Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

To HDR είναι λίγο δύσκολο στο να βρεις πάντα μια λύση που να δουλεύει, τουλάχιστον με την έως τώρα εμπειρία μου. Έχω καλώδια HDMI τα οποία λειτουργούν ωραία, έχω και αλλα που όταν βάζω hdr μου βγάζουν μαύρη εικόνα. Επίσης μέσα από το Nvidia control panel δοκίμασε διάφορες ρυθμίσεις χρώματος (442,444,rgb). Στο Assassin's Creed origins πάντα πριν παίξω, πρέπει να απενεργοποιήσω το HDR in game κ αμέσως να το ενεργοποιήσω. Μόνο τότε φτιάχνει το χρώμα κ γίνεται full screen. Επίσης μου αλλάζει τη native λειτουργία HDR των windows μόνο του. Ότι ναναι. Σημασία έχει στο τέλος να παίξει όπως πρέπει :)

Δημοσ.

Αν δεν εχετε hdr βαλτε reshade. Κανει το ιδιο πραγμα με πολυ ομορφα χρωματα καθαριζει την εικονα απο την ασπριλα κτλ.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το HDR μετά τα τελευταία update δουλεύει τέλεια παντού και ανοίγει αυτόματα μόνο του σε ολα τα παιχνίδια όταν υπάρχει. Αν θες φυσικα το απενεργοποιεις από τα in game menu.. 

Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζεις τίποτα στις ρυθμίσεις χρωματος, ουτε εξω απο το παιχνίδι, έχει φτιάξει σε ολα οσα το υποστηριζουν στο pc.. Μόνη έξαιρεση το ME:Andromeda που δεν μου δουλεύει το Dolby Vision μόνο το HDR10 profile αλλά δουλεύει ομως σωστα (και σε αυτο δεν φταινε τα windows φταιει το DV profile της TV που δεν συνεργαζεται σωστα μεσω f/w με τα Win10). 

Αν δεν σας δουλεύει σωστα κατι ή είναι κακης ποιότητας το καλώδιο σας ή είναι corrupted το OS / driver σας ή κατι γινεται λάθος.. Δουλεύει σε ολα παντως αυτόματα

Και στο Origins δουλεύει σωστά σε εμενα, και στο FC5 και στο SW Battlefront II και στο Call of Duty WWII, Andromeda κλπ

1 ώρα πριν, Heybro είπε

Αν δεν εχετε hdr βαλτε reshade. Κανει το ιδιο πραγμα με πολυ ομορφα χρωματα καθαριζει την εικονα απο την ασπριλα κτλ.

Χμμ οχι. Θεωρητικά έχει στοιχεία που βοηθούν με το δυναμικο ευρος το reshade αλλά δεν μπορείς να καλύψεις το h/w με s/w

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
  • Thanks 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Το HDR μετά τα τελευταία update δουλεύει τέλεια παντού και ανοίγει αυτόματα μόνο του σε ολα τα παιχνίδια όταν υπάρχει. Αν θες φυσικα το απενεργοποιεις από τα in game menu.. 

Δεν χρειάζεται πλέον να αλλάζεις τίποτα στις ρυθμίσεις χρωματος, ουτε εξω απο το παιχνίδι, έχει φτιάξει σε ολα οσα το υποστηριζουν στο pc.. Μόνη έξαιρεση το ME:Andromeda που δεν μου δουλεύει το Dolby Vision μόνο το HDR10 profile αλλά δουλεύει ομως σωστα (και σε αυτο δεν φταινε τα windows φταιει το DV profile της TV που δεν συνεργαζεται σωστα μεσω f/w με τα Win10). 

Αν δεν σας δουλεύει σωστα κατι ή είναι κακης ποιότητας το καλώδιο σας ή είναι corrupted το OS / driver σας ή κατι γινεται λάθος.. Δουλεύει σε ολα παντως αυτόματα

Και στο Origins δουλεύει σωστά σε εμενα, και στο FC5 και στο SW Battlefront II και στο Call of Duty WWII, Andromeda κλπ

Χμμ οχι. Θεωρητικά έχει στοιχεία που βοηθούν με το δυναμικο ευρος το reshade αλλά δεν μπορείς να καλύψεις το h/w με s/w

Καλα ιδιο προφανως δεν ειναι αλλα αλλαζει ολο το παιχνιδι. Κρατησα το ini απο το far cry που εβαλα και εχω το ιδιο σε ολα τα παιχνιδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

[OFF TOPIC]Ουτε αυτο αν θες την γνωμη μου ειναι σωστο. Σε γενικες γραμμες μπορεις να εχεις ενα "workflow" αλλα θα πρεπει να το δουλευεις αναλογα το παιχνιδι.

Δεν εχουν ολες οι engine και ολα τα παιχνιδια τις ιδιες απαιτησεις π.χ σε contrast,sharpening,luminosity κ.ο.κ

Αν εσενα π.χ σου αρεσει να κανεις πιο κορεσμενα τα χρωματα και να αλλαζεις την αντιθεση σε ξεφτισμενα παιχνιδια, τι θα κανεις αν βαλεις σε ενα που ειναι το αντιθετο ή δεν το χρειαζεται;

[/OFF TOPIC]

Επεξ/σία από d4ydr33m3r
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, d4ydr33m3r είπε

[OFF TOPIC]Ουτε αυτο αν θες την γνωμη μου ειναι σωστο. Σε γενικες γραμμες μπορεις να εχεις ενα "workflow" αλλα θα πρεπει να το δουλευεις αναλογα το παιχνιδι.

Δεν εχουν ολες οι engine και ολα τα παιχνιδια τις ιδιες απαιτησεις π.χ σε contrast,sharpening,luminosity κ.ο.κ

Αν εσενα π.χ σου αρεσει να κανεις πιο κορεσμενα τα χρωματα και να αλλαζεις την αντιθεση σε ξεφτισμενα παιχνιδια, τι θα κανεις αν βαλεις σε ενα που ειναι το αντιθετο ή δεν το χρειαζεται; [/OFF TOPIC]

Παντα βρε συ τρεχω το παιχνιδι βλεπω τι γινεται αν ειναι οκ δεν βαζω τιποτα. Σε far cry wildlands syndicate πχ εβαλα παρομοιο. Αφαιρει ασπριλα προσθετει λιγο χρωμα εκει που πρεπει. Ακομα και το witcher 3 ομως που ειναι εξαιρετικο σε stock το θελει το reshade του δεν νομιζεις? 

Δημοσ.

Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Μεινε στο "Παντα βρε συ τρεχω το παιχνιδι βλεπω τι γινεται αν ειναι οκ δεν βαζω τιποτα" :P

Εσυ ειπες "Κρατησα το ini απο το far cry που εβαλα και εχω το ιδιο σε ολα τα παιχνιδια."

Anyway back on topic..

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Ξαναδιαβασε τι εγραψα. Μεινε στο "Παντα βρε συ τρεχω το παιχνιδι βλεπω τι γινεται αν ειναι οκ δεν βαζω τιποτα" :P

Εσυ ειπες "Κρατησα το ini απο το far cry που εβαλα και εχω το ιδιο σε ολα τα παιχνιδια."

Anyway back on topic..

Το εχω κρατημενο βρε συ και το εχω βαλει σε 2 που παιζω τωρα. Δεν εχω και αλλα στον υπολογιστη. Το ini κρατημενο το εχω τωρα αν το βαλω και δεν μου αρεσει βαζω αλλο. Back on topic ναι.

Πιο region ξεκληρισατε πρωτο? Εγω ελιωσα τον john τωρα παω στον jacob και αφηνω στο τελος την γκομενα.

Δημοσ.

Τον John ειχα βγαλει πρωτα που τον εκανε recommend και το παιχνιδι μετα την hope και τελος τον Jacob. 

Ουσιαστικα ο John ηταν και ο πιο "δυσκολος" (αν υπηρχε βαθμος δυσκολιας στο παιχνιδι γιατι ηταν πανευκολο και αστειο το AI) και αυτο γιατι δεν ειχα αρκετα skill points ακομη οχι οτι ηταν κατι το ιδιαιτερο..

Το τελος ειδικα ηταν ακομη πιο ευκολο.. Ψιλοαπογοητευτηκα απο το ποσο γρηγορα τελειωσε περιμενα κατι πιο συνταρακτικο για final boss fight tbh..

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Τον John ειχα βγαλει πρωτα που τον εκανε recommend και το παιχνιδι μετα την hope και τελος τον Jacob. 

Ουσιαστικα ο John ηταν και ο πιο "δυσκολος" (αν υπηρχε βαθμος δυσκολιας στο παιχνιδι γιατι ηταν πανευκολο και αστειο το AI) και αυτο γιατι δεν ειχα αρκετα skill points ακομη οχι οτι ηταν κατι το ιδιαιτερο..

Το τελος ειδικα ηταν ακομη πιο ευκολο.. Ψιλοαπογοητευτηκα απο το ποσο γρηγορα τελειωσε περιμενα κατι πιο συνταρακτικο για final boss fight tbh..

Και εμενα μου φανηκε δυσκολος ο john αλλα σωστα ειπες οτι αν δεν εχεις skills ειναι ζορι. Τωρα που πηρα αρκετα ειναι σαν walk in the park. Κοιτα αν θες να ειναι δυσκολο πας στο hard απο την αρχη. Εγω βαζω παντα μεσαια δυσκολια να υπαρχει και challenge αλλα να μην σου σπανε και τα νευρα. Τα far cry παντα ηταν pure fun δεν χρειαζονταν να ειναι δυσκολα. Το 3 4 τα πηρα πλατινες. Πολυ ευκολα παιχνιδια αλλα ταυτοχρονα απολαυστικα οσο δεν παει. Για δυσκολια παμε σε insane στο mass effect 2. Να μην περιμενω πολλα για το τελος δηλαδη καταλαβα. 

Δημοσ.

Hard το επαιξα και σαφως και ειναι fun παιχνιδι αυτο λεω σε αρκετους εδω μεσα εδω και σελιδες αλλωστε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να ειχε πιο challenging AI..Το ενα δεν αναιρει το αλλο..

Πλατινες; lol #κονσολοκουσουρια :D

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, d4ydr33m3r είπε

Hard το επαιξα και σαφως και ειναι fun παιχνιδι αυτο λεω σε αρκετους εδω μεσα εδω και σελιδες αλλωστε, αλλα αυτο δεν σημαινει οτι δεν θα μπορουσε να ειχε πιο challenging AI..Το ενα δεν αναιρει το αλλο..

Πλατινες; lol #κονσολοκουσουρια :D

Δεν την λες και χαζη την AI ενταξει. Αρκετες φορες σου σκανε απο πισω και απο εκει που δεν το περιμενεις. Αλλοι παλι ερχονται κατα πανω σου. Χουσουρια οντως ευτυχως μετα την 49 πλατινα λεω τελος. Δεν απολαμβανεις τα παιχνδια οσο πρεπει με το να περνεις πλατινες.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, Heybro είπε

Δεν την λες και χαζη την AI ενταξει. Αρκετες φορες σου σκανε απο πισω και απο εκει που δεν το περιμενεις. Αλλοι παλι ερχονται κατα πανω σου. Χουσουρια οντως ευτυχως μετα την 49 πλατινα λεω τελος. Δεν απολαμβανεις τα παιχνδια οσο πρεπει με το να περνεις πλατινες.

θεόχαζη είναι το ΑΙ άστο, πονάει αυτό!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...