Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 14 λεπτά πριν, phanispal είπε Ή εγώ έχω μεγαλώσει κι έχω παραξενέψει, ή εσύ δεν έχεις παίξει παιχνίδια προηγούμενων δεκαετιών που με πολύ λιγότερα κατάφερναν πολύ περισσότερα. Απο το 97 και μετα ασχολουμαι με παιχνιδια. Τα far cry ποτε δεν ηταν σοβαρα παιχνιδια στο story. Ισως το πρωτο. Αν τα δεις ετσι λογικο να τα παρατησεις.
firepc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 το πρωτο FC ηταν το καλυτερο. Ειδικα αν το ειχες παιξει στο καιρο του (2004) 1
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 22 λεπτά πριν, firepc είπε το πρωτο FC ηταν το καλυτερο. Ειδικα αν το ειχες παιξει στο καιρο του (2004) Αναλυση 1280x1024 ουτε ηξερα ποσα fps αλλα οταν βγαινεις για πρωτη φορα στη φυση λες wow για τα γραφικα για τοτε ηταν οτι καλυτερο υπηρχε. Μετα ηρθε το crysis. Και οταν σκανε τα τερατα σε καποια φαση και χανεις λες ποιος πουστης με σκοτωσε χωρις να τον δω. 1
Dr_73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το far cry 2 , πρέπει να ήταν από τα πιο ηλίθια και άθλια games ever. Και σίγουρα το χειρότερο της σειράς . Και το prime ήταν ηλίθιο ως ιδέα, αλλά τουλάχιστον αξιοπρεπές τεχνικά. 1
just getting started Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 λιγο τα μπέρδεψες... το primal ηταν φανταστική ιδέα, και κατι επιτέλους φρέσκο για τη σειρά τεχνικά ήταν φτωχό, γιατί το combat αν δεν έκανες stealth κατεληγε πάντα button mashing με παλαιολιθικα ρόπαλα και για το 2 να το δεχτώ ότι ειναι άθλιο μιας και ειναι love or hate τίτλος. ηλίθιο ομως γιατί; και αν ειναι ηλίθιο, το 5 τι ειναι;
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 1, 3 και Primal μια χαρά. 2, 4 και 5 σάπια.
Dr_73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, just getting started είπε ηλίθιο ομως γιατί; και αν ειναι ηλίθιο, το 5 τι ειναι; Το 5 , αν σου αρέσει το 4 , ποιό το πρόβλημα ; Μία ευχάριστη επανάληψη, με άλλο φόντο . Και μάλλον πιο καλογραμμένο , παίζει άριστα και στα χρέπια pc μου. Το 2 ήταν σαν να είναι random όλες οι αποστολές, μάχες ... τα πάντα. Μου θύμισε αποτυχημένους χάρτες σχεδιασμένους από πιτσιρίκους για το unreal , πριν 20 χρόνια . Και τα γραφικά του, αισχρά.
logistoulis Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, Dr_73 είπε . Και τα γραφικά του, αισχρά. ε όχι και αισχρα καλά όλα τα άλλα (αν κι εμένα μου άρεσε), αλλά τα γραφικά για τότε που βγήκαν ήταν αρκετά καλά τεχνικά πάντως αν και όχι επίτευγμα για την εποχή του όπως το πρώτο που ήταν το μόνο στην ουσία από όλη τη σειρά, είναι το 5 είναι με διαφορά (ίσως και της ubi γενικά όχι μόνο της σειράς) αν βάλουμε στη ζυγαριά τι σου ζητάει και τι παίρνεις Επεξ/σία 24 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
Psycho_Warhead Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το 2 ήταν αρκετά advanced οπτικά για την εποχή του, μάλλον κάποιοι δεν τα θυμάστε καλά. 1
firepc Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Καλα ηταν τα γραφικα του 2 Μην ξεχνατε οτι ειναι game του 2008
Dr_73 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το 5 πάντως , πιστεύω , για όσους τους άρεσε το 4, είναι παιχνιδάρα. Κανένα παράπονο . Έχει και πιο βολικά ... πετούμενα !!!!
Arkin Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2018 Το far cry 5 απο οτι καταλαβα ειναι love or hate κατασταση. Για μενα ηταν love και οκ απο story μπορει να ηταν meh αλλα σε ολα τα υπολοιπα ηταν απολαυστικο. Προσθεσαν πολυ νεο πραγμα απο τα προηγουμενα και το ολο gameplay ανεβηκε πολλα επιπεδα. Γιατι δεν το ειδατε με καλο ματι μερικοι δεν ξερω δικαιωμα σας προφανως. Εγω περασα 45 ωριτσες με το παιχνιδι και τις ευχαριστηθηκα ολες. Αυτο ειναι και το νοημα των παιχνιδιων νομιζω.
Bigi444444 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2018 Στις 24/10/2018 στις 3:24 ΜΜ, logistoulis είπε ε όχι και αισχρα καλά όλα τα άλλα (αν κι εμένα μου άρεσε), αλλά τα γραφικά για τότε που βγήκαν ήταν αρκετά καλά τεχνικά πάντως αν και όχι επίτευγμα για την εποχή του όπως το πρώτο που ήταν το μόνο στην ουσία από όλη τη σειρά, είναι το 5 είναι με διαφορά (ίσως και της ubi γενικά όχι μόνο της σειράς) αν βάλουμε στη ζυγαριά τι σου ζητάει και τι παίρνεις Φοβερό το 5 τεχνικά, μην το συζητάς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα