Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με 1,17€ αγοράζω τα Esperanza EH127 και είμαι κυριλέ για να ακούω Παντέλο P.q στο youtube

Πείτε μου ένα λόγο να δώσω 2493,83€ παραπάνω για τα LCDi4 εφόσον δεν πρόκειται να καταλάβω διαφορές

200034634.jpg

• Like 5
  • Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δηλαδη αν τα αγορασω και μετα πουλησω το κινητο δε θα τα δωσω μαζι ... θα γραψω χωρις ακουστικα λογω υγιεινης ...

Δημοσ.

Εγω πηρα τα rock zircon και μπορω να πω ότι εχω ενθουσιαστεί με τις ακουστικες τους ικανότητες.

Δημοσ.

Αυτά ρε παιδιά ψείρες δεν είναι? Για ποιο λόγο να έχεις τέτοια speccs σε ψείρες, τα οποία προορίζονται για χρήση με φορητό μέσο, μήπως θα κουβαλάμε και ενισχυτές με dac μαζί με το κινητό μας? 

Το κάνω ήδη αυτό χαχα. Φορητός μικρός DAC στο κινητό και καλά ακουστικά! 

Δημοσ.

Συγχωρέστε με, αλλά σε ποιους απευθύνεται αυτό το άρθρο; Είμαι μουσικόφιλος και έχω επίσης την τύχη να είμαι αρκετά ευκατάστατος, αλλά ειλικρινά το θεωρώ προκλητικό να ξοδέψει κάποιος αυτό το ποσό για ακουστικά ψείρες την στιγμή που οι μισοί συμπατριώτες μας υποφέρουν και παιδιά λιποθυμούν απο την πείνα στα σχολεία. Εγω τουλάχιστον θα ντρεπόμουν να τα αγοράσω, ακόμα κι αν μπορώ. 

Δημοσ.

Συγχωρέστε με, αλλά σε ποιους απευθύνεται αυτό το άρθρο; Είμαι μουσικόφιλος και έχω επίσης την τύχη να είμαι αρκετά ευκατάστατος, αλλά ειλικρινά το θεωρώ προκλητικό να ξοδέψει κάποιος αυτό το ποσό για ακουστικά ψείρες την στιγμή που οι μισοί συμπατριώτες μας υποφέρουν και παιδιά λιποθυμούν απο την πείνα στα σχολεία. Εγω τουλάχιστον θα ντρεπόμουν να τα αγοράσω, ακόμα κι αν μπορώ. 

Επειδη αν δεν τα αγορασεις οι μισοι συμπατριωτες σου ξαφνικα θα σταματησουν να υποφερουν και ταυτοχρονα θα παψουν και οι λιποθυμιες των παιδιων απο την πεινα...

Δημοσ.

Μην τα μπερδεύετε.

Μουσικόφιλος είναι αυτός που γουστάρει την μουσική. Αυτός που θα σκάσει τα 2495 λέγεται νεόπλουτος.

• Like 2
Δημοσ.

Are these open-backed? If so, I can't use them at the office, on the airplane or when I'm in a room with my wife. I don't know if I can use them while exercising because they may not resist sweat. The combined cost of my two favorite headphones is about $2,500 so I don't think the price-tag is holding me back. I don't understand how to insert the LCDi4 into my lifestyle :confused: Suggestions?

We just had them at our meet, so I will answer your questions. Yes, though the drivers are small, so the sound leakage is less audible. Don't use them for exercising, as the electronics are very sensitive and any sweat on the drivers will likely make them fail. Sorry, but non-user-removable-cabled in-ears with sealed housings and very durable nozzles are best for exercising, as sweat can seep into connection areas and cause part failures.

Also, consider getting a very powerful amp or portable amp with the LCD-i4, as the scaleability is the level of over-ear planar-magnetics. A good portable solution would be the ALO Continental Dual Mono, though impressions with this combo would be of much help.

It won't replace your in-ear, nor was it meant to be. Those who are complaining about lack of isolation just don't get it. It is also a genuine, legitimate 100% planar magnetic. Get it?

Example scenario: you are travelling abroad. You are in your hotel room. You want to relax. You put the i4 and enjoy your music. Not many travellers bring their full-sized planar magnetics while travelling. It is too big and too heavy to carry. This is where the i4 (and the iSine) comes in handy.

Example scenario: you are in a world-class museum and you want to admire a master's painting. You sit on the bench in front of the painting and put on the i4. Picasso with Mahler?? What can be more glorious than that?

Μην τα μπερδεύετε.Μουσικόφιλος είναι αυτός που γουστάρει την μουσική. Αυτός που θα σκάσει τα 2495 λέγεται νεόπλουτος.

Λολ είναι μουσικοφιλονεοπλουτος χαχαχαχ

Έχω δοκιμάσει να δω τι θα γίνει βάζοντας στο κινητό beyerdynamic DT 770 στα 16Ω και Senn HD 598Cs στα 23Ω. Αυτό που άκουγα δε θα το έλεγα μια χαρά σε καμία περίπτωση.

Βαλτα σε LG V10 high gain mode και τα ξαναλέμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...