Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το ξανά λέω γιατί πολλοί δεν διαβάζουν προηγούμενες σελίδες, κανε πρώτα τα main missions γιατί θα γίνουν auto complete άμα ανεβάσεις το resistance meter. Καλύτερα να αποφεύγετε main roads μέχρι τότε. Τώρα θα μου πεις είναι τόσο καλά τα main missions? Όχι, αλλα είναι καλύτερα από τα sides. ;)

Όχι αντίθετος θα το τελειώσεις πιο γρήγορα έτσι όπως παίζεις γιατί τα main main missions γίνονται θες δεν θες.

Είχα 6 main missions και χωρίς να κάνω κανένα πήγα στα 2. 4 έκαναν φτερά. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

στα far cry γενικά η καλύτερη λύση είναι να έχεις machine gun (με reflex sight, όχι κάτι παραπάνω)  και όταν μπορείς να έχεις και ένα 2ο, sniper με σιγαστήρα

αλλά τα machine guns βαράνε στο διάολο με σχετική ακρίβεια, έχουν αρκετές σφαίρες και θες σαφώς λιγότερες σφαίρες για να φας τους εχθρούς σου

ενδιαφέρον είναι και το εξωγήινο όπλο που έχει εδώ στο 5, αλλά πρέπει να είσαι σχετικά κοντά

σε όλα τα προηγούμενα πάντως με machine gun έκανα σχεδόν βόλτα, επίσης για πιστόλι καλό είναι να έχεις uzi γιατί αν σε στριμώξουν κάπου και εκείνη την ώρα πρέπει να κάνεις reload 1-2 (ίσως και 3) τους τρως άνετα με μια γεμιστήρα σε κατάσταση ας πούμε πανικού που βαράς σχεδόν εξ'επαφής και πολλές φορές μπορεί να ξεφύγεις έτσι από σχεδόν βέβαιο θάνατο (βέβαια σε εχθρό με heavy armor δεν κάνει τίποτα εκεί θες machine gun και κεφάλι για γρήγορα αποτελέσματα) 

σε κλειστούς χώρους εννοείται να θυμάσαι να έχεις το σκύλο μαζί σου για να σε σηκώνει πέρα από το να σε βοηθάει, όλες τις άλλες φορές το support με το αεροπλάνο είναι πιο χρήσιμο.. επίσης ο σκύλος είναι καλός και σε stealth, η άλλη η sniper είναι μέτρια.. 

και throwables ψηφίζω μολότωφ ειδικά όπου παίζουν χόρτα.. γενικά λέω να δουλέψω και λίγο παραπάνω το φλογοβόλο, αλλά δεν έχει range 

με machine gun αν σημαδέψεις προς την καμπίνα ρίχνεις ελικόπτερα και αεροπλάνα ίσως πιο εύκολα από ότι με ρουκετοβόλο.. 

4 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Το ξανά λέω γιατί πολλοί δεν διαβάζουν προηγούμενες σελίδες, κανε πρώτα τα main missions γιατί θα γίνουν auto complete άμα ανεβάσεις το resistance meter. Καλύτερα να αποφεύγετε main roads μέχρι τότε. Τώρα θα μου πεις είναι τόσο καλά τα main missions? Όχι, αλλα είναι καλύτερα από τα sides. ;)

και κάποια side είναι καλά, όμως τελικά πρέπει να κάνεις τα main γιατί τα υπόλοιπα ανεβάζουν ελάχιστα τη μπάρα.. 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, greg4 είπε

Στην "αδερφή" των τριών εννοείς;

Αφού πιο πάνω λέγατε ότι ο john ήταν ο πιο δύσκολος

Ο John είναι δύσκολος γιατί είμαστε ψοφιμια ακόμα μόλις έχουμε αρκετά perks δεν χάνουμε με τίποτα. Όχι μόλις σκοτώσεις τον john πας στο καταφύγιο του να σώσεις την γυναίκα που είχε δεμένη στην καρέκλα από την ομάδα σου. Εκεί γίνεται ο κακός χαμός 3 φορές έχασα και δεν χάνω εύκολα.

33 λεπτά πριν, logistoulis είπε

στα far cry γενικά η καλύτερη λύση είναι να έχεις machine gun (με reflex sight, όχι κάτι παραπάνω)  και όταν μπορείς να έχεις και ένα 2ο, sniper με σιγαστήρα

αλλά τα machine guns βαράνε στο διάολο με σχετική ακρίβεια, έχουν αρκετές σφαίρες και θες σαφώς λιγότερες σφαίρες για να φας τους εχθρούς σου

ενδιαφέρον είναι και το εξωγήινο όπλο που έχει εδώ στο 5, αλλά πρέπει να είσαι σχετικά κοντά

σε όλα τα προηγούμενα πάντως με machine gun έκανα σχεδόν βόλτα, επίσης για πιστόλι καλό είναι να έχεις uzi γιατί αν σε στριμώξουν κάπου και εκείνη την ώρα πρέπει να κάνεις reload 1-2 (ίσως και 3) τους τρως άνετα με μια γεμιστήρα σε κατάσταση ας πούμε πανικού που βαράς σχεδόν εξ'επαφής και πολλές φορές μπορεί να ξεφύγεις έτσι από σχεδόν βέβαιο θάνατο (βέβαια σε εχθρό με heavy armor δεν κάνει τίποτα εκεί θες machine gun και κεφάλι για γρήγορα αποτελέσματα) 

σε κλειστούς χώρους εννοείται να θυμάσαι να έχεις το σκύλο μαζί σου για να σε σηκώνει πέρα από το να σε βοηθάει, όλες τις άλλες φορές το support με το αεροπλάνο είναι πιο χρήσιμο.. επίσης ο σκύλος είναι καλός και σε stealth, η άλλη η sniper είναι μέτρια.. 

και κάποια side είναι καλά, όμως τελικά πρέπει να κάνεις τα main γιατί τα υπόλοιπα ανεβάζουν ελάχιστα τη μπάρα.. 

Μόνο με machine gun τρως τους άλλους με machine guns ειδικά όταν έρχονται 2 3 μαζί δεν γίνεται αλλιώς. Nick με sniperou και σπάνια θα χάσεις. Ο σκύλος πεθαίνει πολύ εύκολα. Θέλω να δω και η αρκούδα τι θα κάνει από το άλλο region. 

Επεξ/σία από Heybro
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ναι κι εγώ θέλω αρκούδα.. ο σκύλος πεθαίνει εύκολα, αλλά σκοτώνει εύκολα και όλο γύρω σου βολοδέρνει να σε σηκώσει.. η άλλη σκοτώνει με το πάσο της.. το καλύτερο πάντως είναι το αεροπλάνο σε ανοικτές περιοχές.. ειδικά οχήματα άμα του πεις εγκαίρως τα τρώει πριν καν βγουν έξω οι αντίπαλοι 

εγώ πάντως με machine gun τους βαράω όλους και αυτό γιατί στα fc δεν κλωτσάει ποτέ αρκετά να βαράς μπεκάτσες.. κατά μ.ο. ούτε 5 σφαίρες τον εχθρό δε θα χαλάω (να υπάρχει και κάποιο σκόπευτρο βέβαια, το ξανατονίζω αυτό, αλλιώς με τους μακρινούς βαράς λίγο στον γάμο του καραγκιόζη) 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λίγο προσοχή με τα spoilers dude, κάποιοι δεν το έχουν ξεκινήσει η δεν έχουν φτάσει εκεί!

Τα sides μπορεί να μην δίνουν πολύ αλλα άμα κάτσεις σε ένα δρόμο 10 λεπτά θα μαζέψεις πολλούς με τον χαμό που γίνετε και για αυτό ανέφερα τα παραπάνω. Όσο για τα όπλα ανάλογος το play-style του καθενός. Εγώ πάντα τόξο, 1911, assault rifle και κοντόκανη, σε όλα τα FC :D Βασικά πάντα pistol και ar για το ammo μιας και το 90% των εχθρών σε όλα τα FC (3 και μετά0 έχουν αυτά τα όπλα ;)

Απλά go for the headshot, όλοι ένα hit είναι ακόμα και armored (αφού φύγει το κράνος), απλά μην ρίχνεις full auto άμα δεν μπορείς να κανεις control, έχει και επιλογή για 1, 3 και full auto στην τελική ;)

Όσο για τους buddies, Boomer gia spotting kai Crace always. Όλους τους άλλους τους βρήκα ψιλό αδιάφορους. Απλά την Crace πρέπει να την στήνεις κάπου που να έχει οπτικό πεδίο και είναι killing machine. Όταν τελειωσα το game είχε 1000+ kills :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι κι εγώ θέλω αρκούδα.. ο σκύλος πεθαίνει εύκολα, αλλά σκοτώνει εύκολα και όλο γύρω σου βολοδέρνει να σε σηκώσει.. η άλλη σκοτώνει με το πάσο της.. το καλύτερο πάντως είναι το αεροπλάνο σε ανοικτές περιοχές.. ειδικά οχήματα άμα του πεις εγκαίρως τα τρώει πριν καν βγουν έξω οι αντίπαλοι 

εγώ πάντως με machine gun τους βαράω όλους και αυτό γιατί στα fc δεν κλωτσάει ποτέ αρκετά να βαράς μπεκάτσες.. κατά μ.ο. ούτε 5 σφαίρες τον εχθρό δε θα χαλάω (να υπάρχει και κάποιο σκόπευτρο βέβαια, το ξανατονίζω αυτό) 

Και οι sniperou σε σηκώνει πάντως. Τον σκύλο 3 4 φορές τον σήκωσα εγώ στην αρχή η γυναίκα μπορεί να πάμε να πάρουμε outpost και να τους καθαρίσει όλους χωρίς εμένα. Nick μορφή εντάξει δεν αφήνει τίποτα ρίχνει και τα άλλα αεροπλάνα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Λίγο προσοχή με τα spoilers dude, κάποιοι δεν το έχουν ξεκινήσει η δεν έχουν φτάσει εκεί!

Τα sides μπορεί να μην δίνουν πολύ αλλα άμα κάτσεις σε ένα δρόμο 10 λεπτά θα μαζέψεις πολλούς με τον χαμό που γίνετε και για αυτό ανέφερα τα παραπάνω. Όσο για τα όπλα ανάλογος το play-style του καθενός. Εγώ πάντα τόξο, 1911, assault rifle και κοντόκανη, σε όλα τα FC :D Βασικά πάντα pistol και ar για το ammo μιας και το 90% των εχθρών σε όλα τα FC (3 και μετά0 έχουν αυτά τα όπλα ;)

Απλά go for the headshot, όλοι ένα hit είναι ακόμα και armored (αφού φύγει το κράνος), απλά μην ρίχνεις full auto άμα δεν μπορείς να κανεις control, έχει και επιλογή για 1, 3 και full auto στην τελική ;)

κοντόκανη για άμα σε στριμώξουν ή για τα κοντινά ε; θα το δοκιμάσω.. είναι πάντα ευχάριστη η αίσθηση της καραμπίνας 

το τόξο πάντα το έβρισκα λιγότερο εύχρηστο από ένα sniper με σιγαστήρα, βέβαια πολλές φορές δεν έχεις άμεσα πρόσβαση σε αυτό..

στο 5 πάντως δεν έχω παίξει καθόλου stealth ακόμα, μόνο όπου έστειλα στο σκύλο, πάω για το χαμό.. και ας φέρνουν ενισχύσεις

στα προηγούμενα το πήγαινα πιο σιγά

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Bow παιζεις ε ακόμα δεν έχω ασχοληθεί αλλά πρέπει να πάρουμε και τα perks με τα challenges. Οι καμμένοι με το lsd δεν ψοφάνε με μια στο κεφάλι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλοι είναι ένα headshot και με το τόξο μια οπουδήποτε, πέρα τους armored. Αλλα μονο όταν δεν είναι σε alert state. ;)

Κοντόκανη βασικά γιατί μπορείς να την κανεις equip στο sidearm slot και μπορείς να την χρησιμοποιήσεις και καθώς οδηγάς ;) Αλλα είναι must για τα ζώα άμα δεν πας full hunter με τόξο ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όλοι είναι ένα headshot και με το τόξο μια οπουδήποτε, πέρα τους armored. Αλλα μονο όταν δεν είναι σε alert state. ;)

Ναι όταν έχουν το άρωμα γύρω τους είναι boost δεν ψοφάνε με μια στο κεφάλι. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.

Επίσης δεν μου άρεσαν καθόλου τα melee, ok είσαι deputy δεν μπορείς να σφάζεις κόσμο αλλα και φτυάρι στο κεφάλι είναι φτυάρι στο κεφάλι :D Βασικά μαλακια που δεν έχεις non-leathal attacks. Εντωμεταξύ μαχαίρι για skinning έχεις :D

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Όχι αντίθετος θα το τελειώσεις πιο γρήγορα έτσι όπως παίζεις γιατί τα main main missions γίνονται θες δεν θες.

Τα είχα διαβάσει τα προηγούμενα, αλλά, ίσως, δεν το είχα καταλάβει. Μπλέξιμο τώρα.Σ' ευχαριστώ, φίλε!-

40 λεπτά πριν, logistoulis είπε

εγώ πάντως με machine gun τους βαράω όλους και αυτό γιατί στα fc δεν κλωτσάει ποτέ αρκετά να βαράς μπεκάτσες.. κατά μ.ο. ούτε 5 σφαίρες τον εχθρό δε θα χαλάω (να υπάρχει και κάποιο σκόπευτρο βέβαια, το ξανατονίζω αυτό, αλλιώς με τους μακρινούς βαράς λίγο στον γάμο του καραγκιόζη) 

Ενώ, στο primal, είχαμε τίγρεις, αρκούδες και γινόταν η δουλειά κανονικά!-

• Like 1
Δημοσ.

Πίστα?! :D Εννοείς το prologue να φανταστώ, it's ok σου ρίχνει πολύ κόσμο στην αρχή είναι scripted η φάση, μετά χαλαρώνουν τα πράγματα, αλλα άμα δυσκολεύτηκες τότε ίσως καλύτερα να ρήξεις την δυσκολία όσο είναι ακόμα νωρίς. ;)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπα δεν το κατεβάζω, στη συνέχεια περίπου +4 ώρες στο παιχνίδι έχω 0 deaths στο hard.

Άμα γίνει (ακόμα) πιο εύκολο θα ξενερώσω...

Με ψιλοχαλάει πάντως να μην έχει μια συνοχή η δυσκολία ενός παιχνιδιού.

Επεξ/σία από DiaperCh@nger

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...