cpgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Καλησπερα σας ,προσφατα εβαλα μια αγγελια εδω και αφου συννενοηθηκα με το μελος για αγορα μεσω κινητου ,εστειλα το προιον με (αντικαταβολη )αλλα 1 εβδομαδα μετα δεν εχει παει να το παραλαβει και θα γυρισει πισω χρεωνοντας σε μενα τα μεταφορικα..Παιζει να μπορω να κανω κατι?
GeorgeSmirlis Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τιποτα δεν μπορεις. Αγνοησε τον καθως μαλλον φαινεται μακακας. Αιντεε τους ηλιθιους πια που ζητανε αντικαταβολη αλλα δεν παραλαβανουν ποτε.
cpgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Τιποτα δεν μπορεις. Αγνοησε τον καθως μαλλον φαινεται μακακας. Αιντεε τους ηλιθιους πια που ζητανε αντικαταβολη αλλα δεν παραλαβανουν ποτε. Ναι αυτο τι νοημα εχει δεν εχω καταλαβει..μετοχες στις κουριερ εχουν? Την επομενη φορα προ-καταθεση τα μεταφορικα οπως βλεπω σε αρκετες αγγελιες και κακως δεν το εκανα και εγω..
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Άλλη φορά να ζητάς έστω τα μεταφορικά να σου κάνει κατάθεση ώστε να μην χάνεις € Και αν δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου να κοιτάς τι μέλος είναι,αν έχει παρουσία εδώ μέσα κτλπ Ο συγκεκριμένος είχε αξιολόγησεις; 1
cpgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Άλλη φορά να ζητάς έστω τα μεταφορικά να σου κάνει κατάθεση ώστε να μην χάνεις € Και αν δεν θέλεις να χάνεις τον χρόνο σου να κοιτάς τι μέλος είναι,αν έχει παρουσία εδώ μέσα κτλπ Ο συγκεκριμένος είχε αξιολόγησεις; Ναι δεν το σκεφτηκα σωστα γιατι φανηκε σωστος στο τηλεφωνο που μιλησαμε..τεσπα αξιολογησεις δεν εχει παιζει εκανε λογαριασμο μονο για την αγγελια.. username Alex19791208
stelios18120 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ααα τώρα μου τα χαλάς Είδες έναν πουθενά,που έκανε πριν λίγες ώρες πχ λογαριασμό και αποφασίζεις να το στείλεις; Κακώς. Τέτοια άτομα μονο χαβαλε κάνουν. Ποτέ σε άτομο που μόλις έκανε λογαριασμό και παρόμοιες καταστάσεις. Κατά 80-90% σπάει πλάκα. Τεσπά θα σου γυρισει πίσω,χάνεις τα €€€ των μεταφορικών και έτσι πήρες ένα μάθημα. Δες το και έτσι.
cpgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Ααα τώρα μου τα χαλάς Είδες έναν πουθενά,που έκανε πριν λίγες ώρες πχ λογαριασμό και αποφασίζεις να το στείλεις; Κακώς. Τέτοια άτομα μονο χαβαλε κάνουν. Ποτέ σε άτομο που μόλις έκανε λογαριασμό και παρόμοιες καταστάσεις. Κατά 80-90% σπάει πλάκα. Τεσπά θα σου γυρισει πίσω,χάνεις τα €€€ των μεταφορικών και έτσι πήρες ένα μάθημα. Δες το και έτσι. Καλα ναι αμα δε παθεις δεν θα μαθεις ..αλλα αμα παει ετσι ξερω και εγω να κανω χαβαλε ..τι να πεις κριμα για αυτους τους ανθρωπους.. 1
idomeneas7 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είναι πολύ απλό, λες στον αγοραστή να δώσει αυτός εντολή στο κούριερ.
cpgr Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Μέλος Δημοσ. 24 Μαΐου 2017 Είναι πολύ απλό, λες στον αγοραστή να δώσει αυτός εντολή στο κούριερ. Και ποιος σου λεει οτι θα παει να το παραλαβει..παλι θα γυρισει πισω και εχεις πληρωσει μεταφορικα τσαμπα.. Δεν ειναι οτι αλλαξε γνωμη και δεν ηθελε να το παρει στη πορεια, το εκανε εξαρχης επιτηδες.. δε βγαζεις ακρη 1
nvnight Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Δημοσ. 25 Μαΐου 2017 Ξέρω οτι δε θα δώσω ιδιαίτερη αξία στο νήμα αλλά..ΤΙ ΖΩΑ
Paraskeyh Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Δημοσ. 26 Μαΐου 2017 Να κοιτάς τις αξιολογήσεις του μέλους αν έχει παραλάβει άλλα δέματα στο παρελθόν δε θα σου δημιουργήσει πρόβλημα,αν και εγώ πάντα τα δίνω η ίδια χέρι με χέρι ωστόσο και πάλι κοιτάω τις αξιολογήσεις.
petranthe Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Δημοσ. 28 Μαΐου 2017 Είναι πολύ απλό μη στέλνετε τίποτα αντικαταβολή. Δεν έχει ουσία. Ένας που θέλει όντως να το πάρει θα κάνει κατάθεση. Επίσης Μην ασχολείστε με μέλη που έκαναν εγγραφή πριν μια μέρα και έχουν 0 αξιολογήσεις. 3
astrosunnefo Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 @petranthe Όσοι υποστηρίζουν αντικαταβολή, δεν είναι απαραίτητα χαβαλέδες. Προσωπικά, είμαι υπέρ της αντικαταβολής, γιατί όπως ακριβώς δεν εγγυάται κανείς στον πωλητή πως θα πάει ο άλλος να το παραλάβει, έτσι δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς στον αγοραστή ότι ο άλλος δεν θα του φάει τα χρήματα. Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα - και δεν είναι μόνο ένα το story. 1
petranthe Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 Δημοσ. 29 Μαΐου 2017 @petranthe Όσοι υποστηρίζουν αντικαταβολή, δεν είναι απαραίτητα χαβαλέδες. Προσωπικά, είμαι υπέρ της αντικαταβολής, γιατί όπως ακριβώς δεν εγγυάται κανείς στον πωλητή πως θα πάει ο άλλος να το παραλάβει, έτσι δεν μπορεί να εγγυηθεί κανείς στον αγοραστή ότι ο άλλος δεν θα του φάει τα χρήματα. Έχουμε ακούσει τόσα και τόσα - και δεν είναι μόνο ένα το story. Δεν είπα ότι είναι χαβαλέδες αδερφε... Άλλο να στείλεις αντικαταβολή σε κάποιον γνωστό χρήστη εδώ ή έστω με αρκετές αξιολογήσεις και άλλο να στείλεις σε κάποιον μυρωδιά που φαίνεται πως κάνει χαβαλέ. Παρ ολα αυτά συνεχίζω να είμαι κατά της αντικαταβολής γιατί αν πάρει τα μέτρα που σου είπα με την κατάθεση δε θα έχεις πρόβλημα. Δεν λέω ότι πρέπει να κάνεις κατάθεση στον πρώτο τυχόντα... 1
livefreeordie Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2017 Είναι πολύ απλό μη στέλνετε τίποτα αντικαταβολή. Δεν έχει ουσία. Ένας που θέλει όντως να το πάρει θα κάνει κατάθεση. Επίσης Μην ασχολείστε με μέλη που έκαναν εγγραφή πριν μια μέρα και έχουν 0 αξιολογήσεις. η αντικαταβολή είναι ο καλύτερος τρόπος. στη χειρότερη χάνεις απλα 5-6 ευρώ και τέλος. με Την κατάθεση ομως μπορούν να γίνουν πολλά. Όπως να κάνεις την κατάθεση κι ο άλλος να εξαφανιστεί. ή ο άλλος να σου στείλει ότι έκανε και καλα την κατάθεση (έχει γίνει ουκ λίγες φορες) ενώ είναι ψεύτικο κι εσύ στέλνεις το αντικείμενο και δεν το ξαναβλεπεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις