pirmen56 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Αναφορά σε κείμενο Η επανάληψη είναι κάτι κλασσικό σε open-world games Τα καλά open world δίνουν στον παίκτη μεγάλη ελευθερία δράσης με αποτέλεσμα η ρουτίνα να προέρχεται τελικά από την έλλειψη επινοητικότητας του ίδιου. Η μόνη επανάληψη που κουράζει από τη μεριά ενός game είναι η πιστή αντίγραφη του gameplay των ανταγωνιστών ή όλων των προηγούμενων της σειράς. Δυστυχώς εδώ(στο δεύτερο) εντάσσεται το 5, απ' ότι είδα σήμερα. Call of Duty φάση.
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 τι λέτε για το πρώτο dlc που θα βγει με θέμα το vietnam? 1
firepc Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 23 λεπτά πριν, logistoulis είπε τι λέτε για το πρώτο dlc που θα βγει με θέμα το vietnam? απ τη montana θα παει στο vietnam? 😵
siralexgio7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 5 ώρες πριν, logistoulis είπε ω ναι Γνωρίζουμε πότε; Θα είναι singleplayer και αυτό;-
logistoulis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) νομίζω σχετικά άμεσα, για multi δεν έχω ιδέα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα δίνεται και ως stand alone, ελπίζω να ισχύσει edit: 5 αυτού του μήνα βγαίνει Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2018 από logistoulis 1
siralexgio7 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, logistoulis είπε νομίζω σχετικά άμεσα, για multi δεν έχω ιδέα, αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι θα δίνεται και ως stand alone, ελπίζω να ισχύσει edit: 5 αυτού του μήνα βγαίνει Καλό είναι αυτό. Ό, τι πρέπει, για μετά τις πανελλήνιες!😉
Psycho_Warhead Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Τι ending ήταν αυτό ; Χαχαχα, καλά εντάξει..Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά FC παιχνίδι.. 1
Heybro Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, Psycho_Warhead είπε Τι ending ήταν αυτό ; Χαχαχα, καλά εντάξει..Θα το σκεφτώ πολύ να αγοράσω ξανά FC παιχνίδι.. 3 τέλη είχε
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το είχα πει Psycho, από τα χειρότερα endings ever, δυσκολεύομαι να αποφασίσω πιο από τα δυο είναι χειρότερο.
Psycho_Warhead Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Το ότι το τερμάτισα τόσο αργά λέει πολλά για το τι παιχνίδι είναι..Πρώτη φορά ζορίζομαι τόσο να τερματίσω FC..
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δεν ήταν κακό imo απλά έχει κάποια τραγικά mechanics. Το πρόβλημα είναι ότι έχουμε παίξει τα προηγούμενα, για κάποιον καινούργιο στο series ίσως να είναι παιχνιδάρα άμα εξαιρέσεις τα gameplay flaws που έχει. Και φυσικά κανένα από αυτά δεν έχει γίνει patched ακόμα, αλλα DLC μια χαρά βγάζουν...
just getting started Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Psycho_Warhead είπε Το ότι το τερμάτισα τόσο αργά λέει πολλά για το τι παιχνίδι είναι..Πρώτη φορά ζορίζομαι τόσο να τερματίσω FC.. Εννοείς πρώτη μετα το 2ο γιατί αν και μου αρεσε πολύ, όντως ηταν "δύσκολο" να συνεχίσεις να παίζεις μετα τον δεύτερο χάρτη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα