Προς το περιεχόμενο

IP κάμερα και Power switch δεν συνεργάζονται

manolis940

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, SolidSnakeGr είπε

Επίσης βάση της εμπειρίας με τις υπόλοιπες όσο πιο wide view τόσο καλύτερα, και οι 107 μοίρες που αναφέρει η συγκεκριμένη είναι ιδανικά και σαφώς καλύτερες από τις 90 μοίρες που έχουν άλλες.

Θα κάνω μια ερώτηση αν είναι στο skroutz και ίσως και σε κάποιο κατάστημα που την πουλάει.

Η κάμερα που παρέθεσες δεν έχει σε καμία περίπτωση wide φακό και είναι λογικό αφού είναι 4mm και έχει γωνία θέασης 85°. Γι αυτό και στο είπα. Για να βλέπεις με 1 κάμερα τζαμαρία πιθανών χρειάζεσαι 2.8mm φακό εκτός και αν είναι πάρα πολύ μικρή και η κάμερα τοποθετείτε μακρυά από αυτή και έτσι θα έχεις πιο ξεκάθαρη εικόνα με έναν 4mm

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπέθεσα ότι είναι 2.8mm επειδή αναφέρεται ως "HIKVISION DS-2CD1027G0-L (2.8mm) ColorVu 2 MP IP Bullet Camera IP67 H.265+";

Και στην περιγραφή του στο e-damianakis αναφέρει το ίδιο:

• Κάμερα IP Bullet ColorVu 2MP (1920x1080).
  • Φακός 2.8mm.

Η αλήθεια είναι ότι στο site του κατασκευαστή αναφέρει 2 φακούς;

Lens Type & FOV

2.8 mm, horizontal FOV 107, vertical FOV 56, diagonal FOV 127

4 mm, horizontal FOV 84, vertical FOV 45, diagonal FOV 99

Lens Type: Fixed focal lens, 2.8 and 4 mm optional

Τί ισχύει όταν λένε κάτι τέτοιο;

Επεξ/σία από SolidSnakeGr

4 ώρες πριν, SolidSnakeGr είπε

Υπέθεσα ότι είναι 2.8mm επειδή αναφέρεται ως "HIKVISION DS-2CD1027G0-L (2.8mm) ColorVu 2 MP IP Bullet Camera IP67 H.265+";

Και στην περιγραφή του στο e-damianakis αναφέρει το ίδιο:

• Κάμερα IP Bullet ColorVu 2MP (1920x1080).
  • Φακός 2.8mm.

Η αλήθεια είναι ότι στο site του κατασκευαστή αναφέρει 2 φακούς;

Lens Type & FOV

2.8 mm, horizontal FOV 107, vertical FOV 56, diagonal FOV 127

4 mm, horizontal FOV 84, vertical FOV 45, diagonal FOV 99

Lens Type: Fixed focal lens, 2.8 and 4 mm optional

Τί ισχύει όταν λένε κάτι τέτοιο;

Εγώ το σχόλιο στο έκανα για την hikvision που μου έδειξες εσύ.
Παλαιότερα υπήρχαν οι box κάμερες που άλλαζαν φακό και έβαζες ότι ήθελες εσύ. Δεν τις πρόλαβα και δεν τις έχω δουλέψει αλλά θεωρώ η αλλαγή φακού δεν είναι και καμιά χρήσιμη διαδικασία. Η CCTV κάμερα σε σχέση με αυτή του φωτογράφου παραμένει σταθερή σε ένα σημείο και επιλέγεις μια φορά το φακό που θα βάλεις και τον <<παντρεύεσαι>>. Ενώ οι bullet βγαίνουν με διάφορετικούς φακούς. Ανάλογα με την περίπτωση χρήσης, μπορείς να διαλέξεις τον φακό που θες. Η συγκεκριμένη που σου έδειξα απ το e-damianakis είναι με 2.8mm. Υπάρχει βέβαια και έκδοση με 4mm όπως αναφέρει το site του κατασκευαστή. Ο πωλητής οφείλει, όπως κάνει και το e-damianakis να αναφέρει τον φακό  που έχει η κάμερα .

Ok, comple τότε. Είπα και εγώ.. κάπου μπερδευτήκαμε.. συγνώμη για την αναστάτωση. :D

Η παλιά έχει μπει σε σημείο που είναι αρκετά ψηλά και παρακολουθεί μια αρκετά μεγάλη περιοχή εξωτερικά οπότε αρκούσε η γωνία της, λόγω απόστασης πιάνει όλη την έκταση. Έχω άλλες κυρίως εσωτερικές με ~110 μοίρες οπότε σε εκείνες αναφερόμουν.

Η καινούρια θα τοποθετηθεί και αυτή εσωτερικά, και εφόσον αυτή είναι 2.8mm  μια χαρά καλύπτει το κομμάτι της. Θα ήθελα απλά κάτι αξιόπιστο σε ποιότητα κατασκευής και αν γίνεται με αξιοπρεπές night vision. Οπότε μάλλον καταλήγω σε αυτήν. Θα ενημερώσω και με τα τελικά αποτελέσματα αν τελικά την πάρω.

Ευχαριστώ για τη βοήθεια και πάλι!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...