grs Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Παιδιά καλησπερά. Ένας φίλος μου έδωσε ένα laptop με τα windows ΧΡ και μου ζήτησε να του κάνω format και να του σώσω τα αρχεία. Όμως μου βγάζει αυτό το error. Κάποια λύση παρακαλώ και ευχαριστώ εκ των προτέρων.
grs Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ανοίγω το laptop εμφανίζει το logo των windows και μετά δεν κάνει φόρτωση να μπει κανονικά , και εμφανίζει το error.
dpolal Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Για να σώσεις τα αρχεία του φίλου σου επιλέγεις μία λύση από τις κάτωθι: 1- βγάζεις τον σκληρό από το λάπτοπ και τον συνδέεις σε κανονικό πισί. Τραβάς όλα τα αρχεία του φίλου σου σε άλλον δίσκο (ή στικ) και είσαι έτοιμος για το φορμάτ. (προϋπόθεση να είναι sata ο σκληρός από το λάπτοπ, αν είναι παλιός ide τότε αναγκαστικά κάνεις το 2) 2- μπουτάρεις το λάπτοπ από cd/dvd με κάποια διανομή linux σε live περιβάλλον και κατόπιν τραβάς όλα τα αρχεία του φίλου σου σε άλλον δίσκο (ή στικ) και είσαι έτοιμος για φορμάτ. Και τα 2 παραπάνω προϋποθέτουν ότι ξέρεις τί κάνεις και πού ψάχνεις τα αρχεία του φίλου σου, επίσης πρόσεξε αν έχει και τίποτα emails σε κάνα outlook express. Ρώτα τον να σου πεί ΤΙ ακριβώς χρειάζεται για να μην βρεθείς μετά μπλεγμένος. Για το error μην ασχολήσε καν, αφού σώσεις τα αρχεία προχώρα στο φορμάτ. Αν το έχει πολλά χρόνια με τα ΧΡ τότε θα είναι καλύτερα να του τα στήσεις από την αρχή παρά να παιδεύεσαι. Αν παρόλα αυτά σου αρέσει να παιδεύεσαι τότε δοκίμασε το παρακάτω: Μπούταρε το λαπτοπ με ένα linux live cd. Πήγαινε στον σκληρό δίσκο του και κάνε το επόμενο: 1) Rename "c:\windows\sytem32\config\security" to security.bak2) copy c:\windows\system32\repair\security to the location above. Μπούταρε κανονικά το φορητό και δες αν θα παίξει. 2
grs Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Να σαι καλά φίλε μου. Σε ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια σου !!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα