Προς το περιεχόμενο

Monitor Samsung C24FG70 στα 300€ caseking

trok-trok

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα 300€ μαζι με μεταφορικα απο caseking
https://www.caseking.de/samsung-c24fg70fqu-59-8-cm-23-5-zoll-freesync-va-dp-hdmi-tfss-089.html

Ελλαδα απο 408€ http://www.skroutz.gr/s/10862959/Samsung-C24FG70.html

Επαιξε χθες και amazon.de στα 275€ με δωρεαν μεταφορικα αλλα χωρις αποστολη Ελλαδα απο Mindfactory στα 315€ και απο το notebooksbilliger.de στα 269€ χωρις αποστολη Ελλαδα

Οποτε η τιμη αυτη ειναι η χαμηλοτερη μεχρι στιγμης
curved VA Panel Quantum Dot 144 Hz 1080P 23.5' Freesync

Επεξ/σία από matrixxx
αφαιρεση ρεφεραλ ?sPartner=185&utm_source=geizhals&utm_medium=cpc&utm_campaign=geizhals&campaign=psm/geizhals
  • Like 4
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλή οθόνη στα χαρακτηριστικά. Έχει κάποια θέματα όμως και το πόσο έντονα θα είναι εξαρτάται από το manufacturing date τους. Ίσως να πρόκειται για ξεστοκάρισμα αυτών;

Είχα διαβάσει για flickering γραμμή στα δεξιά της οθόνης με freesync on (το οποίο νομίζω φτιάξανε εντελώς στις οθόνες με date > november) και το φτιάχνουν μέσω RMA απλά με FW upgrade. Και έχουν πολύ έντονο purple trailing (purple motion), το οποίο σε νέες οθόνες υπάρχει αλλά λιγότερο έντονο.

https://www.youtube.com/watch?v=9V1zXI0ggZM

• Like 1

Τα κοιτουσα και εγω αυτα χθες

Βασικα ολες οι οθονες εχουν τα προβληματα τους

Ξεστοκαρισμα δεν ξερω αν εχει σχεση με το C24FG73 που βγαινει σε 1 μηνα οποτε πεφτει η τιμη στο 'προηγουμενο' μοντελο

Λογικα το caseking θα στελνει οθονες Απριλιου-Μαιου δεν νομιζω να στελνουν απο πιο πριν

Παντως οταν με 320-350€ υπαρχουν Tn panel χωρις quantum dot η τιμη θεωρω οτι ειναι πολυ καλη

Ναι έχουν αλλά το purple motion είναι τρομερό όταν εμφανίζεται σε μεγάλο βαθμό. Πολλοί άλλαξαν 5-6 monitors και στο τέλος τα παράτησαν, καθώς είναι πρόβλημα το οποίο βρίσκεται σε όλα τα συγκεκριμένα VA panels του μοντέλο αυτού.

Εξαιρετική τιμή, εγώ απλά αναφέρω το πρόβλημα (ναι δυστυχώς έχουν όλες από ένα ή παραπάνω προβλήματα). Προσωπικά δε θα την έπαιρνα, θεωρώ το Purple Motion της συγκεκριμένης υπερβολικά intrusive. Θα θες να κουνήσεις δεξιά-αριστερά στα FPS παιχνίδια, και αντί να δακρύζεις από χαρά λόγω smoothness θα κλαις που μωβίζουν; :/

Ξεστοκαρισμα δεν ξερω αν εχει σχεση με το C24FG73 που βγαινει σε 1 μηνα οποτε πεφτει η τιμη στο 'προηγουμενο' μοντελο

Ξεστοκάρισμα δε θα έχει. Θα υπάρχουν τα δύο μοντέλα παράλληλα. Είναι ακριβώς τα ίδια, μόνο η βάση αλλάζει.

Ότι ακριβώς γίνεται και με τα S24F350 / 356: Ακριβώς τα ίδια, κυκλοφορούν εδώ και τόσους μήνες παράλληλα. Μόνο η βάση αλλάζει. Το ίδιο συμβαίνει και σε πολλά άλλα μοντέλα της Samsung...

Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, αυτό που σίγουρα συμβαίνει είναι η πτώση τιμής της FG70 καθώς κλείνει τους 7-8 μήνες στην αγορά.

Καλα 7-8 μηνες δεν ειναι λογος πιστευω για μειωση τιμης

Εδω κατι μοντελα Dell που κλεινουν 2 χρονια η τιμη τους ειναι κολλημενη ουτε € κατω

Selianx ποια πιστευεις ειναι καλη τιμη αγορας για το monitor με τα οποια θεματα εχει?

Δε μπορώ να πω. Σίγουρα η τιμή είναι πάρα πολύ καλή, αλλά για εμένα όχι "τόσο" τρελή για να πω ότι "ας πάει στα κομμάτια το purple motion" και να την χτηπύσω. Τι να πω, είναι και οι εποχές δύσκολες και δε μπορώ εύκολα να διαθέσω 300ε για τέτοιο lottery. Είναι και ο λόγος που τόσο καιρό μένω με την ταπεινή U2414H ενώ θα ήθελα να πάω σε 144Hz μόνιτορ.

Τώρα αν ήταν στα 200-230, επειδή και θα ήταν εξωπραγματικό "steal" θα την χτύπαγα.. αν προλάβαινα κομμάτι. Προσοχή, δε λέω ότι δεν αξίζιε στα 300 και ότι η τιμή της θα έπρεπε να είναι στα 200-230, απλά εκεί θα παρέβλεπα κάθε κουσούρι της και θα την πηγαινοέφερνα στο service μέχρι να μου κάτσει κάποια με ελαφρύ φαινόμενο purple motion.

Αν γινει αγορα απο εξωτερικο με την εγγυηση τι παιζει σε περιπτωση επιστροφης?

Στελνουμε εξωτερικο ή εσωτερικο?

Το θεμα ειναι οτι στα χρηματα αυτα μονο Tn panel παιζουν και αυτα με τα προβληματα τους

Όποιος ενδιαφέρεται να την χτυπήσει ας ρίξει πρώτα ενα email να δει αν ειναι απο την παρτίδα μετα τον Νοεμβριο καθώς οι πιο πριν παρτίδες εχουν πολυ μεγαλο θεμα με purple artifacts που ελλατώνεται απο τις παρτίδες του Νοεμβρίου και μετα

Τα κοιτουσα και εγω αυτα χθες

Βασικα ολες οι οθονες εχουν τα προβληματα τους

Παντως οταν με 320-350€ υπαρχουν Tn panel χωρις quantum dot η τιμη θεωρω οτι ειναι πολυ καλη

+1

Δε προκειται να αγορασει οποιαδηποτε οθονη καποιος αν σταθει σε αυτο.

Καλησπερα στο φόρουμ!!!!το συγκεκριμένο μόνιτορ το έχω κ μπορώ να πω ότι είναι vfm!!!με λίγα λόγια είναι κόσμημα στο γραφείο νά μου πεις δεν φτάνει μόνο αυτό αλλά στα χρώματα κ στην αντίθεση είναι φανταστική φανταστητε την έχω στο PS4!Την πήρα από Αγγλία κ πήρα τηλ την samsung για την εγγύηση κ μου είπαν ότι μοντέλο αυτό εισάγεται από Ελλάδα άρα σε καλύπτει η ελληνική εγγύηση κ έχεις να κανείς μόνο με Ελλάδα!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...