Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι να πω, από όσο ξέρω δεν κυκλοφορείς με τα χαρτιά του ΚΕΠ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τι να πω, από όσο ξέρω δεν κυκλοφορείς με τα χαρτιά του ΚΕΠ. Μια χαρα κυκλοφορεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Τέλος είναι σημαντικό να γνωρίζουμε ότι παρόλο που απαιτείται όλος αυτός ο χρόνος για την έκδοση της άδεια, τα ΚΕΠ συνιστούν ότι δεν προβλέπεται να οδηγείτε το όχημα κατά αυτό το χρονικό διάστημα. Ωστόσο ο νέος ιδιοκτήτης δεν θα συναντήσει πρόβλημα να ασφαλίσει το όχημά του με τα χαρτιά που θα έχει λάβει. https://www.asfalisinet.gr/τι-πρέπει-να-γνωρίζετε-για-τη-μεταβίβα/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Μέλος Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Έκκρεμή το χαρτί για την εφορία που θα το κάνουμε ταχυδρομικός λόγω χρόνου Το χαρτι αυτο που λες παρεμπιπτόντως ειναι η υπευθυνη δηλωση που συμπληρώνεται απο αγοραστη και αντίστοιχα απο πωλητη? Υπαρχει εκει φανταζομαι ως έγγραφο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Το χαρτι αυτο που λες παρεμπιπτόντως ειναι η υπευθυνη δηλωση που συμπληρώνεται απο αγοραστη και αντίστοιχα απο πωλητη? Υπαρχει εκει φανταζομαι ως έγγραφο? Ναι αυτό. Σε ένα ΚΕΠ θα το κάνεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Το χαρτι αυτο που λες παρεμπιπτόντως ειναι η υπευθυνη δηλωση που συμπληρώνεται απο αγοραστη και αντίστοιχα απο πωλητη? Υπαρχει εκει φανταζομαι ως έγγραφο? Αυτή την υπευθυνη δηλωση δεν την εχουν τα ΚΕΠ .Απλα την θεωρουν .Μπορεις να την βρεις εδώ http://it.dpapxol.gov.gr/joomla/index.php/xrisima-entupa/265-yp-dilosi-doc Μια εσυ και μια ο άλλος . Προσοχη να γραφουν το ΑΦΜ του καθενος οι δηλωσεις . Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Απο ΚΕΠ παιρνεις την αιτηση για εκδοση αδειας και κυκλοφορεις κανονικα εκτος και πεσεις σε στριμενο ασυνομικο που μου ζηταγε την προτοτυπη και τρομαξα να τον πεισω τι με τα χαρτια του ΚΕΠ κυκλοφορουσα κανονικα. Στο Υπουργειο που πηγα μια φορα αμεσως χωρις μεσον . Τι πάει να πει "κυκλοφορεις κανονικα εκτος και πεσεις σε στριμενο ασυνομικο"? Η εγκυρότητα ενός εγγράφου έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του οργάνου? Κανένα χαρτί δεν αντικαθιστά την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας, αν δεν έχεις πρωτότυπη άδεια το όργανο μπορεί άνετα να σου βεβαιώσει παράβαση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Τι πάει να πει "κυκλοφορεις κανονικα εκτος και πεσεις σε στριμενο ασυνομικο"? Η εγκυρότητα ενός εγγράφου έχει να κάνει με τον χαρακτήρα του οργάνου? Κανένα χαρτί δεν αντικαθιστά την πρωτότυπη άδεια κυκλοφορίας, αν δεν έχεις πρωτότυπη άδεια το όργανο μπορεί άνετα να σου βεβαιώσει παράβαση. Πανε πολλα χρονια αλλα θυμαμαι ότι ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει ότι το χαρτι από το ΚΕΠ ισχυει κανονικα . Ειχα ζητησει αλλαγη αδειας λογω αρσης παρακράτησης κυριοτητας μεω ΚΕΠ. Με σταματησαν εξω από τα Καμενα Βουρλα για ταχυτητα και σωστα με εγρψαν (αν και το οριο ηταν εντελως παραλογο και μειονωταν ξαφνικα) αλλα δεν δεχοντουσαν σαν αδεια αυτό που ειχα και τρομαξα να τους πεισω ότι εχει κανονικη ισχυ .Προφανως δεν το ηξεραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Moderators Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Την έχουν τα ΚΕΠ. Πριν μισή ώρα ήμουν εκεί για αυτό το λόγο. Επίσης δεν έβαλα πουθενά αφμ πάρα μόνο στοιχεια με ονόματα πατρός και μητρός και αριθμο ταυτότητας. Το χαρτι από ΚΕΠ δεν ισχύει μόνο η προσωρινή από το υπουργείο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Την έχουν τα ΚΕΠ. Πριν μισή ώρα ήμουν εκεί για αυτό το λόγο. Επίσης δεν έβαλα πουθενά αφμ πάρα μόνο στοιχεια με ονόματα πατρός και μητρός και αριθμο ταυτότητας. Το χαρτι από ΚΕΠ δεν ισχύει μόνο η προσωρινή από το υπουργείο Αν δεν εβαλες ΑΦΜ στην υπεθυνη δηλωση ότι πουλησες στον ταδε ένα ΙΧ κλπ του χρονου στην φορολογικη δηλωση εκει που θα δηλωσεις ότι πουλησες αμαξι (διαθεση περιουσιακών στοιχειων) θα σου ζηταει ΑΦΜ αγοραστη. Για το αν ισχυει ή όχι μπορει να εχει αλλαξει .Καποια στιγμη τα ΚΕΠ ειχαν σταματησει εντελως αυτή τη διαδικασια και επανηλθε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Πανε πολλα χρονια αλλα θυμαμαι ότι ειχα ρωτησει και μου ειχαν πει ότι το χαρτι από το ΚΕΠ ισχυει κανονικα . Ειχα ζητησει αλλαγη αδειας λογω αρσης παρακράτησης κυριοτητας μεω ΚΕΠ. Με σταματησαν εξω από τα Καμενα Βουρλα για ταχυτητα και σωστα με εγρψαν (αν και το οριο ηταν εντελως παραλογο και μειονωταν ξαφνικα) αλλα δεν δεχοντουσαν σαν αδεια αυτό που ειχα και τρομαξα να τους πεισω ότι εχει κανονικη ισχυ .Προφανως δεν το ηξεραν. Ωραίο επιχείρημα! Θεωρείς ευαγγέλιο ότι πει ο υπάλληλος στο ΚΕΠ, που στην ουσία η δουλειά του είναι να δέχεται αιτήματα από πολίτες για οτιδήποτε του επιτρέπει η σελίδα των ΚΕΠ, και βαφτίζεις άσχετους τους τροχονόμους που ακριβώς αυτή είναι η δουλειά τους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Ωραίο επιχείρημα! Θεωρείς ευαγγέλιο ότι πει ο υπάλληλος στο ΚΕΠ, που στην ουσία η δουλειά του είναι να δέχεται αιτήματα από πολίτες για οτιδήποτε του επιτρέπει η σελίδα των ΚΕΠ, και βαφτίζεις άσχετους τους τροχονόμους που ακριβώς αυτή είναι η δουλειά τους! Ελλειπης διατυπωση ...Εκτος από ερωτηση το εγραφε και το χαρτι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι όσες φορές έχω δει αυτό το χαρτί, ποτέ δεν έγραφε κάτι τέτοιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 (επεξεργασμένο) Εγώ πάλι όσες φορές έχω δει αυτό το χαρτί, ποτέ δεν έγραφε κάτι τέτοιο. Που να φανταστω να κρατησω αντιγραφο να σκανιαρω για εδώ ....Μιλαω για πριν 8-9 χρονια . Οποιος παρακολουθεί τι γραφω θα εχει ισως προσεξει ότι αν δεν είμαι σιγουρος για κατι γραφω "νομιζω" ή κατι τετοιο και συνηθως το κανω και bold. Δεν εχω καμμια ανγκη σε συγεκριμενο ατομο να αποδειξω την αξιοπιστια μου ή μη. Επεξ/σία 29 Μαΐου 2017 από Γιάννης Platano 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vairass Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Share Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Εγώ πάλι όσες φορές έχω δει αυτό το χαρτί, ποτέ δεν έγραφε κάτι τέτοιο. Χωρίς αφμ πωλητή και αγοραστή δεν γίνεται φίλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα