Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DiaperCh@nger είπε

Μπα δεν το κατεβάζω, στη συνέχεια περίπου +4 ώρες στο παιχνίδι έχω 0 deaths στο hard.

Άμα γίνει (ακόμα) πιο εύκολο θα ξενερώσω...

Με ψιλοχαλάει πάντως να μην έχει μια συνοχή η δυσκολία ενός παιχνιδιού.

Αν έπαιξες τον john πρώτο εκεί στο τέλος στο καταφύγιο είναι δύσκολο όντως. Αλλού δεν υπάρχει δυσκολία μέχρι εκείνη τη στιγμή. Αν θες δυσκολία βγάλε τα buddys να δεις πόσες φορές θα χάνεις. Εγώ έχω grace και nick και σπάνια να χάσω. 

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε

Μπα δεν το κατεβάζω, στη συνέχεια περίπου +4 ώρες στο παιχνίδι έχω 0 deaths στο hard.

Άμα γίνει (ακόμα) πιο εύκολο θα ξενερώσω...

Με ψιλοχαλάει πάντως να μην έχει μια συνοχή η δυσκολία ενός παιχνιδιού.

Όσο ανεβαίνει το resistance meter ανεβαίνει και η δυσκολία κάπως. ;)

Δημοσ.
42 λεπτά πριν, momotis είπε

Παιδιά,πάρχει κάποιο mod όπως το rεdux στο GTA,που να βελτιώνει αντίστοιχα τα γραφικά?

Πιο πισω εχω αναλυτικα και φωτογραφιες και πιο mod εβαλα. Γινεται πιο ζωντανο πιο καθαρη εικονα δες 4 5 σελιδες πιο πισω.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πάντα έτσι ήταν στο FC η camera.

20 ώρες πριν, momotis είπε

Παιδιά,πάρχει κάποιο mod όπως το rεdux στο GTA,που να βελτιώνει αντίστοιχα τα γραφικά?

Φυσικά και όχι :D Νομίζω είναι ήδη παρα πολύ καλά και τέτοιου είδους graphical mods σαν το GTA redux είναι σπανια και κυκλοφορούν πολύ πιο μετά από το official release date του game. Άμα ψάχνεις sweetfx κτλ υπάρχουν πολλά στην σελίδα τους. ;) Just so u know έχουν impact στα fps.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

Το μονο που μου αρεσει σε αυτο το παιχνιδι ειναι να περνω τις βασεις σε stealth mode...
Θα δοκιμασω trainer σημερα να δω τι παίζει (cheato-mana)

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.

Καλησπερα!
Μεσα στο παιχνιδι μου γραφει εκδοση 1,20
Απο οτι ειδα εχουν βγει και αλλα updates αλλα γιατι δεν τα περναει μονο του?
Ειναι γνησιο φυσικα!

Δημοσ.

Ubisoft Entertainment
Far Cry® 5 v1.4
################################################################################

Fixed issues that were causing incorrect spawn if the game was minimized during loading

Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση που βλεπω uplay και ειμαι και εγω.. Η 1.2 ειναι η προηγουμενη..

Δημοσ.
Μόλις τώρα, d4ydr33m3r είπε

Ubisoft Entertainment
Far Cry® 5 v1.4
################################################################################

Fixed issues that were causing incorrect spawn if the game was minimized during loading

Αυτη ειναι η τελευταια εκδοση που βλεπω uplay και ειμαι και εγω.. Η 1.2 ειναι η προηγουμενη..

Ναι αλλα δεν θα επρεπε να την περναει μονο του?
Στο NBA 2k18 βαζει μονο του το steam τα update.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

Ναι μονο του την περναει ξαναδοκιμασε να κανεις restart τον client μην τυχον και δεν εχει δει το update

Toυ εκανα αλλα τιποτα.. τωρα κανω ενα verify installed files μπας και το δει ετσι..

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, panos_0079 είπε

Απαραδεκτη η μαυρη με το sniper...

Καταριπτει ελικοπτερο...και δε μπορει να πετυχει αρκουδα στα 2 μετρα ναπουμε

Έλα ρε και εσυ. Την άλλη φορά πήγα σε outpost και το πήρε στην κυριολεξία μόνη της. Τώρα για τις αρκούδες ναι δεν τα πάει και τόσο καλά. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...