ultraex2003 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2018 Far Cry 5 Update 10 https://forums.ubi.com/showthread.php/1924936-Patch-Notes-Title-Update-10-August-27th 1
firepc Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2018 Far Cry 5 Patch 1.11 adds official HD Textures Pack, adds new masks, weapons and vehicles
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μιας και έχω κάρτα πλέον, είπα να το βάλω να παίξω. Είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά τολμώ να πω πως έχω σκυλοβαρεθεί. Είτε όντως είναι βαρετό με ανύπαρκτο σενάριο, είτε έχω μεγαλώσει πολύ για sandbox games. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Aμα έχεις παίξει τα προηγούμενα FC λογικό να βαρεθείς, άμα δεν έχεις παίξει ποτε FC είναι μια χαρά. 1
phanispal Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2018 Το πρώτο το έχω λιώσει, το δεύτερο ίσα που, το τρίτο το τερμάτισα, το τέταρτο έτσι κι έτσι.
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Στις 15/10/2018 στις 6:27 ΜΜ, phanispal είπε Μιας και έχω κάρτα πλέον, είπα να το βάλω να παίξω. Είμαι στην αρχή ακόμα, αλλά τολμώ να πω πως έχω σκυλοβαρεθεί. Είτε όντως είναι βαρετό με ανύπαρκτο σενάριο, είτε έχω μεγαλώσει πολύ για sandbox games. Ισως περιμενες κατι αλλο. Το 3/4 ειναι κορυφαια κυριως το 3 το 5 για μενα το πηγε σε αλλο επιπεδο. To παιχνιδι ειναι pure fun πρεπει να το πηγα 100% σε λιγοτερο απο 2 βδομαδες. Βαλε σιγουρα reshade γιατι αλλιως δειχνει ξεβαμμενο. Απο τα πιο optimize παιχνιδια επισης. Τωρα αν οντως βαριεσαι απλα προσπερνα το ισως δεν ειναι για σενα.
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ναι, εσύ ανεβάζεις screen shots που απ' ότι καταλαβαίνω θες να δείξεις τα visuals, και κάνεις λόγο για optimization, ενώ εγώ μιλάω για το πόσο βαρετό είναι το story. Δε σε «σπρώχνει» να πας παραπέρα, πώς το λένε. Είναι αδιάφορο. 1
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ναι είναι ίσως το πιο αδιάφορο FC στο θέμα story.
logistoulis Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 (επεξεργασμένο) εγώ διαφωνώ ότι ήταν βαρετό (προσπερνάω το optimization ήταν τέλειο, σε σημείο που δεν μας έχει συνηθίσει η ubi και παρόλο που η μηχανή είναι παλιά το οπτικό αποτέλεσμα είναι φοβερό, δεδομένου και του πολύ καλού performance, γιατι το να το κάνω το odyssey πχ που αναστενάζει το pc) έδωσε αυτό που υποσχέθηκε, βλαχοαμερικανιά σε υπερθετικό βαθμό (που εγώ γουστάρω) και άπειρη καταστροφή και πολύ όμορφο κόσμο ανά μερικά χρόνια εγώ τη θέλω τη καταστροφή των πιο σύγχρονων fc (αλλά σε καμιά περίπτωση κάθε χρόνο) τα δυο προηγούμενα στα ιμαλάια και το primal (το primal είναι και το μόνο που δεν τερμάτισα) τα βρήκα απείρως πιο βαρετά, το 5 ήταν ανέλπιστα ευχάριστο , θυμάμαι το τελείωσα σε χρόνο ρεκόρ γιατί έπαιζα πολλές ώρες σερί δεν ξέρω τι θα μπορούσε να γίνει καλύτερο σε μια ουσιαστικά τέλεια συνταγή.. και το σενάριο αν και υπερβολικό είχε τη πλάκα του, έκανε τη δουλειά του για να με κρατήσει πάντως ενώ έβαλα να το παίξω μην έχοντας υψηλές προσδοκίες βλέποντας τα trailer το χάρηκα αρκετά, ίσως για αυτό είμαι και πολύ θετικός μαζί του επειδή δεν είχα υψηλές προσδοκίες.. είχα δηλαδή στο νου μου να το βάλω να το δω αλλά αν ήταν παπάτζα να έπεφτε unistall στο 3ωρο και βρέθηκα να βαράω 6ωρα χωρίς να το καταλαβαίνω πιστεύω πάντως παίζει ρόλο και το setting, πολλοί μπορεί να μην το γουστάρουν ή να θέλουν κάτι πιο εξωτικό, για μένα ήταν πολύ καλή επιλογή πάντως, αρκετά διαφορετικό από αυτά που συνηθίζει η σειρά και το primal εκτιμώ ότι προσπάθησε να είναι κάτι το διαφορετικό, αλλά εγώ ήθελα grenade launcher και να ανατινάζω τζιπ.. άρα το 5 ήταν μια χαρά ρίχνοντας μια ματιά σε reviews και κυρίως user reviews βλέπω ότι ανήκω στη μειοψηφία στη προκειμένη περίπτωση, αλλά προσωπικά δεν με πολυνοιάζει.. επίσης δεν μπορώ να παραβλέψω το γεγονός ότι πολλοί αμερικάνοι θα έπαθαν τρελό butthurt με το να βλέπουν τέτοιο σκηνικό σε δική τους χώρα και προτιμούσαν καταστροφές σε άλλες μπανανίες.. τελοσπάντων δεν έχουν χιούμορ και το παιχνίδι αυτό είχε αρκετό χιούμορ τώρα που το θυμάμαι και γούσταρα πολύ (ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι είναι της ubi) που δεν έπαιζε ηλίθια πολιτική ορθότητα, ούτε έκαναν πολιτική και αν και όπως είπαμε ήταν υπερβολική παρουσιάση της κατάστασης των βλαχοαμερικάνων δεν έπαιρνε αρνητική θέση εναντίον τους όπως θα περίμεναν οι sjw, τους παρουσίαζε συμπαθείς.. απλά στη σημερινή εποχή ένα δυτικό παιχνίδι μάλλον πρέπει να είναι νερόβραστο για να καλύπτει όλα κριτήρια που θέτουν οι sjw και ένα παιχνίδι pure καφρίλας δεν είναι αρκετά αποδεκτό.. ή θα πρέπει ντε και καλά να παίρνει τον εαυτό του στα σοβαρά και να μην είναι απλά διασκέδαση.. κρίνοντας πάντως με κριτήρια που θα είχα στα 15 μου γούσταρα, αν θέλω να κρίνω με τα κριτήρια που έχω αναπτύξει στα 34 μου υπάρχουν και άλλοι τίτλοι, αλλά ένας από τους λόγους που παίζω παιχνίδια είναι ότι δεν θέλω να είμαι πάντα ώριμος Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2018 από logistoulis
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 2 ώρες πριν, logistoulis είπε και το σενάριο αν και υπερβολικό είχε τη πλάκα του, έκανε τη δουλειά του για να με κρατήσει Ενώ με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες δε μπορώ/θέλω απαραίτητα να διαφωνήσω, το παραπάνω δε μπορώ να το αντιληφθώ. ΟΚ, δεν το τερμάτισα (ακόμα), αλλά μέχρι στιγμής πρώτον δεν είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις και δεύτερον, ακόμα κι αν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, είναι αδιάφορο. Το 3 ας πούμε σου δημιουργούσε κάποια συναισθήματα αρνητικής/εκδικητικής φύσεως για τον Vass. Δε σου λέω ότι είχε πολύ δυνατό σενάριο, αλλά σκεφτόσουν ότι ήθελες ρε παιδί μου να προχωρήσεις παρακάτω για να τον πετύχεις να του την ανάψεις. Κι εκείνος κάθε λίγο και λιγάκι κάτι έκανε και σου την έσπαγε κι άλλο. Αλλά με κουράζει και το πρώτο σκέλος που έγραψα, ότι δεν είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. Τελειώνεις μια κύρια αποστολή και είσαι απλά στη μέση του πουθενά να παλεύεις με τις αρκούδες, και να σκάνε ανόητα side quests που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο εκτός κλίματος. Και πρέπει να πατήσεις Shift ή δεν ξέρω 'γω τι και να ψάξεις εσύ να δεις ποιο είναι το επόμενο main quest και να το επιλέξεις.
Arkin Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 7 ώρες πριν, phanispal είπε Ναι, εσύ ανεβάζεις screen shots που απ' ότι καταλαβαίνω θες να δείξεις τα visuals, και κάνεις λόγο για optimization, ενώ εγώ μιλάω για το πόσο βαρετό είναι το story. Δε σε «σπρώχνει» να πας παραπέρα, πώς το λένε. Είναι αδιάφορο. Και στο story και στις αποστολές δεν είναι βαρετό. Το έγραψα είναι pure fun όλες οι αποστολές έχουν την τρέλα τους μέσα τα staches και το ψάρεμα κάτι διαφορετικό και γενικά το παιχνίδι έχει την δική του τρελα. Για βοήθεια διάλεξε τον nick και την grace η την αρκούδα βοηθάνε πολύ. Ίσως το έχεις πάρει με στραβό μάτι. 32 λεπτά πριν, phanispal είπε Ενώ με όλα τα υπόλοιπα που έγραψες δε μπορώ/θέλω απαραίτητα να διαφωνήσω, το παραπάνω δε μπορώ να το αντιληφθώ. ΟΚ, δεν το τερμάτισα (ακόμα), αλλά μέχρι στιγμής πρώτον δεν είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις και δεύτερον, ακόμα κι αν καταλάβεις τι πρέπει να κάνεις, είναι αδιάφορο. Το 3 ας πούμε σου δημιουργούσε κάποια συναισθήματα αρνητικής/εκδικητικής φύσεως για τον Vass. Δε σου λέω ότι είχε πολύ δυνατό σενάριο, αλλά σκεφτόσουν ότι ήθελες ρε παιδί μου να προχωρήσεις παρακάτω για να τον πετύχεις να του την ανάψεις. Κι εκείνος κάθε λίγο και λιγάκι κάτι έκανε και σου την έσπαγε κι άλλο. Αλλά με κουράζει και το πρώτο σκέλος που έγραψα, ότι δεν είναι ξεκάθαρο το τι πρέπει να κάνεις. Τελειώνεις μια κύρια αποστολή και είσαι απλά στη μέση του πουθενά να παλεύεις με τις αρκούδες, και να σκάνε ανόητα side quests που σε βγάζουν ακόμα περισσότερο εκτός κλίματος. Και πρέπει να πατήσεις Shift ή δεν ξέρω 'γω τι και να ψάξεις εσύ να δεις ποιο είναι το επόμενο main quest και να το επιλέξεις. Το story είναι αυτό που είναι. Ένας τρελός με τα παιδιά του που πιστεύει ότι είναι θεός και δίνει αφεση αμαρτιών στους αμαρτωλούς. Δεν έχει σοβαρό story έχει τρελό story. Και το 4 με τον pagan mi παρόμοιο ήταν το 3 στο story ήταν κορυφή. Το παιχνίδι έχει τη δικιά του τρελα. Ακόμα και η μουσική στο λέει.
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Ή εγώ έχω μεγαλώσει κι έχω παραξενέψει, ή εσύ δεν έχεις παίξει παιχνίδια προηγούμενων δεκαετιών που με πολύ λιγότερα κατάφερναν πολύ περισσότερα.
Psycho_Warhead Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Το FC3 και το Primal ήταν μια χαρά, το 4 και το 5 εντελώς αδιάφορα και αυτή την άποψη έχουν και οι περισσότεροι. 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Βασικά όπως λέει και ο Jim τα game της ubisoft "are fine, just fine". Το θέμα είναι ότι έχουν πάνω κάτω την ίδια συνταγή σε όλα τα games τους, το ένα μιμείται το άλλο και ο ενθουσιασμός σε όλα τα games της σου φεύγει στο δίωρο. Είναι οι βασιλιάδες του busy work. Βασικά άμα έχεις παίξει ένα τα έχεις παίξει όλα. Από εκεί και πέρα όπως και είπα για άτομα που δεν έχουν παίξει προηγούμενα είναι μια χαρά μιας και το gameplay είναι σίγουρα πιο refined. p.s. Επίσης δεν μπορώ 2018 να παίζω game χωρίς να έχει φωνή ο main char. 1
phanispal Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2018 3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε p.s. Επίσης δεν μπορώ 2018 να παίζω game χωρίς να έχει φωνή ο main char. Χαχα, ακόμα και στο πρώτο πέταγε ατάκες ο Jack. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα