Heybro Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Νεο patchaki σημερα http://www.guru3d.com/news-story/far-cry-5-patch-1-07-available.html Διορθωνει 200 πραγματα. Το διαβασα και δεν συναντησα τιποτα απο οτι γραφουν και το ξεζουμισα το παιχνιδι. Χαιρομαι που βελτιωνεται συνεχεια ομως για αυτους που δεν το εχουν παιξει.
siralexgio7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν ενδιαφέρει, τελείωσα το "hours of darkness" και αυτό που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι ήταν μέτριο έως αδιάφορο (ένας χάρτης-μια απόδραση από το Βιετνάμ), μέχρι το σημείο της παραλαβής από τα ελικόπτερα. Στο σημείο εκείνο γίνεται ένας κακός χαμός (μου θυμίζει, κάπως, το τέλος του FC4).Το μόνο σημείο που αξίζει, πάντως...- 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Για αυτό τον λόγο περιμένουμε να δούμε/διαβάσουμε κάνα review πριν αγοράσουμε κάτι όσο και να γουστάρουμε κάτι συγκεκριμένο που έχει (Vietnam era) Όχι ότι είχα σκοπό να το πάρω αλλα τουλάχιστον τώρα σίγουρα δεν θα το πάρω, thanx Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
siralexgio7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ είμαι το review, αυτή τη φορά!😀 Το Vietnam το έχω μεγάλη καψούρα και δε το σκέφτηκα καθόλου. Κάποια στιγμή, θα το βάλουν πολύ φτηνά (ή τζάμπα). Για 2-3€, αξίζει τον κόπο. Για τα 9.9 που έδωσα, όχι.😏 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από siralexgio7 1
Balantakos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Για αυτό τον λόγο περιμένουμε να δούμε/διαβάσουμε κάνα review πριν αγοράσουμε κάτι όσο και να γουστάρουμε κάτι συγκεκριμένο που έχει (Vietnam era) Όχι ότι είχα σκοπό να το πάρω αλλα τουλάχιστον τώρα σίγουρα δεν θα το πάρω, thanx Τον θειο μας τον βαγγελη περιμενουμε να μας το φερει δωρο τα χριστουγεννα. 😀
panos_0079 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Το παιχνιδι ειναι αρκετα επαναληψιμο και ο χαρτης ειναι μικρος. Εκτος απο τα ωραια γραφικα και την αμερικανικη υπαιθρο δεν βρηκα κατι αλλο που αξιζει. Το παιχνιδι το θεωρω ως αγγαρεια απο πλευρας Ubisoft Ενα 6/10 πιστευω ειναι τιμιο 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, Balantakos είπε οτι να ναι τα DLC. Γιατί θα ήθελες και άλλο σαν το main game?! Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ένα DLC με proper τερματισμό χρειαζόταν και όχι Starship Troopers DLC. 1
Balantakos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε Γιατί θα ήθελες και άλλο σαν το main game?! Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ένα DLC με proper τερματισμό χρειαζόταν και όχι Starship Troopers DLC. Ε ναι, αντι να προσθεσουν στο main game..weapons?quests? οτιδηποτε... Πανε και μου βγαζουν vietnam και mars και ζομπι? οτι να ναι αληθεια...
Greygore Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Είναι προφανές πως κάνουν πειράματα για να "πιάσουν" ξανά το sleeper hit status που είχαν κάνει με το FC3 και το Blood Dragon, με την διαφορά πως εκείνα ήταν standalone release και όχι DLC 4
siralexgio7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2018 Συμφωνώ με αυτά που γράφετε. Αποτυχημένες απόπειρες, που περισσότερο χαλάνε την εικόνα, η οποία ήδη, λόγω της επανάληψης, είναι ουδέτερη...-
Athanasios2104 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2018 21 ώρες πριν, Greygore είπε Είναι προφανές πως κάνουν πειράματα για να "πιάσουν" ξανά το sleeper hit status που είχαν κάνει με το FC3 και το Blood Dragon, με την διαφορά πως εκείνα ήταν standalone release και όχι DLC και το Lost on Mars μπορεί να αγοραστεί σαν stand alone 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα