Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Heybro είπε

Το εχω κρατημενο βρε συ και το εχω βαλει σε 2 που παιζω τωρα. Δεν εχω και αλλα στον υπολογιστη. Το ini κρατημενο το εχω τωρα αν το βαλω και δεν μου αρεσει βαζω αλλο. Back on topic ναι.

Πιο region ξεκληρισατε πρωτο? Εγω ελιωσα τον john τωρα παω στον jacob και αφηνω στο τελος την γκομενα.

Παιδιά, εγώ το πάω πρώτα μαζεύοντας τα perks, όπως και στα προηγούμενα της σειράς. Βέβαια, αυτό στοιχίζει σε χρόνο, στην αρχή (που δε μου περισσεύει). Η ερώτησή μου είναι: Πότε "ξεκλειδώνει" το 4ο όπλο;-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εγώ είμαι στο 1/3 περίπου και με καλύπτει αρκετά 

είναι η συνταγή των πρόσφατων fc (3+) τελειοποιημένη 

επίσης η ιστορία και οι κακοί του αν και υπερβολικά υπερβολικοί είναι μάλλον οι καλύτεροι της σειράς 

και τεχνικά θα ξαναπώ ότι αν και δεν είναι το αποκορύφωμα του τεχνικού τομέα είναι ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι το οποίο είναι και πανάλαφρο για αυτά που σου προσφέρει οπτικά, όλο την κράζω την ubisoft αλλά για τα 2 τελευταία παιχνίδια της που έπαιξα (origins και fc5 ) θα της αναγνωρίσω το ότι ήταν αρκετά σωστή και μπράβο της 

ειδικά σε πτώσεις τιμών και εκπτώσεις δεν το συζητώ ότι αξίζει να παιχτούν από όλους (αν βέβαια κάποιος έχει μπουχτίσει από τα fc και ήθελε κάτι τελειώς διαφορετικό δεκτό οκ να το αποφύγει, διαφορετικά είναι μια πολύ καλή αγορά) 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ.
1 ώρα πριν, logistoulis είπε

εγώ είμαι στο 1/3 περίπου και με καλύπτει αρκετά 

είναι η συνταγή των πρόσφατων fc (3+) τελειοποιημένη 

επίσης η ιστορία και οι κακοί του αν και υπερβολικά υπερβολικοί είναι μάλλον οι καλύτεροι της σειράς 

και τεχνικά θα ξαναπώ ότι αν και δεν είναι το αποκορύφωμα του τεχνικού τομέα είναι ένα αρκετά όμορφο παιχνίδι το οποίο είναι και πανάλαφρο για αυτά που σου προσφέρει οπτικά, όλο την κράζω την ubisoft αλλά για τα 2 τελευταία παιχνίδια της που έπαιξα (origins και fc5 ) θα της αναγνωρίσω το ότι ήταν αρκετά σωστή και μπράβο της 

ειδικά σε πτώσεις τιμών και εκπτώσεις δεν το συζητώ ότι αξίζει να παιχτούν από όλους (αν βέβαια κάποιος έχει μπουχτίσει από τα fc και ήθελε κάτι τελειώς διαφορετικό δεκτό οκ να το αποφύγει, διαφορετικά είναι μια πολύ καλή αγορά) 

Σκεψου και τον κακο του far cry 3. Ποσο υπερβολικος ηταν? Γενικα το 5 ειναι με αιρεση. Και στις αιρεσεις παντα θα υπαρξει υπερβολη. Πολυ σωστα τους δειχνουν πιστευω. Pure fun με λιγη δοση σοβαροτητας στα cutscenes.

Δημοσ.

ναι έχει περισσότερη λογική η όλη φάση με το cult του 5, παρά μόνο ο vaas του 3 

όπως και να χει δε νομίζω να μην περίμενε κανείς υπερβολές σε μια υπερβολική σειρά, απλά έκαναν αυτό που θα περίμενε κανείς 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, logistoulis είπε

ναι έχει περισσότερη λογική η όλη φάση με το cult του 5, παρά μόνο ο vaas του 3 

όπως και να χει δε νομίζω να μην περίμενε κανείς υπερβολές σε μια υπερβολική σειρά, απλά έκαναν αυτό που θα περίμενε κανείς 

Εχει πολλα καλα στοιχεια. Και η ιστορια δεν ειναι τοσο βαρετη οπως το primal και δεν χαθηκε η μαγεια απο το 3 και 4 με πανεμορφα τοπια διαφορετικα πραγματα να κανεις κτλ. Το primal το εχω κατι μηνες στο σκληρο μαλλον θα παει για delete που να το παιξεις. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το primal αν και ενδιαφέρουσα ιδέα με έκανε να το βαρεθώ μέσα σε λίγες ώρες και ούτε μέχρι τη μέση δεν το έφτασα

όταν έχεις καλομάθει στα πίου πίου και τα οχήματα ε είναι ζόρι να πας στη πρωτόγονη κατάσταση

βέβαια μπράβο τους που δοκίμασαν κάτι διαφορετικό, το αγαπημένο μου fc  άλλωστε είναι το blood dragon

καλό είναι να πειραματίζονται, αλλά και η κλασική συνταγή αν μεσολαβούν αρκετά χρόνια είναι μια χαρά, αν έκαναν το ίδιο κάθε χρόνο όπως είχαν φτάσει να κάνουν με τα ac τότε ναι τα παράπονα θα ήταν περισσότερο δικαιολογημένα 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

το primal αν και ενδιαφέρουσα ιδέα με έκανε να το βαρεθώ μέσα σε λίγες ώρες και ούτε μέχρι τη μέση δεν το έφτασα

όταν έχεις καλομάθει στα πίου πίου και τα οχήματα ε είναι ζόρι να πας στη πρωτόγονη κατάσταση

βέβαια μπράβο τους που δοκίμασαν κάτι διαφορετικό, το αγαπημένο μου fc  άλλωστε είναι το blood dragon 

Μπραβο τους οντως. Ειναι κατι διαφορετικο το τολμησαν απλα ηθελε λιγο καλυτερη ιστορια. Το blood dragon δεν το εχω παιξει καθολου σε παει σε παλια χρονια οπως το primal? Στο primal βαρεθηκα να πηγαινω με τα ποδια παντου.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το blood dragon είναι λες και κατάπιες μια χούφτα lsd και γύρισες στα '80s πριν καν γίνει τόσο έντονη η νοσταλγία με τα '80s οπως πρόσφατα με το stranger things

δεν μπορώ να στο περιγράψω καλύτερα :lol:

γενικά είναι φοβερή εμπειρία και φαίνεται ότι είχαν κέφια γιατί περισσότερο το έφτιαξαν για χαβαλέ (και μάλλον όχι με την γνωστή πίεση της ubi), οπότε σου περνάει κι εσένα αυτή η πολύ ευχάριστη διάθεση

να το παίξεις αν δε το έχεις παίξει, είναι απλά τρολιά χωρίς ίχνος σοβαρότητας 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, logistoulis είπε

το blood dragon είναι λες και κατάπιες μια χούφτα lsd και γύρισες στα '80s πριν καν γίνει τόσο έντονη η νοσταλγία με τα '80s οπως πρόσφατα με το stranger things

δεν μπορώ να στο περιγράψω καλύτερα :lol:

γενικά είναι φοβερή εμπειρία και φαίνεται ότι είχαν κέφια γιατί περισσότερο το έφτιαξαν για χαβαλέ (και μάλλον όχι με την γνωστή πίεση της ubi), οπότε σου περνάει κι εσένα αυτή η πολύ ευχάριστη διάθεση

να το παίξεις αν δε το έχεις παίξει, είναι απλά τρολιά χωρίς ίχνος σοβαρότητας 

Σε ευχαριστω θα το βαλω μονο για να παιξω αυτο εφοσον ειναι ξεχωριστο dlc το 3 το ειχα λιωσει στο ps3 αλλα που να βαλεις dlc στο ps3.Θα το παιξω οπως πρεπει ολα τερμα να το ευχαριστηθω. Και μονο που ειπες για τη νοσταλγια οπως το stranger things αρκει. Θα αναφερω εντυπωσεις μολις το τελειωσω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

είναι standalone δεν θες το βασικό παιχνίδι  (εννοείται pc)  και η νοσταλγία είναι για όλα τα γελοία πράγματα των ταινιών και παιχνιδιών των '80s , ο τρόπος που μιλάνε, η ιστορία, τα αστεία 

το παιχνίδι είναι τρέλα , είναι σα να βλέπεις b-movie (που είναι όμως καλή επειδή είναι κακή), επίσης η επιλογή χρωμάτων είναι τελείως ψυχασθένεια , ξέχνα τις ασπρίλες των βασικών παιχνιδιών μιλάμε για ψυχεδέλεια 

Επεξ/σία από logistoulis
  • Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, logistoulis είπε

είναι standalone δεν θες το βασικό παιχνίδι  (εννοείται pc)  και η νοσταλγία είναι για όλα τα γελοία πράγματα των ταινιών και παιχνιδιών των '80s , ο τρόπος που μιλάνε, η ιστορία, τα αστεία 

το παιχνίδι είναι τρέλα 

Το βρηκα 3gb ειναι μονο το dlc σε κανα μισαωρο θα το παιζω. Νομιζα ηταν μαζι με το main παιχνιδι. Εισαι ωραιος ουτε καν το ειχα στο προγραμμα.

Δημοσ.

όχι είναι σόλο φάση, μόνο τη μηχανή του 3 χρησιμοποιεί. απλά δες το σαν τρολιά και με χιούμορ μην περιμένεις να παίξεις κάτι με σοβαρό σενάριο 

και είναι και μικρό σε 2-3 μερούλες το πολύ το βγάζεις  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...