Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Νεο patchaki σημερα

http://www.guru3d.com/news-story/far-cry-5-patch-1-07-available.html

Διορθωνει 200 πραγματα. Το διαβασα και δεν συναντησα τιποτα απο οτι γραφουν και το ξεζουμισα το παιχνιδι. Χαιρομαι που βελτιωνεται συνεχεια ομως για αυτους που δεν το εχουν παιξει.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αν ενδιαφέρει, τελείωσα το "hours of darkness" και αυτό που έχω να παρατηρήσω, είναι ότι ήταν μέτριο έως αδιάφορο (ένας χάρτης-μια απόδραση από το Βιετνάμ), μέχρι το σημείο της παραλαβής από τα ελικόπτερα. Στο σημείο εκείνο γίνεται ένας κακός χαμός (μου θυμίζει, κάπως, το τέλος του FC4).Το μόνο σημείο που αξίζει, πάντως...-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για αυτό τον λόγο περιμένουμε να δούμε/διαβάσουμε κάνα review πριν αγοράσουμε κάτι όσο και να γουστάρουμε κάτι συγκεκριμένο που έχει (Vietnam era) ;) Όχι ότι είχα σκοπό να το πάρω αλλα τουλάχιστον τώρα σίγουρα δεν θα το πάρω, thanx ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είμαι το review, αυτή τη φορά!😀 Το Vietnam το έχω μεγάλη καψούρα και δε το σκέφτηκα καθόλου. Κάποια στιγμή, θα το βάλουν πολύ φτηνά (ή τζάμπα). Για 2-3€, αξίζει τον κόπο. Για τα 9.9 που έδωσα, όχι.😏

Επεξ/σία από siralexgio7
  • Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Για αυτό τον λόγο περιμένουμε να δούμε/διαβάσουμε κάνα review πριν αγοράσουμε κάτι όσο και να γουστάρουμε κάτι συγκεκριμένο που έχει (Vietnam era) ;) Όχι ότι είχα σκοπό να το πάρω αλλα τουλάχιστον τώρα σίγουρα δεν θα το πάρω, thanx ;)

Τον θειο μας τον βαγγελη περιμενουμε να μας το φερει δωρο τα χριστουγεννα. 😀

Δημοσ.

Το παιχνιδι ειναι αρκετα επαναληψιμο και ο χαρτης ειναι μικρος.

Εκτος απο τα ωραια γραφικα και την αμερικανικη υπαιθρο δεν βρηκα κατι αλλο που αξιζει.

Το παιχνιδι το θεωρω ως αγγαρεια απο πλευρας Ubisoft

Ενα 6/10 πιστευω ειναι τιμιο

• Like 1
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Balantakos είπε

οτι να ναι τα DLC.

Γιατί θα ήθελες και άλλο σαν το main game?! :D Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ένα DLC  με proper τερματισμό χρειαζόταν και όχι Starship Troopers DLC. :D

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, {TDi}Dj2k..infc είπε

Γιατί θα ήθελες και άλλο σαν το main game?! :D Βασικά τώρα που το σκέφτομαι ένα DLC  με proper τερματισμό χρειαζόταν και όχι Starship Troopers DLC. :D

Ε ναι, αντι να προσθεσουν στο main game..weapons?quests? οτιδηποτε...

Πανε και μου βγαζουν vietnam και mars και ζομπι? οτι να ναι αληθεια...

Δημοσ.

Είναι προφανές πως κάνουν πειράματα για να "πιάσουν" ξανά το sleeper hit status που είχαν κάνει με το FC3 και το Blood Dragon, με την διαφορά πως εκείνα ήταν standalone release και όχι DLC :P 

• Like 4
Δημοσ.

Συμφωνώ με αυτά που γράφετε. Αποτυχημένες απόπειρες, που περισσότερο χαλάνε την εικόνα, η οποία ήδη, λόγω της επανάληψης, είναι ουδέτερη...-

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Greygore είπε

Είναι προφανές πως κάνουν πειράματα για να "πιάσουν" ξανά το sleeper hit status που είχαν κάνει με το FC3 και το Blood Dragon, με την διαφορά πως εκείνα ήταν standalone release και όχι DLC :P 

και το Lost on Mars μπορεί να αγοραστεί σαν stand alone

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...