GrandGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καλά ολα αυτά αλλά έχω την εξης απορία. Το bitcoin εφευρεθηκε από τον Satoshi Nakamοto. Κανείς όμως δεν γνωρίζει ποιος πραγματικά είναι ο κυριος Nakamoto... Αν είσαι απο αυτούς που έχεις την πολυτέλεια να ρισκάρεις πχ 100000 και στα τετοια σου αν τα χάσεις τότε οκ. Διαφορετικά ποιος λογικός ρισκάρει να επενδύσει σε φαντάσματα? Και εγενετο το bitcoin.... ποιος? που? πως? Η είναι πραγματικά κάτι αξιόλογο/δίκαιο ή από τις μεγαλύτερες απάτες. Θα το δείξει το μέλον. Θέλω να είμαι ρομαντικός αλλά δυστηχώς είμαι ρεαλιστής και πιστεύω πως υπάρχει σκοπιμοτητα (οπως πάντα για κέρδος) και απλα καποιοι βρέθηκαν πολυ τυχεροι στην αρχή του.. Από δω και πέρα όμως είναι παιχνίδι για μεγάλους παίχτες όπως προαναφερα και όσοι μικροί ρισκάρουν θα έλεγα πως είναι επιπόλαιοι. Τι σχέση έχει ο Nakamoto με το πως εξελίσσεται το BTC; Δεν ελέγχεται από κάποια εταιρία ή οργανισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Στην ορθογραφία. Γράφεται δυστυχώς. Ευχαριστώ για την παρατήρηση. Είναι αλήθεια πως δυστυχώς πλέον δεν δίνουμε την απαραίτητη προσοχή στην ορθογραφία μας..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jmirko15 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 $3000 μέχρι την Δευτέρα; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα πως πέρασε δίπλα μας η ευκαιρία να γίνουμε πλούσιοι κι εμείς κοιτούσαμε αλλού... Τι να κάνουμε, υγεία! 13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Todoras Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τι σχέση έχει ο Nakamoto με το πως εξελίσσεται το BTC; Δεν ελέγχεται από κάποια εταιρία ή οργανισμό. .... Το ότι δεν ελέγχεται είναι μεν καλό αλλά.... Ουτε κάν από τον φανταστικό δημιουργό του? Εάν αυτος καποια στιγμή το θελήσει? ....και εγενετο το Bitcoin.... έτσι.... απλα... Δεν είμαι προγραμματιστής και δεν γνωρίζω από κώδικα. Δεν γνωρίζω πολλά για αυτό αλλά οσες φορές έψαξα να μάθω, αυτά που βρήκα ήταν για το πως λειτουργεί και το τι είναι και γιατι δημιουργήθηκε. Παραμένει όμως ανώνυμο. Και αυτό με βάζει σε σκέψεις του στυλ όντως δεν ελέγχεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όσοι εβγαλαν,έβγαλαν... Τώρα όσοι θέλετε να ξεκινήσετε θα έχετε μηδαμινές απολαβές.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HotShot84 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Αξίζει το mining τώρα αμα αγοράσω κανα μηχανημα antminer s7? OXI Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paokfever Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Είχα αγοράσει bitcoin αξίας 50 ευρώ όταν η ισοτιμία ήταν στο 1btc = 315$ και δεν θυμάμαι σε ποιο wallet τα έχω :D 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Τωρα θες την ΔΕη με τριφασικο ρευμα, εξοπλισμο 3Κ και ενα χρονο για να παραξεις ενα bitcoin. Οσοι φαγατε φαγατε, πουληστε να περασετε καλα μια ζωη την εχουμε...! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GrandGamer Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 .... Το ότι δεν ελέγχεται είναι μεν καλό αλλά.... Ουτε κάν από τον φανταστικό δημιουργό του? Εάν αυτος καποια στιγμή το θελήσει? ....και εγενετο το Bitcoin.... έτσι.... απλα... Δεν είμαι προγραμματιστής και δεν γνωρίζω από κώδικα. Δεν γνωρίζω πολλά για αυτό αλλά οσες φορές έψαξα να μάθω αυτά που βρήκα ήταν για το πως λειτουργεί και το τι είναι και γιατι δημιουργήθηκε. Παραμένει όμως ανώνυμο. Και αυτό με βάζει σε σκέψεις του στυλ όντως δεν ελέγχεται? Το Bitcoin είναι πλατφόρμα που βασίζεται στην τεχνολογία blockchain. Οπότε είναι λίγο δύσκολο να "ελέγχεται". Επίσης δεν είναι ανώνυμο, είναι ψευδώνυμο, δηλαδή κανείς δεν ξέρει ποιος είσαι, αλλά όλοι ξέρουν τι συναλλαγές κάνεις. Για παράδειγμα, άμα σου στείλω εγώ BTC από το πορτοφόλι μου στο δικό σου, κανείς δεν ξέρει μεν ότι εγώ έστειλα σε εσένα, όπως θα έκανε μία τράπεζα, αλλά όλοι ξέρουν ότι έφυγαν Χ χρήματα από το συγκεκριμένο πορτοφόλι, και πήγαν στο συγκεκριμένο άλλο πορτοφόλι. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
fsbmaniac Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Όσοι πήραμε με εξευτελιστικές τιμές ειναι ωρα να πουλήσουμε τα 2000 ευρώ γίνανε 35K ηδη ξερω πολλούς που κάνουν ταξιδάκι σε χώρες με atm πολλά 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
agerakel Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να δινεις χρηματα οπως διαβασα 315$ να αγορασεις αλλα παλι δνε ξερει κανενας που πανε αυτα τα "πραγματικα" χρηματα. Πως δουλευει με λιγα λογια. Ποιος ειναι ο αποδεκτης των 315$ στη προκειμνη φαση? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγώ δεν μπορώ να χωνέψω με τίποτα πως πέρασε δίπλα μας η ευκαιρία να γίνουμε πλούσιοι κι εμείς κοιτούσαμε αλλού... Τι να κάνουμε, υγεία! αμ δεν περασε 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pcos Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Εγω δεν καταλαβαινω πως γινεται να δινεις χρηματα οπως διαβασα 315$ να αγορασεις αλλα παλι δνε ξερει κανενας που πανε αυτα τα "πραγματικα" χρηματα. Πως δουλευει με λιγα λογια. Ποιος ειναι ο αποδεκτης των 315$ στη προκειμνη φαση? o βιαστικος που πουλησε τα btc του 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nmiklas21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ποιο bitcoin ρε παιδιά, bcn αγοράστε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα