλα σου λενε, απο την στιγμη που εχουμε δεκαδες χιλιαδες επισκεψεις το μηνα, ΧΧΧ ποσα απο τα καταστηματα, δεν τους ενοχλουν οι δεκα γραφικοι που λεμε το αυτονοητο. Αν ψαξεις σε παμπολες αλλες κοινοτητες θα δεις αρνητικα σχολια για το οτι αφαιρουντε η και δεν εγκρινουν αρνητικες αξιολογησεις. Αυτο ειχα πει και πιο παλια Η θετικη ψηφος μπαινει νερακι η αρνητικη περναει απο 1000 μυρια κ παλι δεν μπαινει. Δεν παει ετσι ομως. Θα ξεκινησω γραφοντας ενα email διαμαρτυριας προς τους διαχειριστες του skroutz (εχοντας κανει πανω απο 300 αξιολογησεις σε καταστηματα κ προιοντα νομιζω θα δωσουν μια μικρη βαση σε αυτο που θα πω,οχι πως θα αλλαξει κατι γτ δεν βγαζουν λεφτα απο εμενα αλλ θα τους κραξω μπας και σκεφτουν μερικα πραγματα)
Blacktan Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Subscribed ... Στο χερι μας ειναι να σταματησουμε την χρηση του τσιγκουνη ... Bestprice και βλεπουμε ... Δεν του εδινα ποτε σημασια πλεον το τσεκαρω παραλληλα ... Σε λιγο καιρο μονο αυτο ! ΥΓ Τα ιδια και χειροτερα με το car.gr
web_assasin Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μπορεις να τους παραθεσεις το λινκ του νηματος,να μπουν να διαβασουν και να ευχαριστηθουν. Να μπαινουνε σιγα σιγα τα πραγματα στη θεση τους.
chipakos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Κι εμένα σε μία αγορά μίας φωτογραφικής μηχανής που έγινε μπέρδεμα και όταν έστειλα αρνητική για το κατάστημα το skroutz δεν την έκανε δεκτή και ζήτησε επαναδιατύπωση . Αυτό έγινε 6 φορές στο τέλος τους γράφω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με το μαγαζί γιατί με κούρασαν να μου στέλνουν όλο μηνύματα και ακύρωση της αξιολόγησης. Την σακουλεύτηκαν τη δουλειά ότι με κούρασαν και ότι αυτό το έκανα από αντίδραση με όλο αυτό το πέρα δώθε των μηνυμάτων εν τω μεταξύ το κατάστημα απότι φαίνεται δεν αρνήθηκε την ταλαιπωρία που είχα υποστή και τελικά μετά από περίπου 10 ημέρες πήγαινε έλα τα μηνύματα δέχτηκαν και καταχώρησαν την αρνητική μου αξιολόγηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα