stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Απευθύνεται σε οποιοδήποτε κάνει account μόνο και μόνο για χαβαλε,μόνο και μόνο για να πουλήσει μέσω αγγελιών και μόνο και μόνο να τρολλαρει αλλά άτομα. Αυτά και καλή συνέχεια ts 1
Christos_ksin Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αγορινα μην ασχοληθείς καθολου ειναι κριμα να χαλας την ζαχαρένια σου με τον καθε ψυχωτικο. Επισης που ξερεις οτι δε θα σου στειλει το κινητο χωρις πλακετα πχ;;; Και αλλα πολλα κανε τον μπλοκ ενημερωσε τους διαχειριστές και μην ψαρωνεις γτ λογικο ειναι στην ηλικια σου να εχεις άγχος αλλα χαλαρωσε πες του φίλεβτα έγραφαβτα πηρες δεν εχω κτ αλλο να πω Κλ βραδυ 1
star12 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 στειλτου ενα ωραιο μυνημα και πες του <κατι που επρεπε να το κανεις απ την αρχη>. Διαβασες την αγγελια καθολου? η πηρες κατι χωρις να χεις διαβασει καν. και πες του,,, πηγαινε με νομικα αν γουσταρεις.αποδειξη? η αγγελια του ινσομνια. κανεις και κανεις ουτε δικαστης ουτε μπατσος μπορει να σε κανει κατι. και αν αρχισει απειλες;;; απαντα παω αυριο αστυνομια για να σε αναφερω για παρενοχληση και απειλες,και καντου και ενα μπλοκ αρκετα με το καθε ενα. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Απευθύνεται σε οποιοδήποτε κάνει account μόνο και μόνο για χαβαλε,μόνο και μόνο για να πουλήσει μέσω αγγελιών και μόνο και μόνο να τρολλαρει αλλά άτομα. Αυτά και καλή συνέχεια ts Εσυ βρε ανιστορητε t.s. που λοξοκοιτας το προφιλ μου,για ποιον λογο πατησες λαικ σε τουτο το ποστ που παραθετω, αφου γραφει ξεκαθαρα "μονο και και μονο για να πουλησει μεσω αγγελιων", αφου αυτο κανεις απο το '15. Και ποσταρες και 6 μνμ χτες που στραβωσε η δουλεια...
Synesthe2ia Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εσυ βρε ανιστορητε t.s. που λοξοκοιτας το προφιλ μου,για ποιον λογο πατησες λαικ σε τουτο το ποστ που παραθετω, αφου γραφει ξεκαθαρα "μονο και και μονο για να πουλησει μεσω αγγελιων", αφου αυτο κανεις απο το '15. Και ποσταρες και 6 μνμ χτες που στραβωσε η δουλεια... 1ον δεν μπορω να καταλαβω την ξαφνικη σου επιθεση 2ον Ναι προφανως και ειχα αυτον τον λογαργιασμο μονο για αγγελιες και για να διαβαζω τα τεχνολογικα νεα(τα οποια μπορω να διαβασω και χωρις λογαριασμο το ξερω) και ναι μπορει να λες οτι ειναι λαθος αυτο αλλα δεν θα αρχισω να γραφω σε threads χωρις να υπαρχει καποιος λογος απλως για να μειωσω καποιον ο οποιος δεν εχει τοση εμπειρια πανω στα forum.Δεν νομιζω να ειχες 2600 μυνηματα απο τοτε που εκανες εγγραφη στο site.Ολοι ξεκινανε απο καπου στο κατω κατω 18 ειμαι ακομα δεν ειναι η ζωη μου αυτο το forum.Για αυτο ηρεμησε εισαι 40 χρονων και ασχολησε με το γιατι εχω τον λογαριασμο μονο για αγγελιες και γιατι εχω μονο 6 μυνηματα. 1
AggelosTz Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Εσυ βρε ανιστορητε t.s. που λοξοκοιτας το προφιλ μου,για ποιον λογο πατησες λαικ σε τουτο το ποστ που παραθετω, αφου γραφει ξεκαθαρα "μονο και και μονο για να πουλησει μεσω αγγελιων", αφου αυτο κανεις απο το '15. Και ποσταρες και 6 μνμ χτες που στραβωσε η δουλεια... Να σου πω ξεκάθαρα είσαι psycho? Θα σου ζητήσει την άδεια για το αν θα βάζει λάικ ή θα τσεκάρει προφίλ άλλων? Το οποίο στην τελική κάνεις και εσύ!!? Άντε ηρεμήστε κάποιοι εδώ μέσα γιατί δεν ξέρετε τον άλλον προσωπικά για να μιλάτε σαν αμόρφωτοι! Και για να το κλείσω γιατί έχω βαρεθεί το κάθε μην πω δεν θα σε ρωτήσει ο άλλος αν θα περνάει την ώρα του εδώ μέσα χωρίς να γράφει λογοτεχνία για να φτάσει 10Κ μηνύματα για να θεωρείται ισάξιος σου! Προσέξτε πως μιλάτε σε άτομα που δεν γνωρίζετε επειδή κρύβεστε πίσω από ένα πληκτρολόγιο!
chios Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά δεν θα μπορούσαν οι admin του Insomnia να περιορίσουν αυτούς που γράφονται στο σαιτ μόνο για να πουλήσουν;; βάζοντας πχ ένα όριο να έχει 100,500 μήνυμα και 6 μήνες παρουσία στο Insomnia να μην μπορεί να βάζει αγγελίες ο οποιοσδήποτε.
petran91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Παιδιά δεν θα μπορούσαν οι admin του Insomnia να περιορίσουν αυτούς που γράφονται στο σαιτ μόνο για να πουλήσουν;; βάζοντας πχ ένα όριο να έχει 100,500 μήνυμα και 6 μήνες παρουσία στο Insomnia να μην μπορεί να βάζει αγγελίες ο οποιοσδήποτε. Αν μπει όριο ποστ απλά το ινσομνια θα γεμίσει σπαμ και άσκοπα μηνύματα. Το όριο ελάχιστου χρόνου δεν βλέπω πως μπορεί να σώσει την κατάσταση αφού ο απατεώνας μια χαρά μπορεί να κάνει 5 λογαριασμούς και να περιμένει 1 μήνα πχ και να αρχίσει τότε τις αγγελίες του πάλι με 0 παρουσία στο φόρουμ.
stelios18120 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τότε ποια λέτε να είναι η λύση; Αφού δεν θέλετε όριο χρόνου,η όριο με ποσταρισματα;
petran91 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δεν είπα ότι δεν θέλω. Είπα ότι δεν βλέπω πως θα βοηθήσει. Για να μην το έχουν εφαρμόσει τόσα χρόνια οι Admins μάλλον δεν θα βολεύει για κάποιους λόγους. Εγώ δεν έχω να προτείνω κάτι. Καλώς ή κακώς επιλέγοντας με ποιους συνεργάζομαι δεν είχα κανένα πρόβλημα σε τόσες μου συναλλαγές εδώ μέσα. Τα λέμε και συνέχεια τα ίδια και τα ίδια να προσέχετε αξιολογήσεις, να μην εμπιστεύεστε άτομα που γράφτηκαν χθες κτλ κτλ, και πάντα υπάρχουν τύποι που την πατάνε. Και αυτοί που την πατάνε είναι και οι ίδιοι που δεν συμμετέχουν στο φόρουμ, γιατί αν συμμετείχαν θα τα ήξεραν αυτά τα στοιχειώδη, θα τα είχαν διαβάσει τόσες φορές που τα έχουμε πει. Αν δεις ποιοι ανοίγουν θέματα ότι την έχουν πατήσει, συνήθως είναι και το πρώτο τους ποστ ή έχουν 5 ποστ σε 4 χρόνια κάτι τέτοιο. Εκτός αν γίνει καμία τρομακτική αλλαγή στο φόρουμ, πάντα θα υπάρχουν οι απατεώνες. Εμείς που συμμετέχουμε στο φόρουμ ξέρουμε να τους ξεχωρίζουμε και να τους αποφεύγουμε αλλά και να τους αναφέρουμε στους mods. Κάποιος που χρησιμοποιεί το site μόνο για την αγγελία του, κακό του κεφαλιού του κάνει. Άρα το μόνο που θα πρότεινα είναι ας πούμε όταν πάει κάποιος να πατήσει "επικοινωνία με τον πωλητή" να του βγάζει ένα προειδοποιητικο παραθυράκι με 3 βασικά πράγματα(και όχι ολόκληρο σεντόνι που δεν θα το διαβάζει κανείς) που πρέπει να προσέξει κάποιος που πάει να αγοράσει κάτι. 1. Προσοχή στις αξιολογήσεις του μέλους 2. Προσοχή στον τρόπο πληρωμής 3. Προτιμήστε χέρι χέρι Μένει αναγκαστικά για 10 δευτερόλεπτα ανοικτό το παράθυρο να το διαβάσει ο υποψήφιος αγοραστής και στη συνέχεια μπορεί να στείλει μήνυμα. Ε άμα του πεις με αυτόν τον τρόπο μες στα μούτρα του ότι αν κάνει κατάθεση σε άτομο με 0 αξιολογήσεις που γράφτηκε χθες, θα χάσει τα λεφτά του και αυτός το κάνει, καλά να πάθει τελικά. Υ.Γ την πρόταση αυτή τη σκέφτηκα καθώς έγραφα το ποστ αυτό, οπότε θα το μεταφέρω και στην αντίστοιχη ενότητα προτάσεων για αγγελίες. 1
tsilitheo1 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Επειδη ο φιλος αγγελοςτζ μιλαει πολυ και μαλιστα χωρις να προσεχει τι λεω ακριβως,θα του επισημανω 2 πραγματα....1ον το χαρακτηριστικο ανιστορητος απευθυνοταν στον τς λογω του οτι πατησε λαικ σε ενα ποστ που στην ουσια τον φωτογραφιζε. Και εννοω το ποστ που κανω παραθεση πιο πανω του φιλου Στελιου. 2ον ,αν ηταν λιγακι πιο παρατηρητικος,θα διαβαζε καλα το ποστ του τς που αναφερει" 2ον Ναι προφανως και ειχα αυτον τον λογαργιασμο μονο για αγγελιες " και θα πονηρευοταν λιγο... Αλλωστε τα λαικς απο 2 παρομοια account σχετικα με την συναισθηση θα επρεπε να κινησουν υποψιες... Τι γνωμη εχετε επ'αυτου αγγελοςτζ και τς... Και το θεμα τουτο ειναι για το μπλα μπλα και οχι για τα σμαρτφονς
sils Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φίλε μου να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και είσαι μικρότερος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης Γιατί έκανες την αγγελία σου δελεαστική δηλαδή έβαλες ένα link από το eBay για ένα ανταλλακτικό το οποίο κάνει 4 ευρώ. Αυτό το ανταλλακτικό όμως κανένας δεν μπορεί να το βάλει πάνω στην πλακέτα από ένα Samsung S7 παραμονο η αντιπροσωπεία Εκτός και αν έχεις κανένα Κολλητήρη το οποίο κοστίζει γύρω στα 600 με 700 ευρώ και έχεις Βέβαια και τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις για να κάνεις μία τέτοια κολλήσει σε μία τόσο δύσκολη πλακέτα όπως είναι από ένα κινητό. Η προσωπική μου άποψη Πάλι για μένα έπρεπε απλά να αναφέρεις το Τι πρόβλημα έχει το κινητό Όχι το πόσο κοστίζει το ανταλλακτικό χωρίς την εργασία. Εάν ήθελες να ήσουνα 100% σωστός θα μπορούσες να πεις ότι η Samsung μου ζητάει τόσο για να μου το φτιάξεις στην Ελλάδα αλλά το ανταλλακτικό κοστίζει τόσο αν κάποιος έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες και μπορεί να το φτιάξει.Προφανώς αυτός που το πήρε θα νομίζε ότι μπορεί να το φτιάξει με τόσα χρήματα και το πήγε σε κάποιο τεχνικό και του έπεσαν τα αυτιά κατάλαβε ότι έκανε πατάτα και τώρα προσπαθεί...... Συγνώμη να προσθέσω κάτι ούτε αντιπροσωπεία μπορεί να το βάλει αυτό το ανταλλακτικό Γιατί θυμάμαι μία παρόμοια περίπτωση με s4 το οποίο δεν πάταγε το πλήκτρο της έντασης το συν και ενω ο τεχνικός του Γερμανού Το είδε και είπε ότι είναι πολύ φτηνή η επισκευή του όταν το κινητό πηγέ στην Samsung του είπαν ότι πρέπει να αλλάξει όλη τη μητρική και όπως καταλαβαίνεις το κόστος ήταν απαγορευτικό. Κι άλλο ένα μεγάλο σου λάθος ήτανε ότι έπρεπε να κρατήσει τα χρήματα και μόλις στο κινητό έφτανε στον παραλήπτη τότε να τα ξοδέψεις. 1
Synesthe2ia Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Φίλε μου να πω και εγώ τη γνώμη μου μιας και είσαι μικρότερος. Εγώ προσωπικά πιστεύω ότι έχεις και εσύ μερίδιο ευθύνης Γιατί έκανες την αγγελία σου δελεαστική δηλαδή έβαλες ένα link από το eBay για ένα ανταλλακτικό το οποίο κάνει 4 ευρώ. Αυτό το ανταλλακτικό όμως κανένας δεν μπορεί να το βάλει πάνω στην πλακέτα από ένα Samsung S7 παραμονο η αντιπροσωπεία Εκτός και αν έχεις κανένα Κολλητήρη το οποίο κοστίζει γύρω στα 600 με 700 ευρώ και έχεις Βέβαια και τις κατάλληλες τεχνικές γνώσεις για να κάνεις μία τέτοια κολλήσει σε μία τόσο δύσκολη πλακέτα όπως είναι από ένα κινητό. Η προσωπική μου άποψη Πάλι για μένα έπρεπε απλά να αναφέρεις το Τι πρόβλημα έχει το κινητό Όχι το πόσο κοστίζει το ανταλλακτικό χωρίς την εργασία. Εάν ήθελες να ήσουνα 100% σωστός θα μπορούσες να πεις ότι η Samsung μου ζητάει τόσο για να μου το φτιάξεις στην Ελλάδα αλλά το ανταλλακτικό κοστίζει τόσο αν κάποιος έχει τις γνώσεις και τις ικανότητες και μπορεί να το φτιάξει.Προφανώς αυτός που το πήρε θα νομίζε ότι μπορεί να το φτιάξει με τόσα χρήματα και το πήγε σε κάποιο τεχνικό και του έπεσαν τα αυτιά κατάλαβε ότι έκανε πατάτα και τώρα προσπαθεί...... Συγνώμη να προσθέσω κάτι ούτε αντιπροσωπεία μπορεί να το βάλει αυτό το ανταλλακτικό Γιατί θυμάμαι μία παρόμοια περίπτωση με s4 το οποίο δεν πάταγε το πλήκτρο της έντασης το συν και ενω ο τεχνικός του Γερμανού Το είδε και είπε ότι είναι πολύ φτηνή η επισκευή του όταν το κινητό πηγέ στην Samsung του είπαν ότι πρέπει να αλλάξει όλη τη μητρική και όπως καταλαβαίνεις το κόστος ήταν απαγορευτικό. Κι άλλο ένα μεγάλο σου λάθος ήτανε ότι έπρεπε να κρατήσει τα χρήματα και μόλις στο κινητό έφτανε στον παραλήπτη τότε να τα ξοδέψεις. το θεμα του ομως οπως ειπε δεν ηταν η τιμη της επισκευής αλλα το οτι εχει ραγισει το πισω γυαλι.Το οποιο γραφω ξεκαθαρα αλλα δεν διαβασε την αγγελια αποτι φαίνεται. Επισης το κινητο το παρέλαβε δευτερα εγω τα λεφτα τα ξοδεψα την τεταρτη νομιζω ηταν αρκετος χρονος.
sils Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 το θεμα του ομως οπως ειπε δεν ηταν η τιμη της επισκευής αλλα το οτι εχει ραγισει το πισω γυαλι.Το οποιο γραφω ξεκαθαρα αλλα δεν διαβασε την αγγελια αποτι φαίνεται. Επισης το κινητο το παρέλαβε δευτερα εγω τα λεφτα τα ξοδεψα την τεταρτη νομιζω ηταν αρκετος χρονος. ΑΑΑ ενταξει αν το θεμα του ειναι το πισω γυαλι.........Αληθεια η samsung ποσα σου ζητησε για την επισκευη ? και απο τι χαλασε η υποδοχη της sim πηγες να βαλεις κομμενη καρτα μεσα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις