Heybro Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 22 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε Απόκρυψη περιεχομένων Μιλάω για το ''Fallout'' ending.. Εμένα μου άρεσε πολύ πάντως για αυτό το πήγα 100% και το τέλος αξιοπρεπές. Pure fun ως παιχνίδι.
siralexgio7 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Αγόρασα το hours of darkness, αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Αξίζει, το έχει παίξει κανείς σας;-
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 8 ώρες πριν, siralexgio7 είπε Καλησπέρα. Αγόρασα το hours of darkness, αλλά δεν το έχω παίξει ακόμα. Αξίζει, το έχει παίξει κανείς σας;- Δεν είναι λίγο αργά να ρωτάς αυτό?!
d4ydr33m3r Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι λίγο αργά να ρωτάς αυτό?! Νταξ το πουλαει κιολας και την κανει για πραγματικο Βιετναμ καλοκαιριατικα αν δεν ειναι καλο.. 😛
siralexgio7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 4 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι λίγο αργά να ρωτάς αυτό?! Δεν είναι άκομψο να ειρωνεύεσαι γι' αυτό; Θα το έπαιρνα έτσι κι αλλιώς, για δικούς μου λόγους. Το άλλο το παιδί το "προσέγγισε". Καλό θα ήταν, αν έχεις κάτι να απαντήσεις, επί της ουσίας, να το κάνεις. Αλλιώς να μη συμμετάσχεις για 2 like. Αυτό, μόνο, χωρίς εμπάθεια.- 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Το τι και πως είναι δικό σου θέμα δεν το σχολίασε κανεις, από εκεί και πέρα συνήθως ενημερώνεσαι πριν αγοράσεις κάτι και συνήθως δεν ρωτάς άμα λέει κάτι αφού το έχεις ήδη αγοράσει αλλα ξανά that's your business, εγώ απλά έκανα ένα αστείο γιατί μου φάνηκε αστεία η ερώτηση σου, δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνεις τόσο σοβαρά dude, άμα σε ενόχλησε τόσο πολύ το σχόλιο μου sorry. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
siralexgio7 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 43 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Το τι και πως είναι δικό σου θέμα δεν το σχολίασε κανεις, από εκεί και πέρα συνήθως ενημερώνεσαι πριν αγοράσεις κάτι και συνήθως δεν ρωτάς άμα λέει κάτι αφού το έχεις ήδη αγοράσει αλλα ξανά that's your business, εγώ απλά έκανα ένα αστείο γιατί μου φάνηκε αστεία η ερώτηση σου, δεν υπάρχει λόγος να τα παίρνεις τόσο σοβαρά dude, άμα σε ενόχλησε τόσο πολύ το σχόλιο μου sorry. Είμαι 42 χρονώ και ξέρω πότε να αγοράσω κάτι. Ρώτησα , αν το έχει παίξει κανείς για να γνωρίζω (φιλολογικά) τι "παίζει". Όχι, ότι θα επηρέαζε η γνώμη κάποιου αυτή την απόφασή μου. Τα far cry τα θέλω για συλλογή, έτσι κι αλλιώς. Το vietnam, ανέκαθεν, αδυναμία μου. Δεκτή η συγγνώμη σου, αλλά να προσέχουμε. Δε γνωριζόμαστε ολοι μεταξύ μας...-
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλά buddy δεν σου έκαψα και το σπίτι, chill, σε internet forum είσαι, μάθε να take a joke και μην είσαι τόσο serious. Από εκεί και πέρα ο καθένας ότι θέλει μπορεί να λέει όσο δεν παραβιάζει κανόνες του forum, η συγγνώμη ήταν από ευγενία και όχι για να μου την πεις και από πάνω. Come on dude δεν υπάρχει λόγος για ignore list, move on plz Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
xtrmsnpr Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2018 15 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δεν είναι λίγο αργά να ρωτάς αυτό?! Έκλαψα ρε φίλε!! Αχαχαχαχα 1
panos30x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλημερα ξερει κανεις γιατη κολαει στα γραφικα...nividia εχω 1060...παιζω και μετα απο κανα μησαωρο κολαει..η κατρα ειναι οκ μετα απο γιλη ωρα κολαει δεν κοινητε τιοτα..1060 3g.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από panos30x
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 12 λεπτά πριν, panos30x είπε Καλημερα ξερει κανεις γιατη κολαει στα γραφικα...nividia εχω 1060...παιζω και μετα απο κανα μησαωρο κολαει.. Αν δεν μαζέψεις περισσότερες πληροφορίες φίλε μου δεν μπορεί ο καθένας μας να μαντέψει τι φταίει για να σε βοηθήσει. Ξεκίνα απ' τις θερμοκρασίες κάρτας/cpu κατά τη διάρκεια του game μήπως πάνε ψηλά και σου ρίχνουν την απόδοση. Βάλε κι ένα μετρητή FPS να επιβεβαιώσεις ότι είναι αυτό. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από p4n0s86 1
panos30x Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Θερμοκρασια 60 ειναι..ξεκοινα το game ολα καλα μετα απο λιγη ωρα παγονουν τα φραφικα. Κατρα 1060 3g..nividia...ακουσα οτι εχουν θεμα η driver.τις καρτας..απο invidia.. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2018 από panos30x
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Αφού νομίζεις είναι ότι είναι οι drivers κανε rollback να δεις άμα όντως είναι αυτό το θέμα. Επίσης καλο θα ήταν να έδινες λίγο σημασία στην γραφή σου σε ένα forum που ζητάς βοήθεια.
p4n0s86 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2018 31 λεπτά πριν, panos30x είπε Θερμοκρασια 60 ειναι..ξεκοινα το game ολα καλα μετα απο λιγη ωρα παγονουν τα φραφικα. Κατρα 1060 3g..nividia...ακουσα οτι εχουν θεμα η driver.τις καρτας..απο invidia.. Αν είναι 60C πριν αρχίσεις να παίζεις δεν είναι φυσιολογικό, κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού μπορεί να χτυπάει και 90C. Άνοιξε ένα θέμα εδώ όμως και περιέγραψε όσο καλύτερα μπορείς τι πρόβλημα έχεις, γιατί εδώ το θέμα είναι για το FC5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα