N3CR4 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παίδες έχει κανείς δοκιμάσει να βάλει το alpha safe access με το ίδιο credential ID σε 2 συσκευές μέσω helium; Το δοκίμασα ώστε να μπορώ να χρησιμοποιώ και το tablet εκτός του κινητού μ για να μπαίνω στο alpha ebanking. Στο tablet ομως μετά το restore των app data από το helium όταν ανοίξω την εφαρμογή αυτό που γίνεται είναι λίγο τρελό : ο κωδικός otp που σου βγάζει στην οθόνη για κάποια δευτερόλεπτα δεν μένει σταθερός αλλά τρεμοπαίζει. Ξέρεις κανείς τπτ σχετικά με αυτό ή πώς μπορώ να βάλω το alpha safe access με το ίδιο credential ID σε 2 συσκευές;
patrickdrd Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 την original εφαρμογη εβαλα εγω μεσω restore με titanium σε 2 κινητα (δεν μ αφηνε στο 2ο)
saruman123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Οπότε γιατί δεν το λες !! Μπορεί να μην έχει κάνει root . Αυτά τα λέμε από την αρχή για να ξέρει και ο ts .
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 καλα ντε, μην βαρας, δεν ειχα τοσο χρονο, προχωρημενο τον βλεπω εξαλλου τον τσ, οποτε υπεθεσα οτι θα ξερει οτι θα θελει ρουτ το νο1 προγραμμα για backup ειναι εξαλλου, κι οι πετρες το ξερουν, εχω και το helium και παιρνω και μ αυτο backup, αλλα σαν το tibu δεν εχει
saruman123 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Άντε εντάξει δεν βαράω . Αλλά θα το διαβάσει κανένας άλλος με σχετικό πρόβλημα και θα πάει να το κάνει και μετά θα μας βαράει εκείνος αν δεν ξέρει για το root
patrickdrd Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 σ'αυτό ναι, σωστός εντωμεταξύ είναι μάπα το safe access, καλύτερα sms
N3CR4 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 την original εφαρμογη εβαλα εγω μεσω restore με titanium σε 2 κινητα (δεν μ αφηνε στο 2ο) Άρα δεν σε αφησε να τη βάλεις; Σωστά; Ή τελικώς εγκατστάθηκε και δουλεύει σωστά με ίδιο credential id; Εμένα πάντως στη 2η συσκευή συμβαίνει κάτι πολύ περίεργο όπως είπα και στην αρχή, δλδ ανοίγω το app και ο κωδικός τρεμοπαίζει ανά κλάσμα δευτερολέπτου. Δεν μπορώ να δω σταθερά έναν κωδικό. Το app πάντως έχει μπει με ίδιο credential id.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα