Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

όχι είναι σόλο φάση, μόνο τη μηχανή του 3 χρησιμοποιεί. απλά δες το σαν τρολιά και με χιούμορ μην περιμένεις να παίξεις κάτι με σοβαρό σενάριο 

και είναι και μικρό σε 2-3 μερούλες το πολύ το βγάζεις  

https://howlongtobeat.com/game.php?id=3379

8.5 ωρες για full βλεπω οποτε μεχρι αυριο το εχω τελειωσει. Ουτε trailer εχω δει ουτε τιποτα πληρης αγνοια. 

• Like 1
  • Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το primal αν και ενδιαφέρουσα ιδέα με έκανε να το βαρεθώ μέσα σε λίγες ώρες και ούτε μέχρι τη μέση δεν το έφτασα

όταν έχεις καλομάθει στα πίου πίου και τα οχήματα ε είναι ζόρι να πας στη πρωτόγονη κατάσταση

βέβαια μπράβο τους που δοκίμασαν κάτι διαφορετικό, το αγαπημένο μου fc  άλλωστε είναι το blood dragon

καλό είναι να πειραματίζονται, αλλά και η κλασική συνταγή αν μεσολαβούν αρκετά χρόνια είναι μια χαρά, αν έκαναν το ίδιο κάθε χρόνο όπως είχαν φτάσει να κάνουν με τα ac τότε ναι τα παράπονα θα ήταν περισσότερο δικαιολογημένα 

Όντως, κουραστικό το primal, αλλά είχα υπομονή και το τελείωσα. Όταν τα όπλα, τόξα,κοντάρια κ.λ.π. έκαναν τα upgrade τους, ήταν φοβερά στο στόχο και τη δύναμη. Το χειρότερό μου ήταν, όπως είπε και ο άλλος φίλος, ο ποδαρόδρομος! Το συμπέρασμα είναι ότι ούτε το μετάνιωσα (ωραία εμπειρία) ούτε θα το ξαναέπαιζα (αν με πλήρωναν, ίσως!). 

Υ.γ.: Ο Vaas, θεός!-

Επεξ/σία από siralexgio7
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

ναι έχει περισσότερη λογική η όλη φάση με το cult του 5, παρά μόνο ο vaas του 3

Βασικά δεν τελείωσες το game για αυτό το λες. Πολύ πιο λογικό πειρατές σε ξεχασμένα νησιά να κάνουν δουλεμπόριο και διακίνηση παρα μια οικογένεια να καταλαμβάνει ένα ολόκληρο county και να κόβουν οποιαδήποτε επικοινωνία με τον έξω κόσμο. Το game βασίζεται σε αληθινά γεγονότα απλά απέχουν απίστευτα από την "πραγματικοτα". Άμα το τελειώσεις έλα πέσμου ποσο "λογικό" ήταν η όλη φάση ;)

• Like 1
Δημοσ.

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι το καλύτερο FC αλλα έχει κάποια τεραστια λάθη όπως το resistance meter που σε σπρώχνει σε main missions, ο υπερβολικός πανικός στο δρόμο, τα boss fights, τα endings και το πως σε αφήνει να συνεχίσεις το game. Συμβουλή μου είναι να τελειώσετε ότι έχετε σκοπό να τελειώσετε πριν πάτε στο final encounter γιατί πιστεύω δεν θα έχετε θέληση να το συνεχίσετε. ;)

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Η αλήθεια είναι ότι μπορεί να είναι το καλύτερο FC αλλα έχει κάποια τεραστια λάθη όπως το resistance meter που σε σπρώχνει σε main missions, ο υπερβολικός πανικός στο δρόμο, τα boss fights, τα endings και το πως σε αφήνει να συνεχίσεις το game. Συμβουλή μου είναι να τελειώσετε ότι έχετε σκοπό να τελειώσετε πριν πάτε στο final encounter γιατί πιστεύω δεν θα έχετε θέληση να το συνεχίσετε. ;)

Προς το παρόν απο αυτά που λές έχω δει ότι κουράζει  που σκάνε τόσο συχνά στον δρόμο τύποι με αμάξια ήθελε ένα τσακ πιο αραιά.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

όχι είναι σόλο φάση, μόνο τη μηχανή του 3 χρησιμοποιεί. απλά δες το σαν τρολιά και με χιούμορ μην περιμένεις να παίξεις κάτι με σοβαρό σενάριο 

και είναι και μικρό σε 2-3 μερούλες το πολύ το βγάζεις  

Λοιπον πολλα force close ακομα και με dirext 9 και δεν κανει καθολου save. Tο πηγα μεχρι εκει που πεθαινει ο spider κρασαρε και με ξανα εβγαλε απο την αρχη. Προφανως εφαγε delete. Αρκετα αστειο φαινεται απο την αρχη αλλα με το να μην κανει save και να κρασερνει συνεχεια δεν μπορεις να το παιξεις.

fc3_blooddragon_d3d11_2018_04_26_18_22_5

fc3_blooddragon_d3d11_2018_04_26_18_36_2

Δημοσ.

μ'αρεσει παρα πολυ ! μου θυμιζει το 3 αρκετα αλλα ειναι σε αγροτο-επαρχια που με φτιαχνει περισσοτερο !!

δεν ξερω για τις 8.5 ωρες αλλα με καθε side mission, με τα loot κλπ νομιζω βγαινει σε απιστευτες ωρες..

επισης, με μετριο pc παιζει πολυ ομορφα σε γραφικά τουλαχιστον σε 1080p.

i5 7600 + 16gb ram + gtx 1050ti

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παράξενο @Heybro.. ίσως δεν το έχουν πατσάρει για πιο σύγχρονα πράγματα.. 

τεσπά.. είχα χθες να κάνω το πρώτο μου boss fight πριν πέσω για ύπνο

βάζω spoiler μην ξενερώσω κανέναν..

και αρχίζουν τα αεροπλανάκια...  κάποια στιγμή εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα να πετύχω εύκολα τον παπάρα και αρχίζω τακτική θεός του ανέμου (kamikaze) και το σκάω επάνω του να τελειώνουμε

προφανώς πεθαίνω όμως τον καταρρίπτω αλλά μόλις φορτώνει το check point αντί να με ξαναβγάλει να κάνω τη μάχη μου βγάζει ότι το αεροπλάνο του άλλου είναι πεσμένο και μετά έμεινε το αρκετά πιο εύκολο κυνηγητό στο έδαφος (με έβγαλε 900  μέτρα μακριά του) 

ψιλο-broken η φάση να προσπερνάς έτσι την αερομαχία**, βέβαια πάντα προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τέτοιες αδυναμίες, όπως μια φορά που έπρεπε να συνοδέψω κάτι αιχμαλώτους αλλά αν πήγαινα από την αναμενόμενη-προφανη διαδρομή γίνονταν spawn ένα σωρό κακοί, ενώ κάπως περιφερειακά που το πήρα στα όρια του leaving mission area το μόνο που συνάντησα ήταν μια αρκούδα που και πάλι πήγε να τους φάει, αλλά ήταν σαφώς πιο αντιμετωπίσιμο 

**βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν κάποιος είναι παικταράς, σημαδεύει το αεροπλάνο πάνω στον άλλον και πηδάει τελευταία στιγμή με αλεξίπτωτο, αλλά δεν ξέρω αν το να βγεις από το αεροπλάνο θα σου έκανε fail έτσι κι αλλίως.. πάντως σίγουρα όλα αυτά είναι πιο γρήγορα από το να προσπαθείς να τον πετύχεις μιας και παίζει περισσότερους ελιγμούς από το συνηθισμένο 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, mclein είπε

μ'αρεσει παρα πολυ ! μου θυμιζει το 3 αρκετα αλλα ειναι σε αγροτο-επαρχια που με φτιαχνει περισσοτερο !!

δεν ξερω για τις 8.5 ωρες αλλα με καθε side mission, με τα loot κλπ νομιζω βγαινει σε απιστευτες ωρες..

επισης, με μετριο pc παιζει πολυ ομορφα σε γραφικά τουλαχιστον σε 1080p.

i5 7600 + 16gb ram + gtx 1050ti

Κι εγώ, φίλε μου, παρασύρομαι από τα side missions, τις επιθέσεις, τα ζώα,κ.λ.π. και στο τέλος ξεχνάω που ήθελα να πάω! Με βλέπω σε κανά 6-μηνο να το τελειώνω... Τη βρίσκω, όμως!-

Υ.Γ.: Αν το maclein, έχει να κάνει με το Θρύλο, περαστικά μας...-

Επεξ/σία από siralexgio7
  • Like 1
Δημοσ.

Τερμάτισα το μέρος με τον john. Σε normal έπαιζα, εντάξει το λες και πολύ εύκολο το game.

Καλό για να περνάς την ώρα σου γενικά αλλά όχι κάτι σπουδαίο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
34 λεπτά πριν, greg4 είπε

ακριβώς, αυτό είναι και τίποτα παραπάνω και αν το δεχτείς είναι μια χαρά

εγώ το παίζω παράλληλα με persona 5 που είναι σαφώς πιο "εγκεφαλικό" παιχνίδι με πιο βαθιά ιστορία πιο πολύπλοκους μηχανισμούς κοκ, αλλά στο ενδιάμεσο (γιατί θέλει και καμιά 100αρια ώρες να τελειώσει έτσι "λάμψη" που είναι η ιστορία, χθες έπαιζα 2 ώρες σερί χωρις ίχνος μάχης..) χώνω ένα fc5 και ανατινάζω ο,τι βρω μπροστά μου και όλη αυτή η αντίθεση είναι αρκετά ευχάριστη 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, logistoulis είπε

παράξενο @Heybro.. ίσως δεν το έχουν πατσάρει για πιο σύγχρονα πράγματα.. 

τεσπά.. είχα χθες να κάνω το πρώτο μου boss fight πριν πέσω για ύπνο

βάζω spoiler μην ξενερώσω κανέναν..

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

και αρχίζουν τα αεροπλανάκια...  κάποια στιγμή εκνευρίστηκα που δεν μπορούσα να πετύχω εύκολα τον παπάρα και αρχίζω τακτική θεός του ανέμου (kamikaze) και το σκάω επάνω του να τελειώνουμε

προφανώς πεθαίνω όμως τον καταρρίπτω αλλά μόλις φορτώνει το check point αντί να με ξαναβγάλει να κάνω τη μάχη μου βγάζει ότι το αεροπλάνο του άλλου είναι πεσμένο και μετά έμεινε το αρκετά πιο εύκολο κυνηγητό στο έδαφος (με έβγαλε 900  μέτρα μακριά του) 

ψιλο-broken η φάση να προσπερνάς έτσι την αερομαχία**, βέβαια πάντα προσπαθώ να εκμεταλλευτώ τέτοιες αδυναμίες, όπως μια φορά που έπρεπε να συνοδέψω κάτι αιχμαλώτους αλλά αν πήγαινα από την αναμενόμενη-προφανη διαδρομή γίνονταν spawn ένα σωρό κακοί, ενώ κάπως περιφερειακά που το πήρα στα όρια του leaving mission area το μόνο που συνάντησα ήταν μια αρκούδα που και πάλι πήγε να τους φάει, αλλά ήταν σαφώς πιο αντιμετωπίσιμο 

**βέβαια τώρα που το σκέφτομαι αν κάποιος είναι παικταράς, σημαδεύει το αεροπλάνο πάνω στον άλλον και πηδάει τελευταία στιγμή με αλεξίπτωτο, αλλά δεν ξέρω αν το να βγεις από το αεροπλάνο θα σου έκανε fail έτσι κι αλλίως.. πάντως σίγουρα όλα αυτά είναι πιο γρήγορα από το να προσπαθείς να τον πετύχεις μιας και παίζει περισσότερους ελιγμούς από το συνηθισμένο 

Και ήθελα να το παίξω ρε συ. Έχουν πολύ αυτό το πρόβλημα ειδικά το να μην κάνει save οκ αλλά και να κρασερνει πάει πολύ. Θα μπορούσε να το έχω αφημένο ανοιχτό μέχρι να το τελειώσω αλλά ούτε αυτό δεν αφήνει. Μουσική ατμόσφαιρα δείχνει πολύ γαματο. 

42 λεπτά πριν, greg4 είπε

Τερμάτισα το μέρος με τον john. Σε normal έπαιζα, εντάξει το λες και πολύ εύκολο το game.

Μετα τον John στο καταφύγιο πας να σώσεις την άλλη εκεί είναι λίγο δύσκολο. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ξανά λέω γιατί πολλοί δεν διαβάζουν προηγούμενες σελίδες, κανε πρώτα τα main missions γιατί θα γίνουν auto complete άμα ανεβάσεις το resistance meter. Καλύτερα να αποφεύγετε main roads μέχρι τότε. Τώρα θα μου πεις είναι τόσο καλά τα main missions? Όχι, αλλα είναι καλύτερα από τα sides. ;)

2 ώρες πριν, siralexgio7 είπε

Κι εγώ, φίλε μου, παρασύρομαι από τα side missions, τις επιθέσεις, τα ζώα,κ.λ.π. και στο τέλος ξεχνάω που ήθελα να πάω! Με βλέπω σε κανά 6-μηνο να το τελειώνω... Τη βρίσκω, όμως!-

Υ.Γ.: Αν το maclein, έχει να κάνει με το Θρύλο, περαστικά μας...-

Όχι αντίθετος θα το τελειώσεις πιο γρήγορα έτσι όπως παίζεις γιατί τα main main missions γίνονται θες δεν θες.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...