Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Αναφορά σε κείμενο

Η επανάληψη είναι κάτι κλασσικό σε open-world games

Τα καλά open world δίνουν στον παίκτη μεγάλη ελευθερία δράσης με αποτέλεσμα η ρουτίνα να προέρχεται τελικά από την έλλειψη επινοητικότητας του ίδιου.

Η μόνη επανάληψη που κουράζει από τη μεριά ενός game είναι η πιστή αντίγραφη του gameplay των ανταγωνιστών ή όλων των προηγούμενων της σειράς. Δυστυχώς εδώ(στο δεύτερο) εντάσσεται το 5, απ' ότι είδα σήμερα. Call of Duty φάση.

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, logistoulis είπε

τι λέτε για το πρώτο dlc που θα βγει με θέμα το vietnam? 

απ τη montana θα παει στο vietnam? 😵

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

νομίζω σχετικά άμεσα, για multi δεν έχω ιδέα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα δίνεται και ως stand alone, ελπίζω να ισχύσει 

edit: 5 αυτού του μήνα βγαίνει 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

νομίζω σχετικά άμεσα, για multi δεν έχω ιδέα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα δίνεται και ως stand alone, ελπίζω να ισχύσει 

edit: 5 αυτού του μήνα βγαίνει 

Καλό είναι αυτό. Ό, τι πρέπει, για μετά τις πανελλήνιες!😉

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε

Τι ending ήταν αυτό ; Χαχαχα, καλά εντάξει..Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά FC παιχνίδι..

3 τέλη είχε 

Δημοσ.

Δεν ήταν κακό imo απλά έχει κάποια τραγικά mechanics. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε παίξει τα προηγούμενα, για κάποιον καινούργιο στο series ίσως να είναι παιχνιδάρα άμα εξαιρέσεις τα gameplay flaws που έχει. Και φυσικά κανένα από αυτά δεν έχει γίνει patched ακόμα, αλλα DLC μια χαρά βγάζουν...

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε

Το ότι το τερμάτισα τόσο αργά λέει πολλά για το τι παιχνίδι είναι..Πρώτη φορά ζορίζομαι τόσο να τερματίσω FC..

Εννοείς πρώτη μετα το 2ο

γιατί αν και μου αρεσε πολύ, όντως ηταν "δύσκολο" να συνεχίσεις να παίζεις μετα τον δεύτερο χάρτη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...