isay Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 λες να το γυρισω στους κινεζους και να παθω λαλα ? εως τωρα ειχα μονο samsung και lg... για να δουμε Εχουν γίνει εκατοντάδες αναλογες συζητήσεις. Υπάρχουν κινέζικα και υπάρχουν και κινεζιές. Αν πάρεις καλο κινέζικο θα πάθεις όντως λαλα. Αν ένα απο τα top 3 κριτήρια σου ειναι η κάμερα, τοτε πας σε ακριβό sammy, sony και huawei. Επισης πας σε ίδιες εταιρείες αν το show off ειναι αναγκαίο στη ζωή σου. Ξέρω κόσμο που ντρέπεται να πει οτι εχει τηλέφωνο που δεν εχει πάνω μηλαράκι ή δε γράφει samsung και πάνε και τα σκάνε, ακόμα κι αν δεν εχουν να φάνε για 2 μήνες ή σου κάνουν αναπάντητες για να τους πάρεις τηλέφωνο. Θύματα του marketing. Σε όλα τα υπολοιπα τα γνωστά κινέζικα ρίχνουν στα αυτια συγκρίνοντας πάντα την τιμή. Οι κάμερες των κινέζικων δεν ειναι χάλια (σε καμία περιπτωση). Για μενα πχ βασικά κριτήρια ειναι ο επεξεργαστής, η μνήμη, μπαταρία, αποθηκευτικός χώρος και υποστηριζόμενο καλά λειτουργικό. Με 250 ευρω βρίσκω xiaomi τουμπανο, ενω με τα ίδια λεφτά βρίσκεις κάτι πολύ κατώτερο σε γνωστές μάρκες που απλά πληρώνεις το brand. Τέλος εχω μια ακομα φιλοσοφία. ΟΛΑ τα κινητά τρώνε σουπες και πέφτουν κάτω. Αλλιώς θα "κλάψω" για 200-250 ευρω και αλλιώς για 500. Για χρόνια ήμουν σε sony, nokia και samsung. Πριν 3 χρόνια δοκίμασα τη xiaomi και πλέον δεν την αλλάζω με τιποτα. Με τα σημερινά δεδομένα τη θεωρώ τον ορισμό του value for money. Μπορει σε Χ καιρό να θεωρώ άλλη εταιρεία, κλπ. Το μονο μειονεκτημα (που εμενα δεν με ενοχλέι) ειναι που με "αναγκασε" να μάθω τι ειναι οι roms και πως τις περνάω, αλλά τελικά αυτό ειναι μεγα πλεονέκτημα γνώσης για κάθε κινητό. Τώρα βεβαια στην περιπτωση σου, οταν το βασικό σου κριτήριο ειναι να εχει ραδιοφωνο, ακομα και με ενα feature phone των 25 ευρω, θα κάνεις τη δουλειά σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα