iron727 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Καλησπέρα σας .Τα φώτα σας παρακαλώ .. Στο παραπάνω router εχω βάλει εξωτερικό σκληρό (USB) ώστε να φαίνεται σε όλο το οικιακό μου δίκτυο και να τρέχω αρχεία απο εκεί . Αυτό που με ενδιαφέρει ποιο πολύ είναι το streaming πολυμέσων .Λοίπον το πρόβλημα που αντιμετωπίζω είναι το εξής .. Σε υπολογιστές ο σκληρός φαίνεται κανονικά και μπορώ να κάνω ότι θέλω ( τρέχω αρχεία μουσικής , βλέπω βιντεάκια κτλ ) . Σε δυο τηλεόρασεις που είναι συνδεδεμένες ασύρματα δεν μπορώ να δω όλα τα αρχεία του σκληρού . Μερικούς φακέλους μου τους δείχνει μερικούς όχι .μερικα αρχεία τα ανοίγει ( φωτογραφίες ) μερικά όχι ( σε μια τηλεόραση που είδε αρχείο MP4 μου το έπαιξε σαν μουσική ) Εννοείται ότι εάν βάλω τον σκληρό απευθείας στην τηλεόραση με USB όλα αναγνωρίζονται και αναπαράγονται κανονικά . Τι μπορεί να φταει ;;;
rfc Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Για δοκιμασε να βαλεις στους φακελλους δεξι κλικ>properties>security>edit>add>everyone και ξαναδοκιμασε.
iron727 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Έδωσα πλήρη δικαιώματα σε όλους ...όταν όμως πατάω προσθήκη μου βγάζει το παρακάτω
rfc Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 H τηλεοραση φαινεται να εχεις το θεμα σου φιλε. Για μιλα με την εταιρεια και πες τους το. <μηπως εχει κανα πιο καινουργιο firmware.
iron727 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Και στις δυο ;;; μια Samsung και μια LG ???? ...ρωτάω έστω στην μια εταιρεία μπας και .....
rfc Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 Δημοσ. 27 Μαΐου 2017 πιθανον και στις 2 αν πασχουν στο ιδιο κοματι του network. Δοκιμασες να στησεις κανα plex να δεις αν διορθωνεται το θεμα σου?
iron727 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Ναι με το plex δεν εχω πρόβλημα ...παίζουν τα πάντα και οι δυο ..αλλά για να παίξουν μέσω plex : 1ον : πρέπει να έχω ανοιχτό PC 2ον : ο δηλωμένος σκληρός στο plex ήταν του pc και σε hd video έχω κολλήματα λόγω bandwidth.( τώρα θα μου πεις στο plex μπορώ να δηλώσω σκληρό που είναι τα video τον εξωτερικό εεε;;
rfc Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Αν παιζουν σωστα με plex σιγουρευομαι οτι φταιει το firmware στο network κοματι των tv's. Ειδες αν υπαρχουν πιο καινουργια firmwares?
iron727 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Θα δω τι παίζει μέσω plex ..να το σιγουρεψω και ενημερώνω ...ευχαριστώ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα