Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εγω παντως ακουσα τα αξιας LCD 2(1000 εβροπουλακια) σε εκθεση με ενισχυτη Dac και high end πηγη και ο ηχος τους ηταν αντιστοιχος ακουστικων 200 εβρο

Με άκουσμα ένα είδος και μόνο 30 λεπτά δεν μπορεί κανένας να βγάλει πόρισμα κατά την γνώμη μου . Όχι ότι διαφωνώ... Υπάρχουν και μάπα 1.000 εύρο ακουστικά που με 200 έχει καλύτερα αυτό όμως δεν είναι κανόνας.

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

32 αντίσταση μια χαρά παίζουν χωρίς ενισχυτή.

Έχω δοκιμάσει να δω τι θα γίνει βάζοντας στο κινητό beyerdynamic DT 770 στα 16Ω και Senn HD 598Cs στα 23Ω. Αυτό που άκουγα δε θα το έλεγα μια χαρά σε καμία περίπτωση.

• Like 1
Δημοσ.

32 αντίσταση μια χαρά παίζουν χωρίς ενισχυτή.

Kαι πες καλά ο ενισχυτής των κινητών μια χαρά είναι ( που δεν είναι ). Ποιο κινητό έχει καλό dac για να χρησιμοποιήσει τέτοια ακουστικά στο full potential τους? Και άμα θα χρησιμοποιήσεις τα ακουστικά στο σπίτι σε φουλ set up ήχου για να τα αξιοποιήσεις πλήρως, γιατί να μην πάρεις και κανονικά open air ακουστικά να έχεις και μεγαλύτερο soundstage?

• Like 1
Δημοσ.

μουσικοφιλοι και καπιταλες... και ειμαστε τρελαμενοι αλλα τοσα φραγκα ουτε μουσικοονειραααα!

Δημοσ.

Μια ένσταση... Αυτά δεν είναι για μουσικόφιλους... Είναι για απελπισμένους ανθρώπους που απεγνωσμένα ψάχνουν που και πως θα φάνε τα ατελείωτα εκατομμύρια τους! :P

• Like 3
Δημοσ.
planar magnetic in ear ? θα είναι απίστευτα... Κρίμα που είναι τόσο ακριβά αν και απόλυτα λογικό.

https://www.audeze.com/products/isine-series/isine10-ear-headphone

Δεν είναι ακριβή η τεχνολογία. Έχουν πάρει πολύ καλές κριτικές τα μικρά isine 10. Ειδικά αν σου αρέσει το planar magnetic.

Δημοσ.

Με 2500€ αγοραζω ολοκληρη μπαντα και τους βαζω να παιζουνε ολη μερα....

Δε θέλω να στο χαλάσω, αλλά με 2500€, δεν αγοράζεις ούτε μια κιθάρα της προκοπής...

• Like 2
Δημοσ.

Ίσως αξίζουν τα λεφτά τους και σίγουρα αυτά τα ακουστικά δεν είναι για να κάνεις τρέξιμο έξω πάντως.

Αγαπάω την μουσική αλλά ίσως σε καμία 10 χρόνια να πάρω ένα ζευγάρι ακουστικά σε αυτή την τιμή.

Δημοσ.

Είναι λίγο κοροϊδία να δώσει κάποιος $2500 για high end earphones - όσο μουσικόφιλος και να είναι κάποιος δεν σημαίνει ότι θα δώσει $2500 για ακουστικά.

Ο σωστός Audiophile user δοκιμάζει λεπτομερειακά τα ακουστικά και πειραματίζεται με δικό του player EQ κλπ πριν τα αγοράσει και όχι τώρα επειδή είναι ακριβό σημαίνει ότι τσουπ το αγοράζουμε και ότι εγγυείται καλύτερη ποιότητα.

Έχει τύχει να δοκιμάζω ακουστικά ακριβά αλλά δεν μου άρεσαν καθόλου και ακόμα δόξα το θεό που κράτησα τα Philips μου τα SHP2700 - είναι ότι καλύτερο Value for Money σε σχέση ποιότητας ήχου αλλά δυστυχώς τα έχουν καταργήσει  :mad:

Αν και θα πρεπε σιγα σιγα να πάνε να εστιάσουν στα Bone Conduction γιατί εκεί μπορούμε να ακούσουμε πάνω από 20KHz (το έχω πειραματιστεί αλλά είναι ανυπόφορο - σε κάποιους ίσως ενδέχεται να μην γίνεται να ακούσουν πάνω απο 20KHz αλλά τουλάχιστον σε παλιότερους ~50χρονών άκουσαν τα 16KHz)

Δημοσ.

Αν και θα πρεπε σιγα σιγα να πάνε να εστιάσουν στα Bone Conduction γιατί εκεί μπορούμε να ακούσουμε πάνω από 20KHz (το έχω πειραματιστεί αλλά είναι ανυπόφορο - σε κάποιους ίσως ενδέχεται να μην γίνεται να ακούσουν πάνω απο 20KHz αλλά τουλάχιστον σε παλιότερους ~50χρονών άκουσαν τα 16KHz)

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί πρώτη φορά το ακούω, καταλαβαίνω ότι έχει κάποια σχέση με την μεταφορά του ήχου για να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τους ήχους. Αλλά πρακτικά πως γίνεται και γιατί λες ότι είναι ανυπόφορο;

Δημοσ.

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο γιατί πρώτη φορά το ακούω, καταλαβαίνω ότι έχει κάποια σχέση με την μεταφορά του ήχου για να αντιλαμβανόμαστε καλύτερα τους ήχους. Αλλά πρακτικά πως γίνεται και γιατί λες ότι είναι ανυπόφορο;

HTB17YrmJFXXXXXcXVXXq6xXFXXXH.jpg

*Aftershock - μάρκα Bone Conduction

*Air Conduction - όπως ακούμε εμείς στον αέρα

Σκέψου ότι ο ήχος περνάει μέσω δονήσεων στο κρανίο αντί του αέρα όπως ακούμε - πάει bypass στον κοχλία δηλ το τύμπανο του αυτιού δεν χρησιμοποιείται.

Θέλει πολύ ενίσχυση EQ στα 20KHz ώστε να το αντιληφθείς. 

Αυτό που κάνει limit μέχρι 20KHz είναι το middle ear δηλ εκει που είναι το τυμπανο.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...