Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, nipoa είπε

ειπα να θυσιασω τα fps για τα γραφικα αλλα τελικα θα τα ριξω για να δω πως ειναι τετοιο παιχνιδι στα 60 ..

Δυστυχώς dude δεν παίζει να βαρέσεις stable 60fps σε 1080p ακόμα και με όλα στο low. Το μοναδικό settings εκτος του ΑΑ που κάνει διαφορα είναι geometry/vegetation, πιο κάτω από high το popping είναι ενοχλητικό.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, Heybro είπε

Τα fast travel χαίρομαι που υπάρχουν. Δεν θα άντεχα να πηγαίνω πάντα με αμάξι όπου πρέπει. Το πρώτο region του John το τελείωσα έμειναν 3 αποστολές που θέλει να βρεις κάτι comics η άλλη έμεινε ένα για τα 14 silo και η τρίτη να βρω 12 lighters. Δεν τα δείχνει πουθενά στον χάρτη οπότε είναι καθαρή εξερεύνηση. Τα staches εξαιρετικά ένα και ένα όλα. Έχω παρέα την μαύρη sniperou και τον nick με το αεροπλάνο από πάνω. Σπάνια να χάσω. Ψάρι ακόμα δεν μπόρεσα να πιάσω τσιμπάνε αλλά κόβεται το αγκίστρι όσο και να τα παιδεψω δεν ξέρω γιατί. 

Μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το ψάρεμα. Στα προηγούμενα τους έριχνες δυο πιστολιές και τέζα τα ψάρια. Τώρα κάθομαι 42 χρονώ 1 ώρα και παλεύω με το αγκίστρι!😄-

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε

Μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το ψάρεμα. Στα προηγούμενα τους έριχνες δυο πιστολιές και τέζα τα ψάρια. Τώρα κάθομαι 42 χρονώ 1 ώρα και παλεύω με το αγκίστρι!😄-

Μην ασχολεισαι απλα. Χρηματα εφοσον κανεις λουτ κτλ εχεις για οτι θελεις. Κανα 10λεπτο εκατσα 3 τσιμπησαν κανενα δεν πιαστηκε. Συνεχιζουμε κανονικα την παιχνιδαρα.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Heybro είπε

Μην ασχολεισαι απλα. Χρηματα εφοσον κανεις λουτ κτλ εχεις για οτι θελεις. Κανα 10λεπτο εκατσα 3 τσιμπησαν κανενα δεν πιαστηκε. Συνεχιζουμε κανονικα την παιχνιδαρα.

Βοήθησέ με λίγο. Τα ψάρια είναι μόνο για χρήματα, δηλαδή;-

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και perk points ;) Check challenges. Εγώ πάλι το βρήκα πολύ εύκολο και γρήγορο, προτιμώ του FFXV όπως και είπα. :) Το game έπρεπε να έχει ψαροτούφεκο :D

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
  • Like 1
Δημοσ.

λοιπόν, το παιχνίδι μου αρέσει..

δεν φέρνει τίποτα νέο, αλλά είναι αυτό που πρέπει για λίγη ημι-ανεγκέφαλη δράση για χαλάρωμα 

• Like 3
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, logistoulis είπε

λοιπόν, το παιχνίδι μου αρέσει..

δεν φέρνει τίποτα νέο, αλλά είναι αυτό που πρέπει για λίγη ημι-ανεγκέφαλη δράση για χαλάρωμα 

Το ερώτημα είναι: αυτούς τους αστυνομικούς δεν τους ψάχνει κανείς; Ακόμα και στην Ελλάδα, θα τους έψαχνε το "Τούνελ"!-:P

Δημοσ.

Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν μου εχει επιλογη να ενςργοποιησω το HDR?

Ειναι σε τηλεόραση με HDR μπορω να το βαλω σε 2160p ομως μου λεει Ν/Α στο HDR .

Εχω GTX970 .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, stavroulis1985 είπε

Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν μου εχει επιλογη να ενςργοποιησω το HDR?

Ειναι σε τηλεόραση με HDR μπορω να το βαλω σε 2160p ομως μου λεει Ν/Α στο HDR .

Εχω GTX970 .

Σε 1080p δουλεύει τέλεια το HDR στην δική μου. Σε άλλα παιχνίδια παίζεις με την λειτουργία αυτή; Μήπως δεν φταίει το παιχνίδι;

Δημοσ.

Και εμενα κατευθειαν το αναγνωριζει χωρις να το ανοιγω εγω το παιχνιδι το HDR..

Τσεκαρε να ανοιξεις το HDR απο τα display settings των win10 μηπως δουλεψει αν και κανονικα θα επρεπε να στο αναγνωριζει αυτοματα

Δημοσ.
5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Δυστυχώς dude δεν παίζει να βαρέσεις stable 60fps σε 1080p ακόμα και με όλα στο low. Το μοναδικό settings εκτος του ΑΑ που κάνει διαφορα είναι geometry/vegetation, πιο κάτω από high το popping είναι ενοχλητικό.

τι εννοεις...εγω παιζω ολα στο Ultra και βγαζω 60 fps

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 ώρες πριν, mastixas είπε

Σε 1080p δουλεύει τέλεια το HDR στην δική μου. Σε άλλα παιχνίδια παίζεις με την λειτουργία αυτή; Μήπως δεν φταίει το παιχνίδι;

Τωρα πηρα την TV και στην επηφανεια εργασιας μου λεει στις ιδιοτητες εικονας της ΤV HDR+ μολις μπαινω στο far cry μου το γυριζει στο δυναμικο...και η επιλογη μεσα απο το παιχνιδι ειναι στο Ν/Α
Και σε αλλα παιχνιδια μου το κλεινει μονο του μολις μπει στο μενου.
Βγαζω HDMI το ξαναβαζω μου λεει η TV HDR+ μολις ξεκιναω καποιο game το κλεινει..
Το καλωδιο ειναι 1.4 και εβλεπα 3δ κανονικα με αυτο

20 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε

Και εμενα κατευθειαν το αναγνωριζει χωρις να το ανοιγω εγω το παιχνιδι το HDR..

Τσεκαρε να ανοιξεις το HDR απο τα display settings των win10 μηπως δουλεψει αν και κανονικα θα επρεπε να στο αναγνωριζει αυτοματα

Πηγα στις ρυθμισεις και πουθενα HDR support .
Εχει ρυθμιση η TV σε ποιο source να δωσει UHD color αλλα μολις το ενεργοποιω ανεβοκατεβαζει το pc αναλυσεις μονο του..οποτε το κλεινω..

Επεξ/σία από stavroulis1985
Δημοσ.

Οχι οταν το εχεις σε HDR  monitor/TV αυτόματα στα display settings των win10 εμφανιζει HDR submenu που το ανοιγεις ή το κλείνεις. Αν δεν το εχει τσεκαρε το installation σου μηπως εχει κανα θέμα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...