{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, prince93 είπε Καλησπερα παιδια σκεφτομαι βα παρω το far cry 5 θα ειναι το πρωτο μου που θα παιξω απο αυτη την οικογενεια και θα ηθελα να ρωτισω..αξιζει σαν αγορα;;και αν ναι αξιζει να το παρω μαζι με το season pass?? Όχι. Ναι. Ίσως. Γιατί δεν διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις?! 2 λεπτά πριν, Psycho_Warhead είπε Πιο ανόητα story missions δεν έχω ξαναδεί σε παιχνίδι.. Liar! Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
prince93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Όχι. Ναι. Ίσως. Γιατί δεν διαβάζεις τις προηγούμενες σελίδες να μάθεις?! Γιατι και εγω καπως ετσι ειμαι οπως το ειπες φιλε μου οχι.ναι.ισως 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Τότε άμα βαριέσαι να διαβάσεις δες κάνα video review. Δεν μπορείς να βασιστείς στην γνώμη του καθενός, διάβασε/δες τα +/- και αποφάσισε. p.s. Με την ευκαιρία μάθε και τι σημαίνουν τα emoticons cause you failed bud. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
prince93 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Τότε άμα βαριέσαι να διαβάσεις δες κάνα video review. Δεν μπορείς να βασιστείς στην γνώμη του καθενός, διάβασε/δες τα +/- και αποφάσισε. Το season pass αξιζει;;γιατι Το παιχνιδι μαζι με το season pass απο το σκετο παιχνιδι εχει 12 ευρω διαφορα 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ούτε release date δεν έχουν ακόμα τα DLC dude...το google ξες τι είναι ή ο browser σου είναι strictly insomnia και ξερό ψωμί?! Good luck. Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
Moderators GhostRiderLSOV Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 Moderators Δημοσ. 17 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) I think we will have to rethink the definition of insanity... Επεξ/σία 17 Μαΐου 2018 από GhostRiderLSOV
Psycho_Warhead Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Πρώτη φορά αδιαφορώ να συνεχίσω Far Cry παιχνίδι..Οι πρώτες μου εντυπώσεις ήταν καλές αλλά στην πορεία βλέπω ότι είναι ανόητο το παιχνίδι. 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Η επανάληψη είναι κάτι κλασσικό σε open-world games, η αλήθεια είναι ότι προσπάθησαν περισσότερο σε σχέση με τα προηγούμενα αλλα και εγώ το τελειωσα χωρίς να κάνω τα πάντα. Από την άλλη μεριά το βρήκα πιο "σοβαρό" το game σε σχέση με τα προηγούμενα από 3 και μετά. Πάντως χαλαρά έχει από τα χειρότερα endings ever, ίσως χειρότερο και από το ME3 πριν το dlc.
Acmilangr2 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 Δημοσ. 18 Μαΐου 2018 εντάξει καλά γραφικά, καλούτσικο gameplay αλλά δεν είναι και παιχνίδι που θα σου μείνει για πάντα στην μνήμη! 2
siralexgio7 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 7 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε εντάξει καλά γραφικά, καλούτσικο gameplay αλλά δεν είναι και παιχνίδι που θα σου μείνει για πάντα στην μνήμη! Ένα single player game κρίνεται από το πόσο θα σε κάνει να το επιθυμήσεις στην πορεία και επίσης, πόσο γρήγορα θα γίνει αυτό. Με τη συγκεκριμένη σειρά, εκτός του fc3, μάλλον, δε θα συμβεί ποτέ. Προτείνω, επιστροφή στις ρίζες( βλ. Far Cry 1), για το επόμενο επεισόδιο...-
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Άμα δεν βγαίναν ανά δυο χρονια και βγαίναν ανά 4 όπως είναι συνηθισμένο μια χαρά games θα ήταν αλλα...Nubisoft.
Heybro Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 Δημοσ. 19 Μαΐου 2018 15 ώρες πριν, Acmilangr2 είπε εντάξει καλά γραφικά, καλούτσικο gameplay αλλά δεν είναι και παιχνίδι που θα σου μείνει για πάντα στην μνήμη! Το απόλαυσα προσωπικά έφυγαν 7ωρα μονορούφι. Αντάξιο του 3 και 4 και τα γραφικά ότι καλύτερο έχω δει.
spanian Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 Δημοσ. 20 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ντάξει..όχι και ό,τι καλύτερο έχεις δει σε γραφικά ρε φίλε...καλό γενικά όμως. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2018 από spanian
Heybro Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 4 ώρες πριν, spanian είπε Ντάξει..όχι και ό,τι καλύτερο έχεις δει σε γραφικά ρε φίλε...καλό γενικά όμως. Τα δάση τα textures σε πολλές περιπτώσεις ήταν σαν αληθινά. Η Dunia πάντα με εντυπωσιαζε χωρίς να είναι βαριά μηχανή μπορεί και βγάζει τόσο αληθοφανή γραφικά.
spanian Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 Δημοσ. 21 Μαΐου 2018 σε κάποια σημεία όντως είναι αρκετά αληθοφανή, συμφωνώ. και η game engine μια χαρά είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα