lewnidas_ Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2005 Πολύ καλημέρα σας!!! Επειδή είμαι αρκετά νέος στον τομέα των games είπα να απευθυνθώ σε εσάς τους παλαιουρες που έχετε και τις ανάλογες γνώσεις! Μου έδωσε ένας φίλος το Star Wars Battlefront και μέσα στο net βρήκα και έναν trainer ο οποίος μου δίνει κάποια extra όπως πυρομαχικά και ζωή. Δίνει κάποιες τυπικές οδηγίες μαζί του αλλά δεν κατάφερα να τον χρησιμοποιήσω… :/ Και πάντα επισημαίνει αυτό “remember to TOGGLE the key ON/OFF” Επίσης, αυτού του είδους τα παιχνίδια (δεν ξέρω ακριβώς σε ποια κατηγορία ανήκουν) μπορώ να τα παίξω και με ένα gamepad που έχω? Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σας και τις όποιες απαντήσεις σας!!!
Sirios Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σας παρακαλω υπαρχει καποιο βοηθημα για απεριοριστη ζωη και πυρομαχικα στο Star Wars Battlefront 2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ
S2Katana Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 2 Ιανουαρίου 2006 εννοεις καποιο trainer?Δε νομιζω οτι θα βρεις απαντηση στο ερωτημα σου στο forum αυτο...
Sorath Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Κι όμως σε αρκετές αποστολές όταν μαζέψεις κάποιους πόντους μπορείς να επιλέξεις και Jedi και με το φωτόσπαθο να κόψεις κώλους.... χε,χε,χε! Το παιχνίδι είναι πολύ καλό, στο δικό μου σύστημα έπαιζε άνετα ακόμα και στα 1280Χ1024 με full γραφικά και antialiasing. Ο Sirios επειδή τον ξέρω, απλά ψάχνει κάποιο cheat για να μπορεί να βγάζει πιο εύκολα τις πίστες ο 4χρονος γιός του. Δεν παίζει on-line.
S2Katana Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Οκ, σορρυ τοτε.Απλα δεν ξερω αν οι κανονες του φορουμ επιτρεπουν να δινουμε links για trainers...παντως εγω ποτε δεν καταλαβα πως μπορεις να παιξεις σαν Jedi
theobabis Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Δημοσ. 3 Ιανουαρίου 2006 Καλησπερα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ Σας παρακαλω υπαρχει καποιο βοηθημα για απεριοριστη ζωη και πυρομαχικα στο Star Wars Battlefront 2 ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ http://www.gamewinners.com/DOSWIN/blstarwarsbattlefront2.htm τσεκαρε και τα trainers στο τελος της σελιδας
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.