Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα σε ολους, λοιπον χρειαζομαι γνωμες για κινητο με ραδιοφωνο χρηματα εως 350ευρω. ποιες ειναι οι καλυτερες επιλογες ?

Δημοσ.

φιλε μου θελω τις καλυτερες επιλογες σε αυτα τα λεφτα. χωρις να με απασχολει κατι ιδιαιτερα. σαν all-around κινητο που να εχει ραδιο

Δημοσ.

εισαι δυνατος!   και φαινεται καλη συσκευη θα διαβασω και κανα review να δω τι λεει ο λαος

Δημοσ.

Ωραία.

Τότε πας εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172793-xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-black

Και τα 150€ μου τα κάνεις δώρο..... :D

Υπόψιν το συγκεκριμένο και γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία το ραδιόφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς ακουστικά.

Δημοσ.

Ωραία.

Τότε πας εδώ http://www.kotsovolos.gr/site/mobile-phones-gps/mobile-phones/smartphones/172793-xiaomi-redmi-4x-32gb-dual-sim-black

Και τα 150€ μου τα κάνεις δώρο..... :D

Υπόψιν το συγκεκριμένο και γενικά η συγκεκριμένη εταιρεία το ραδιόφωνο μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και χωρίς ακουστικά.

μια ερωτηση,η καμερα του ειναι ιδια με το note 3 pro?

Δημοσ.

αυτος ο ερωτας με τα κινεζικα με τρομαζει :P δηλαδη αυτο το xiaomi ειναι καλυτερο απο το a5? 

Δημοσ.

λες να το γυρισω στους κινεζους και να παθω λαλα ? εως τωρα ειχα μονο samsung και lg... για να δουμε

Δημοσ.

Μην ξεχνάμε αυτονομία και μπαταρία "τέρας"

λες να το γυρισω στους κινεζους και να παθω λαλα ? εως τωρα ειχα μονο samsung και lg... για να δουμε

Και γω τόσα χρόνια Samsung είχα και δεν ξανά γύρισα.
Δημοσ.

εμένα στα κινέζικα με αηδιάζει το UI , ούτε τα πρώτα nokia με symbian δεν είχαν τόσο άσχημο UI

Δημοσ.

εμένα στα κινέζικα με αηδιάζει το UI , ούτε τα πρώτα nokia με symbian δεν είχαν τόσο άσχημο UI

Υποκειμενικο ειναι αυτο.

Εγω δοκιμασα Miui και για αυτο πηρα χιαομι.

Σε αλλους αρεσε ,σε αλλους οχι.

Δημοσ.

τωρα και κατι ψιλοασχετο , για πακετο ιντερνετ  τι προτεινετε? εχετε καμια ιδεα για κατι οικονομικο τωρα το καλοκαιρι με κανα 2giga 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...