Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, prince93 είπε

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι βα παρω το far cry 5 θα ειναι το πρωτο μου που θα παιξω απο αυτη την οικογενεια και θα ηθελα να ρωτισω..αξιζει σαν αγορα;;και αν ναι αξιζει να το παρω μαζι με το season pass??

Όχι. Ναι. Ίσως. Γιατί δεν διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις?!

2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε

Πιο ανόητα story missions δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι..

Liar! :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι. Ναι. Ίσως. Γιατί δεν διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις?!

Γιατι και εγω καπως ετσι ειμαι οπως το ειπες φιλε μου οχι.ναι.ισως :P 

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τότε άμα βαριέσαι να διαβάσεις δες κάνα video review. Δεν μπορείς να βασιστείς στην γνώμη του καθενός, διάβασε/δες τα +/- και αποφάσισε.

p.s. Με την ευκαιρία μάθε και τι σημαίνουν τα emoticons cause you failed bud. ;)

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Τότε άμα βαριέσαι να διαβάσεις δες κάνα video review. Δεν μπορείς να βασιστείς στην γνώμη του καθενός, διάβασε/δες τα +/- και αποφάσισε.

Το season pass αξιζει;;γιατι Το παιχνιδι μαζι με το season pass απο το σκετο παιχνιδι εχει 12 ευρω διαφορα

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ούτε release date δεν έχουν ακόμα τα DLC dude...το google ξες τι είναι ή ο browser σου είναι strictly insomnia και ξερό ψωμί?! :D Good luck.

Δημοσ.

Πρώτη φορά αδιαφορώ να συνεχίσω Far Cry παιχνίδι..Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν καλές αλλά στην πορεία βλέπω ότι είναι ανόητο το παιχνίδι.

• Like 2
Δημοσ.

Η επανάληψη είναι κάτι κλασσικό σε open-world games, η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλα και εγώ το τελειωσα χωρίς να κάνω τα πάντα. Από την άλλη μεριά το βρήκα πιο "σοβαρό" το game σε σχέση με τα προηγούμενα από 3 και μετά. Πάντως χαλαρά έχει από τα χειρότερα endings ever, ίσως χειρότερο και από το ME3 πριν το dlc.

Δημοσ.

εντάξει καλά γραφικά, καλούτσικο gameplay αλλά δεν είναι και παιχνίδι που θα σου μείνει για πάντα στην μνήμη!

• Like 2
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

εντάξει καλά γραφικά, καλούτσικο gameplay αλλά δεν είναι και παιχνίδι που θα σου μείνει για πάντα στην μνήμη!

Ένα single player game κρίνεται από το πόσο θα σε κάνει να το επιθυμήσεις στην πορεία και επίσης, πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό. Με τη συγκεκριμένη σειρά, εκτός του fc3, μάλλον, δε θα συμβεί ποτέ. Προτείνω, επιστροφή στις ρίζες( βλ. Far Cry 1), για το επόμενο επεισόδιο...-

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε

Το απόλαυσα προσωπικά έφυγαν 7ωρα μονορούφι. Αντάξιο του 3 και 4 και τα γραφικά ότι καλύτερο έχω δει.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ντάξει..όχι και ό,τι καλύτερο έχεις δει σε γραφικά ρε φίλε...καλό γενικά όμως.

Επεξ/σία από spanian
Δημοσ.
4 ώρες πριν, spanian είπε

Ντάξει..όχι και ό,τι καλύτερο έχεις δει σε γραφικά ρε φίλε...καλό γενικά όμως.

Τα δάση τα textures σε πολλές περιπτώσεις ήταν σαν αληθινά. Η Dunia πάντα με εντυπωσιαζε χωρίς να είναι βαριά μηχανή μπορεί και βγάζει τόσο αληθοφανή γραφικά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...