Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν έδειξαν gameplay dude, το λέει και στην αρχή το video, όσο για το engine είναι η Dunia όπως ήταν στα προηγούμενα οποτε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό ;) Άραγε ποσα γελάδια να χρειάζεται να σφάξεις για να ράψεις βρακί με παραπάνω holsters?! :D Το βλέπω στην ινδία να τρώει ban :D

• Like 5
Δημοσ.

Δεν έδειξαν gameplay dude, το λέει και στην αρχή το video, όσο για το engine είναι η Dunia όπως ήταν στα προηγούμενα οποτε μην περιμένεις κάτι διαφορετικό ;) Άραγε ποσα γελάδια να χρειάζεται να σφάξεις για να ράψεις βρακί με παραπάνω holsters?! :D Το βλέπω στην ινδία να τρώει ban :D

Χαχαχχα, εγώ πάντως στο Primal ήμουν one man οικολογική καταστροφή :D

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ξερω....

Προσωπικα ενω προσπαθω να κραταω τα βρακια μου στη θεση τους σε οτι αφορα τη ubi(AC εχω να παρω απο το 3), η σειρα FC μου ασκει μια περιεργη γοητεια.

Λιγο τα (πολυ)ομορφα γραφικα, λιγο η ποικιλια των οπλων και το αριστο gunplay(κατ' εμε), λιγο το play as you like style και το καλο εως μετριο σεναριο αναλογα το game τελικα καταφερνει και μου τον ακουμπαει η κυρια ubi....τουλαχιστον οχι day 1......

Θα δουμε πως θα παει αυτη τη φορα...

Θελω γιατρο??

Επεξ/σία από king_k
  • Like 2
Δημοσ.

Δεν ξερω....

Προσωπικα ενω προσπαθω να κραταω τα βρακια μου στη θεση τους σε οτι αφορα τη ubi(AC εχω να παρω απο το 3), η σειρα FC μου ασκει μια περιεργει γοητεια.

Λιγο τα (πολυ)ομορφα γραφικα, λιγο η ποικιλια των οπλων και το αριστο gunplay(κατ' εμε), λιγο το play as you like style και το καλο εως μετριο σεναριο αναλογα το game τελικα καταφερνει και μου τον ακουμπαει η κυρια ubi....τουλαχιστον οχι day 1......

Θελω γιατρο??

μαζί σου!

Δημοσ.

Αμα εχεις παιξει το 1  μεχρι 3,τοτε εχεις παιξει και ολα τα επομενα....Ολα τα επομενα  ειναι  copy paste.

Με εξαιρεση το  primaιl  που οντος ηταν 1 πειραμα,κατα με,το αν  πηγε καλα η κακα, δεν μπορω να πω εγω

Δημοσ.

Δεν ξερω....

Προσωπικα ενω προσπαθω να κραταω τα βρακια μου στη θεση τους σε οτι αφορα τη ubi(AC εχω να παρω απο το 3), η σειρα FC μου ασκει μια περιεργει γοητεια.

Θελω γιατρο??

Συμφωνώ μαζί σου. Το βασικότερο πρόβλημα όλων των τελευταίων Far cry είναι για μένα όμως το σενάριο. Στο 3 έκανε πολλές κοιλιές ενώ στο 4 ήταν το λιγότερο αδιάφορο. Με το πριμαλ δεν ασχολήθηκα. Ελπίζω αυτή τη φορά να δώσουν βάση περισσότερο στην ιστορία.

Δεν ξέρω αν μου διέφυγε, αλλά δεν έδωσαν ακριβές αριθμό παικτών που μπορούν να παίξουν co-op το campaign έτσι; ελπίζω να είναι 4 και όχι 2.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...