Joshua21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Χωρίς αφμ πωλητή και αγοραστή δεν γίνεται φίλε Άλλος έγραψε για αφμ κολλητέ, όχι εγώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Άλλος έγραψε για αφμ κολλητέ, όχι εγώ. Οκ πάντως χωρίς αφμ δεν γίνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Οκ πάντως χωρίς αφμ δεν γίνεται Στη φορολογικη δηλωση σε οποιον εχει αγορασει δεν ζηταει ΑΦΜ πωλητη . Σε αυτόν που εχει πουλησει ζηταει. Καλο είναι παντως να υπαρχουν τα ΑΦΜ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Στη φορολογικη δηλωση σε οποιον εχει αγορασει δεν ζηταει ΑΦΜ πωλητη . Σε αυτόν που εχει πουλησει ζηταει. Καλο είναι παντως να υπαρχουν τα ΑΦΜ. Εμένα σαν αγοραστή με ενδιαφέρει να έχω το αφμ του πωλητή; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εμένα σαν αγοραστή με ενδιαφέρει να έχω το αφμ του πωλητή; Ναι λέμε όλα τα στοιχεία του όλα, εμείς τουλάχιστον τα βάλαμε όλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εμένα σαν αγοραστή με ενδιαφέρει να έχω το αφμ του πωλητή; Στην φορολογικη δηλωση του χρονου όχι αλλα καλο είναι α το εχεις σε τυχον ελεγχο .Αν βεβαια δεν αλλαξει κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ναι λέμε όλα τα στοιχεία του όλα, εμείς τουλάχιστον τα βάλαμε όλα. Σαν αγοραστή δεν έχει πολύ λογική να χρειάζομαι το αφμ του πωλητή από την άποψη ότι εγώ έδωσα δεν πήρα. Δηλαδή αυτός έχει να δικαιολόγησει τα έσοδα του Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Σαν αγοραστή δεν έχει πολύ λογική να χρειάζομαι το αφμ του πωλητή από την άποψη ότι εγώ έδωσα δεν πήρα. Δηλαδή αυτός έχει να δικαιολόγησει τα έσοδα του Κάνε ότι καταλαβαίνεις τότε εγώ έχω αναλυτικά όλα τα στοιχεία του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μωρέ θα το πάρω να υπάρχει απλά δεν θεωρώ λογικό το να μου χρειαστεί εμένα σαν αγοραστή 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μωρέ θα το πάρω να υπάρχει απλά δεν θεωρώ λογικό το να μου χρειαστεί εμένα σαν αγοραστή Και πολυ καλα θα κανεις . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα