logistoulis Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Bigi444444 είπε Φοβερό το 5 τεχνικά, μην το συζητάς. είπα ότι είναι πολύ καλό για αυτό που παίρνεις σε σχέση με αυτό που ΖΗΤΑΕΙ το fc2 είπαμε ότι είχε γραφικάρες για την εποχή του, αλλά ήταν σχετικά βαρύ ίσως όχι βαρύ κι ασήκωτο τύπου crysis αλλά ήθελε αξιοπρεπές hw το fc5 είναι πούπουλο και αρκετά όμορφο άρα στη σχέση τιμής-αξιάς να το πούμε έτσι είναι το κορυφαίο παιχνίδι της ubi το 2 πάντως και ας μην αρέσει σε πολλούς είναι από τα αγαπημένα μου fc και αν κάτσω να το καλοσκεφτώ είναι αυτό με το οποίο είχα διασκεδάσει περισσότερο τότε Επεξ/σία 27 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
Bigi444444 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δεν συμφωνώ ότι είναι πούπουλο, αλλά τέλος πάντων. Και από ένα σημείο κι έπειτα, το γεγονός ότι βλέπουμε δυό προσεγμένα textures δεν σημαίνει ότι όλα τα υπόλοιπα είναι λάδι. Του λείπουν λεπτομέρειες που είχε ο προκάτοχός του 10 χρόνια πριν, τι να συζητάμε τώρα. Μια χαρά ήταν το 2.Κι εμένα μου άρεσε αρκετά.Σε εκνεύριζε μερικές φορές το συνεχές respawn των εχθρών, αλλά οκ, δεν το θεωρώ τόσο φοβερό.
Arkin Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε είπα ότι είναι πολύ καλό για αυτό που παίρνεις σε σχέση με αυτό που ΖΗΤΑΕΙ το fc2 είπαμε ότι είχε γραφικάρες για την εποχή του, αλλά ήταν σχετικά βαρύ ίσως όχι βαρύ κι ασήκωτο τύπου crysis αλλά ήθελε αξιοπρεπές hw το fc5 είναι πούπουλο και αρκετά όμορφο άρα στη σχέση τιμής-αξιάς να το πούμε έτσι είναι το κορυφαίο παιχνίδι της ubi το 2 πάντως και ας μην αρέσει σε πολλούς είναι από τα αγαπημένα μου fc και αν κάτσω να το καλοσκεφτώ είναι αυτό με το οποίο είχα διασκεδάσει περισσότερο τότε Το 2 αν δεν ειχε το σπαστικο respawn των εχθρων θα το επαιζα ανετα. Αλλα δεν παλευονταν. Το 5 στο gameplay του ηταν υπεροχο. Pure fun. Λιγο καλυτερο story χρειαζονταν σαν το 3 και θα ηταν ακομα καλυτερο.
Gentleman88 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δεν έχω παίξει το 5ο ακόμα αλλά απο το καλύτερο στο χειρότερο θα έβαζα 3-2-1 με πολύ κοντά το 2 και το ένα και τελευταίο το 4. Το 2ο δεν το είχα παίξει όταν βγήκε αλλα 1-2 χρόνια μετά. Δεν ξέρω γιατί τόσο hate. Μόνο το πέρα δώθε στο χάρτι δεν μου άρεσε και το αμφιλεγόμενο τέλος. Κατα τα άλλα είναι πολύ καλό. Το 4 απογοήτευσε αλλα γενικά μετα το εκπληκτικό Far cry 3. Νομίζω το βίντεο (Far Cry 2 details vs Far Cry 5) έχει ένα πολύ καλο point. Έχετε παίξει το 5 CO-OP ? Θα ήταν ο μόνος λόγος για να το παίξω αυτός αν δουλεύει καλά.
logistoulis Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 16 ώρες πριν, Gentleman88 είπε Έχετε παίξει το 5 CO-OP ? Θα ήταν ο μόνος λόγος για να το παίξω αυτός αν δουλεύει καλά. εγώ ήθελα αλλά δεν έκατσε, δεν ψήθηκα ταυτόχρονα με κάποιον αλλά όταν το είχα ψάξει ο 2ος θα έπρεπε να σκάει σαν guest στο δικό σου παιχνίδι και αν είχα καταλάβει σωστά στον άλλον δεν θα υπήρχε save στην πρόοδο κτλ οπότε θα το έπαιζε "άδικα" (καλά αν μιλάμε και για κυνηγό achievement ούτε καν θα ψηθεί) βέβαια και πάλι θα ψηνόμουν και ας ήμουν εγώ ο 2ος, αλλά δεν βρήκα άτομο το μόνο που έχω σχεδιάσει να παίξω με φίλο οπωσδήποτε co-op ειναι το επόμενο dying light μόλις βγει γιατί εκεί γουστάρουμε και οι 2 τέρμα αλλά το fc5 πιστεύω ειλικρινά ότι θα είναι φοβερό σαν co-op και θα είναι πολύ πιο διασκεδαστικό από ότι single, είναι οτι πρέπει η φάση του για διπλό οπότε αν μπορείς παίξτο έτσι, δηλαδή μόνο και μόνο τα οχήματα να σκεφτείς μπορεί να γίνει τεράστια καταστροφη με 2 είτε και οι δύο στο ένα ή να σκάει ο άλλος με ελικόπτερο από ψηλά και ο άλλος με τζιπ από κάτω, πανικός.. και λογικά θα βγάζει και επιπλέον εχθρούς να αντισταθμίζει την ευκολία Επεξ/σία 2 Νοεμβρίου 2018 από logistoulis
phanispal Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Προσπάθησα αρκετά αλλά δεν τα κατάφερα. Uninstall. 1
firepc Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 33 λεπτά πριν, phanispal είπε Προσπάθησα αρκετά αλλά δεν τα κατάφερα. Uninstall. θελουν προγραμμα τα FC
Gentleman88 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2018 of topic αλλα ψαχνω παρεα για destiny 2 που βγηκε free για PC
Despotas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 13 ώρες πριν, firepc είπε θελουν προγραμμα τα FC Τι πρόγραμμα δηλαδή? Δίαιτα είναι?
firepc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 1 λεπτό πριν, Despotas είπε Τι πρόγραμμα δηλαδή? Δίαιτα είναι? ναι πρεπει να προσεχεις τις θερμιδες και να σκοτωνεις μονο κοτες για να φας
Despotas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Πλάκα κάνω φυσικά αλλά είμαι περίεργος να ακούσω τη σκέψη σου.
firepc Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Despotas είπε Πλάκα κάνω φυσικά αλλά είμαι περίεργος να ακούσω τη σκέψη σου. αμα αφηνεις τετοια παιχνιδια για καποιες μερες/καιρο, ειναι δυσκολο να μπεις μετα παλι στο περιεχομενο τους. Θελει να κρατας αναμμενη τη φλογα μαζι τους δλδ Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από firepc 1
Despotas Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δεκτό αν και προσωπικα δε μου φαίνεται το Far Cry 5 τόσο δύσκολο να επιστρέψω. Εγώ απλά, όπως ίσως και ο φίλος phanispal, έχω κουραστεί από το Ubi open world τόσα χρόνια-παιχνίδια και δε μπορώ πια. 1
Arkin Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Το far cry 5 ειναι απο τα πιο fun παιχνιδια του 2018. Σεβαστες οι αποψεις οσων δεν αρεσε αλλα εγω το απολαυσα και στα γραφικα οτι καλυτερο εχω δει και αρκετα optimize. Αν εχετε κουραστει απο τα open world απλα δεν τα πιανετε η αν τα πιασετε καντε μονο τα main story missions χωρις τα υπολοιπα sides.
phanispal Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ρε Arkin κάθε φορά που σχολιάζεις ένα παιχνίδι παραθέτεις screenshots και λες τι όμορφο που είναι και πόσο καλά τρέχει. Αφόδευσα (sic) για τα visuals. Όσο έπαιξα, ούτε ένα mission δεν υπήρξε να πεις ότι έχει ενδιαφέρον, να πεις ότι σε κρατάει. Μόνο σε μια φάση εκεί που σε πιάνουν μαζί με μια άλλη και πέφτεις με την καρέκλα απ' τις σκάλες και λύνεσαι, μόνο εκεί πήγε να μου πει κάτι, και αμέσως μετά πάλι το χάος. Δε λέω ότι είναι μούφα για όλους. Είναι μούφα για μένα. Δε γουστάρω τόσο open και τρία δισεκατομμύρια side ανούσια side missions. Το πρώτο μου άρεσε και ακόμα μου αρέσει και το παίζω με ευχαρίστηση 14 χρόνια μετά, που ήταν μεν γραμμικό, αλλά σου έδινε τη δυνατότητα για 2-3 approaches κάθε φορά. Σου έδινε δηλαδή την ψευδαίσθηση του open world. To Oblivion ας πούμε μπορεί να ήταν open world και να είχε άπειρα side quests, αλλά πολλά από αυτά είχαν ενδιαφέρον. Εδώ σου λέει μάζεψε αμελέτητα ταύρου που ζευγαρώνει. Είμαστε σοβαροί; Επεξ/σία 8 Νοεμβρίου 2018 από phanispal 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα