Έλεος Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Δημοσ. 24 Δεκεμβρίου 2018 Το τσίμπησα από sale στο Steam στο 20ευράκι πριν 3 μέρες.👌 Έχω παίξει μόνο το 4 το οποίο και λάτρεψα. So far πάντως μπορώ να πω ότι είμαι αρκετά ικανοποιημένος. Το μόνο που με χάλασε μέχρι τώρα είναι ότι αρκετά side quests μου φαίνονται βαρετά και ανούσια. Επίσης ήμαρτον! Πόσες φορές θα με απαγάγουν οι cultists σαν να μη τρέχει τίποτα;;; 🤣
TitanX Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Το τσίμπησα από το ustore το μαζί με το season pass βγήκε περίπου 25ευρω. Μέχρι στιγμής πολύ καλό και super optimized. Ακομη ειμαι στην αρχή αλλά το setting είναι πολύ καλό. Τα dlc δεν τα έχω δει ακόμη 1
Arkin Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, TitanX είπε Το τσίμπησα από το ustore το μαζί με το season pass βγήκε περίπου 25ευρω. Μέχρι στιγμής πολύ καλό και super optimized. Ακομη ειμαι στην αρχή αλλά το setting είναι πολύ καλό. Τα dlc δεν τα έχω δει ακόμη Απολαυσε το. Η dunia engine τρεχει εξαιρετικα και τα textures ειναι σαν πραγματικα. Απο dlc εχω ασχοληθει λιγο με το Mars και ειναι μια χαρα με τα ομορφα τοπια του Αρη. 1
TitanX Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2019 Μέχρι στιγμής διασκεδάζω πολύ με το παιχνίδι. Φοβερά γραφικά ωραίο setting πολλά πράγματα να κάνεις, ακόμη και explore το κόσμο να κάνω με διασκεδάζει. Και το mission με τα @@ των ταύρων πραγματικά εκλασα στα γέλια. Ήταν τόσο γέλιο mission που πραγματικά το καταυχαριστηθηκα. Οι απόψεις φυσικά διίστανται σε άλλους αρέσουν άλλους όχι. Να πω την αλήθεια μου αρέσουν τα Games να έχουν και μια αίσθηση υπερβολής είτε σε humor είτε σε υπόθεση.
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Είναι free το game στο XBOX Game Pass, οπότε, και με αφορμή τις διακοπές των Χριστουγέννων, κατάφερα και καταπιάστηκα σοβαρά μαζί του. Εχθές το τερμάτισα. Δεν έχω δεί χειρότερο τέλος σε game ever! Μιλάμε κονταροχτυπιέται στα ίσα με το τέλος του Mass Effect 3 και πιστεύω βγαίνει από πάνω. Πέρασα καλά με το παιχνίδι, το gameplay και gunplay (sniper lover here) ήταν πολύ καλά, αλλά αυτό το τέλος. Αυτό το τέλος. Έκαψαν φλάντζα κανονικά οι writers της Ubi. Νόμιζα ότι την έκαψαν όταν έφτασα στον τερματισμό του Assassin's Creed: Odyssey, αλλά εδώ το τερμάτισαν.
panther_512 Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 1 hour ago, Psycho_Warhead said: Σκουπίδια τα FC μετά το 3 με τον Vaas. Δεν πέρασα καθόλου άσχημα με το παιχνίδι. Σε επίπεδο μηχανής γραφικών και gameplay έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Το παιχνίδι με άφησε στο 99.9% των περιπτώσεων να παίξω ακριβώς με το στύλ που ήθελα εγώ. Το πρόβλημα είναι με τους writers.
just_a_dude Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Το gameplay loop όλων των games της Ubi εδώ και χρόνια είναι απίστευτα βαρετό και είναι σαν να παίζεις το ίδιο game με διαφορετικό theme. 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, panther_512 είπε Το πρόβλημα είναι με τους writers. Το τέλος βασικά έκανε όλα αυτά που έκανες τελείως ανούσια. Δεν είναι περίεργο που ψάχνονται με AI. Χαλαρά καλύτερα θα γραφει. Βάλε τώρα το Νέο Dawn, εκεί να δεις γράψιμο, ειδικά οι κακοί είναι να πεθαίνεις στα γέλια. Επεξ/σία 16 Ιανουαρίου από {TDi}Dj2k..infc 3
xtrmsnpr Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Αυτό είναι το πιο καλό τέλος που έχει το παιχνίδι: Spoiler Αν δε το βρήκες, σου συνιστώ να το ξαναπαίξεις 😁. @panther_512 1
Arkin Δημοσ. 16 Ιανουαρίου Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 11 λεπτά πριν, xtrmsnpr είπε Αυτό είναι το πιο καλό τέλος που έχει το παιχνίδι: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Αν δε το βρήκες, σου συνιστώ να το ξαναπαίξεις 😁. @panther_512 Απιστευτα τα κρυφα endings κατι παρομοιο ειχαν κανει και στο 4 οπου στην αρχη απλα περιμενες τον Pagan να ερθει αν δεν το εσκαγες και ολα μελι γαλα. Εξυπνο το ολο concept απλα λιγοι τα γνωριζουν οποτε ακολουθεις αυτο που σου δινει το παιχνιδι. Εγω το γουσταρα το 5 οπως και να εχει οχι οσο το 3 και το Primal αλλα δεν ηταν καθολου κακο απλα ναι το τελος ηταν λιγο wtf. Το new dawn ειναι τερμα woke αλλα προς το τελος οπου βλεπουμε χαρακτηρες απο το 5 μου αρεσε και πως κλεινει. Απλα οι 2 γυναικες villain ηταν τερμα κλισεδιαρικες. Gunplay γραφικα και οτι νεο ειχαν προσθεσει ειναι διασκεδαστικα. Οπως και στα AC origins/odyssey απλα το γραψιμο θελει δουλιτσα.
GreekMonkey Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Δημοσ. 9 Οκτωβρίου Μήπως έχει κανείς και θέλει να πουλήσει το Far Cry 5: Official Collector's Edition Guide σε λογική τιμή; Θα με ενδιέφερε να το αγοράσω.
xtrmsnpr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 11 ώρες πριν, GreekMonkey είπε Μήπως έχει κανείς και θέλει να πουλήσει το Far Cry 5: Official Collector's Edition Guide σε λογική τιμή; Θα με ενδιέφερε να το αγοράσω. Σε ψηφιακή μορφή δωρεάν τον θέλεις? Αν ναι, στείλε pm. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα