Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόλις καθάρισα τον John και πάω για ύπνο. Με τα αεροπλάνα μπερδεύτηκα και αγόρασα ελικόπτερο για να τον φάω...Εγώ με τους βοηθούς δεν τα πάω καλά. Ελάχιστα τους χρησιμοποιώ. Εμπιστεύομαι το "φίλο" μου (LMG)!!!-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 4/30/2018 στις 11:49 ΜΜ, panos_0079 είπε

Απαραδεκτη η μαυρη με το sniper...

Καταριπτει ελικοπτερο...και δε μπορει να πετυχει αρκουδα στα 2 μετρα ναπουμε

Το λες και μονος σου :D Sniper και δυο μετρα δεν κολλάει, εσύ δεν την χειρίζεσαι καλά. Η Grace είναι για να στήνεται ψιλά και μακριά (sniper logic) αλλα άμα είχες διαβάσει προηγούμενες σελίδες θα το ήξερες, άμα θες άτομα για close combat πάρε κάνα regural gun for hire, Cheeseburger ή Peaches.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 30/4/2018 στις 11:49 ΜΜ, panos_0079 είπε

Απαραδεκτη η μαυρη με το sniper...

Καταριπτει ελικοπτερο...και δε μπορει να πετυχει αρκουδα στα 2 μετρα ναπουμε

Βαλε trainer φιλε. Με μια σφαιρα πεφτει ολο το map ναπουμε :-)

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το τελείωσα χθες, το τέλος κουκουρούκου αλλά περίμενα κάτι τέτοιο

γενικά δεν ήταν κακό παιχνίδι, δεν έχω θέμα έστω και την ίδια φάση κάθε 3-4 χρόνια έτσι για την ανεγκέφαλη καταστροφή 

είμαι φοβερά ικανοποιημένος από τον τεχνικό τομέα, ελάχιστα έως καθόλου θέματα, και παραπάνω από τίμια γραφικά σε μια αρκετά ελαφριά μηχανή γραφικών 

επίσης το τοπίο μου άρεσε πολύ περισσότερο από ότι θα περίμενα τώρα που δεν είχαμε εξωτικούς παραδείσους..ήταν τέλεια η βλαχοαμερικάνικη παράνοια 

φυσικά υπήρχαν και πράγματα που κούραζαν, αλλά ήταν λίγα.. προσωπικά θα του έβαζα ένα 7.5/10 σίγουρα και αν ήθελα να το δω και με κάποια περισσότερη συμπάθεια ίσως και 8αρακι 

σίγουρα δεν φτάνει άλλα πράγματικά καλά παιχνίδια που έχουμε παίξει τα τελευταία χρόνια, αλλά για αυτό που είναι είναι μια χαρά.. αν βέβαια είχαμε κυκλοφορία κάθε χρόνο θα είχε καταντήσει εμετός, αλλά για αραιά και πού που κυκλοφορούν τα fc είναι αυτό που πρέπει να παίζεις λίγο ανεγκέφαλαο αλλά όχι και ένα κακής ποιότητας παιχνίδι 

full price δεν αξίζει σίγουρα, αλλά σε εκπτωσούλες ή σε γενικότερη πτώση τιμής είναι Τίμιο (με Τ κεφαλαίο) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 3
Δημοσ.
10 ώρες πριν, captain gold είπε

το τελευταιο patch τι αλλαζει?/

11 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το τελευταίο είναι το 1.5 που βάζει φτυάρι bazooka, υπάρχει το readme στο official forum.

Δημοσ.

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι βα παρω το far cry 5 θα ειναι το πρωτο μου που θα παιξω απο αυτη την οικογενεια και θα ηθελα να ρωτισω..αξιζει σαν αγορα;;και αν ναι αξιζει να το παρω μαζι με το season pass??

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...