Synesthe2ia Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καλησπερα.Πριν λιγο καιρο περιπου 7-8 μερες εβαλα μια αγγελία για ενα Samsung galaxy s7 το οποιο ειχε προβλημα στην σιμ αλλα και ενα ράγισμα στο πισω μερος τα οποια προβλήματα ειχα διευκρινίσει στην αγγελια.Μου εστειλε μυνημα ενα μελος του insomnia και μου ειπε οτι ενδιαφέρεται για το κινητο αλλα εμενε Μακεδονία και θα χρειαζόταν να το στειλω.Συμφωνησαμε λοιπον μου εστειλε τα χρηματα και εγω το κινητο.Μετα απο μερικες μερες μου στελνει μύνημα και μου λεει οτι το κινητο εχει ραγισμα και θελει τα χρήματα του πισω μου λεει μεχρι αυριο αλλιως θα γινεις χαμος και οτι εχει τα στοιχεια μου.Τι μπορω να κανω σε αυτην την περίπτωση; Ειμαι 18 χρόνων και δεν μου ειναι ευκολο να βρω τα χρηματα. Ευχαριστώ.
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αφού το ανέφερες στην αγγελία σου και το ήθελε έτσι τελείωσε το θέμα οριστικά. Δεν δίνεις ούτε μισό € πίσω. Γεμίσαμε εξυπνους που αγοράζουν από ιδιώτες,κάνουν την δουλειά τους και μετά θέλουν € πίσω λες και είσαι κανένας Κωτσόβολος η public. Απαξ και το έλεγες ξαναλέω στην αγγελία σου και το ήθελε έτσι τελείωσε το θέμα.μην μασάς σε απειλές και μΛΚιες. 4
Synesthe2ia Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αυτη ειναι η αγγελία μου νομιζω δεν εχω κανει κατι λαθος http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/samsung/910501-galaxy-s7/ Αφού το ανέφερες στην αγγελία σου και το ήθελε έτσι τελείωσε το θέμα οριστικά. Δεν δίνεις ούτε μισό € πίσω. Γεμίσαμε εξυπνους που αγοράζουν από ιδιώτες,κάνουν την δουλειά τους και μετά θέλουν € πίσω λες και είσαι κανένας Κωτσόβολος η public. Απαξ και το έλεγες ξαναλέω στην αγγελία σου και το ήθελε έτσι τελείωσε το θέμα.μην μασάς σε απειλές και μΛΚιες. 1
forgotten Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 καταντησαμε η φαση αγοραζω μετανιωνω? αν η αγγελια σου ελεγε οτι εχει θεμα και ηθελε να το αγορασει δικο του θεμα , και που ξερεις εσυ πχ οτι δεν το σπασε τελειος και θελει και τα λεφτα του επιστρεφοντας ενα διαλυμενο προιον? μου ετυχε στο ebay ο ενας να ανοιξει case για επιστροφη προβληματικου ssd που πουλησα και εστειλε παλαιοτερο μοντελο στο shell του δικου μου,μετα απο απανωτα email κερδισα την υποθεση και τον μπαναρανε κιολας... Αποψη μου ειναι οτι δεν μπορει να κανει κατι περαν των απειλων εφοσον ηταν συμφωνος με την αγγελια σου. τωρα αν δεκτεις να το παρεις πισω εναποκειται στη δικη σου διαθεση με καθε επιφυλαξη για τυχον θεματα που μπορει να εγιναν στα χερια του.... 2
coolerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ΑΝ λέω ΑΝ δεχθείς πίσω το κινητό..ίσως σε εξαπατήσει(αν είναι μέλος με αρκετές αξιολογήσεις δεν νομίζω να σου κάνει αυτό το πράγμα),δηλαδή να σου στείλει άλλο κινητό πχ..οπότε πρέπει να είσαι επιφυλακτικός.
paylidis Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 εαν το εγραψες εξαρχής στην αγγελία δεν εισαι υποχρεωμενος να κανεις τίποτα. το αγορασε με το πρόβλημα εν γνώση του. για κατι τετοια ΣΤΑΜΑΤΗΣΑ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΣΤΕΛΝΩ τελείως... Οποιος θελει να στείλει τη θεια του τη γιαγια του τον κολλητό του ή εναν αγνωστο κούριερ να το παραλάβει και να τελειώσει η ευθυνη μου εκει, μετα τον επιτόπου έλεγχο. 1
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Απ ότι είδα την αγγελία τα έλεγες από πριν τα θέματα του. Απλά μάλλον βρήκε κάτι άλλο και άλλαξε γνώμη και θέλει τα λεφτά του πίσω. Μην δεχθείς για κανένα λόγο.
selianx Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Συμφωνώ με τους από πάνω. Μην αγχώνεσαι, από τη στιγμή που είναι όπως τα αναφέρεις, τα είδε-δεν τα είδε είναι δικό του θέμα. Τρόλαρε τον. Πες του αν θέλει τα μισά πίσω (αφού σου έρθει στα χέρια και δε το δεις θρύψαλα) και άντε φτιάχτο με το κέρδος. Τέλος το πούλας πάλι στον ίδιο για περισσότερα ως πλήρως λειτουργικό. Ή απλά τον γράφεις. Εδώ μας γράφουν καταστήματα "ονόματα"... 1
billiboo Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 εχουν δικιο τα παιδια μην ασχοληθεις καν, αν ειναι ετσι οπως τα λες , που ξερεις οτι δεν θα σου στηλει κανα κλωνο πισω η καποιο αλλο εντελως χαλασμενο? ή μπορει απλα ναναι @@@@ και να το μετανιωσε αλλα δεν αλλαζει κατι.
Synesthe2ia Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 ΑΝ λέω ΑΝ δεχθείς πίσω το κινητό..ίσως σε εξαπατήσει(αν είναι μέλος με αρκετές αξιολογήσεις δεν νομίζω να σου κάνει αυτό το πράγμα),δηλαδή να σου στείλει άλλο κινητό πχ..οπότε πρέπει να είσαι επιφυλακτικός. Ηταν καινουργιο προφιλ το εφτιαξε την ημερα που εστειλε το μύνημα αλλα δεν το ειχα δει τοτε αν το ηξερα δεν θα το ειχα πουλήσει σε εκεινον
coolerman Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ηταν καινουργιο προφιλ το εφτιαξε την ημερα που εστειλε το μύνημα αλλα δεν το ειχα δει τοτε αν το ηξερα δεν θα το ειχα πουλήσει σε εκεινον "Θύματα" ψάχνουν απλά τονίζω να είσαι επιφυλακτικός αρκετά σε τέτοιες περιπτώσεις. 1
mechpanos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αφού το έγραφες είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν δεχθείς την επιστροφή και του στείλεις τα λεφτά πίσω, ή όχι. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, αν θες έχει καλώς, δεν θες γειά σας! εντωμεταξύ να πω κάτι άλλο και μη με παρεξηγήσεις...18 χρονών και νταραβερίζεσαι με galaxy s7? Δηλαδή αν πας 38 με τι θα "παίζεις"...
Synesthe2ia Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αφού το έγραφες είναι στην διακριτική σου ευχέρεια, αν δεχθείς την επιστροφή και του στείλεις τα λεφτά πίσω, ή όχι. Δεν είσαι υποχρεωμένος να το κάνεις, αν θες έχει καλώς, δεν θες γειά σας! εντωμεταξύ να πω κάτι άλλο και μη με παρεξηγήσεις...18 χρονών και νταραβερίζεσαι με galaxy s7? Δηλαδή αν πας 38 με τι θα "παίζεις"... χαχαχαχ δεν τα εχω κλεισει ακομα κιολας γιαυτο φοβαμαι,και οχι τιποτα αλλο αλλα δουλεψα ολο το προηγουμενο καλοκαιρι για να το παρω το κινητο
UsualSuspect__ Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δεν του το στέλνεις καν και άστον να χτυπιέται και να απειλεί.
AggelosTz Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Η αγγελία είναι ξεκάθαρη καταχωρημένη δεν του απαντάς καν βαλτον μπλοκ μπλακ λίστ και άντε γεια με τον κάθε καραγκιόζη που νομίζει ότι αγοράζει από κατάστημα. Δεν του πούλησες στην τελική κάτι άλλο από αυτό που περιέγραφες στην αγγελία. Και αν αυτός του έκανε επιπλέον ζημιά ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις