{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, nipoa είπε ειπα να θυσιασω τα fps για τα γραφικα αλλα τελικα θα τα ριξω για να δω πως ειναι τετοιο παιχνιδι στα 60 .. Δυστυχώς dude δεν παίζει να βαρέσεις stable 60fps σε 1080p ακόμα και με όλα στο low. Το μοναδικό settings εκτος του ΑΑ που κάνει διαφορα είναι geometry/vegetation, πιο κάτω από high το popping είναι ενοχλητικό. Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc
siralexgio7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, Heybro είπε Τα fast travel χαίρομαι που υπάρχουν. Δεν θα άντεχα να πηγαίνω πάντα με αμάξι όπου πρέπει. Το πρώτο region του John το τελείωσα έμειναν 3 αποστολές που θέλει να βρεις κάτι comics η άλλη έμεινε ένα για τα 14 silo και η τρίτη να βρω 12 lighters. Δεν τα δείχνει πουθενά στον χάρτη οπότε είναι καθαρή εξερεύνηση. Τα staches εξαιρετικά ένα και ένα όλα. Έχω παρέα την μαύρη sniperou και τον nick με το αεροπλάνο από πάνω. Σπάνια να χάσω. Ψάρι ακόμα δεν μπόρεσα να πιάσω τσιμπάνε αλλά κόβεται το αγκίστρι όσο και να τα παιδεψω δεν ξέρω γιατί. Μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το ψάρεμα. Στα προηγούμενα τους έριχνες δυο πιστολιές και τέζα τα ψάρια. Τώρα κάθομαι 42 χρονώ 1 ώρα και παλεύω με το αγκίστρι!😄- Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από siralexgio7
Heybro Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 6 λεπτά πριν, siralexgio7 είπε Μεγάλη ταλαιπωρία αυτό το ψάρεμα. Στα προηγούμενα τους έριχνες δυο πιστολιές και τέζα τα ψάρια. Τώρα κάθομαι 42 χρονώ 1 ώρα και παλεύω με το αγκίστρι!😄- Μην ασχολεισαι απλα. Χρηματα εφοσον κανεις λουτ κτλ εχεις για οτι θελεις. Κανα 10λεπτο εκατσα 3 τσιμπησαν κανενα δεν πιαστηκε. Συνεχιζουμε κανονικα την παιχνιδαρα.
siralexgio7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, Heybro είπε Μην ασχολεισαι απλα. Χρηματα εφοσον κανεις λουτ κτλ εχεις για οτι θελεις. Κανα 10λεπτο εκατσα 3 τσιμπησαν κανενα δεν πιαστηκε. Συνεχιζουμε κανονικα την παιχνιδαρα. Βοήθησέ με λίγο. Τα ψάρια είναι μόνο για χρήματα, δηλαδή;- 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Και perk points Check challenges. Εγώ πάλι το βρήκα πολύ εύκολο και γρήγορο, προτιμώ του FFXV όπως και είπα. Το game έπρεπε να έχει ψαροτούφεκο Επεξ/σία 21 Απριλίου 2018 από {TDi}Dj2k..infc 1
logistoulis Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 λοιπόν, το παιχνίδι μου αρέσει.. δεν φέρνει τίποτα νέο, αλλά είναι αυτό που πρέπει για λίγη ημι-ανεγκέφαλη δράση για χαλάρωμα 3
siralexgio7 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 13 λεπτά πριν, logistoulis είπε λοιπόν, το παιχνίδι μου αρέσει.. δεν φέρνει τίποτα νέο, αλλά είναι αυτό που πρέπει για λίγη ημι-ανεγκέφαλη δράση για χαλάρωμα Το ερώτημα είναι: αυτούς τους αστυνομικούς δεν τους ψάχνει κανείς; Ακόμα και στην Ελλάδα, θα τους έψαχνε το "Τούνελ"!-
stavroulis1985 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν μου εχει επιλογη να ενςργοποιησω το HDR? Ειναι σε τηλεόραση με HDR μπορω να το βαλω σε 2160p ομως μου λεει Ν/Α στο HDR . Εχω GTX970 .
mastixas Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 1 ώρα πριν, stavroulis1985 είπε Μηπως ξερει κανεις γιατι δεν μου εχει επιλογη να ενςργοποιησω το HDR? Ειναι σε τηλεόραση με HDR μπορω να το βαλω σε 2160p ομως μου λεει Ν/Α στο HDR . Εχω GTX970 . Σε 1080p δουλεύει τέλεια το HDR στην δική μου. Σε άλλα παιχνίδια παίζεις με την λειτουργία αυτή; Μήπως δεν φταίει το παιχνίδι;
d4ydr33m3r Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Και εμενα κατευθειαν το αναγνωριζει χωρις να το ανοιγω εγω το παιχνιδι το HDR.. Τσεκαρε να ανοιξεις το HDR απο τα display settings των win10 μηπως δουλεψει αν και κανονικα θα επρεπε να στο αναγνωριζει αυτοματα
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Holy shit! Άμα βάλεις way-point και κάτσεις συνοδηγός οδηγάει ο buddy, λίγο aggressive but still. 1
panos_0079 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 5 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Δυστυχώς dude δεν παίζει να βαρέσεις stable 60fps σε 1080p ακόμα και με όλα στο low. Το μοναδικό settings εκτος του ΑΑ που κάνει διαφορα είναι geometry/vegetation, πιο κάτω από high το popping είναι ενοχλητικό. τι εννοεις...εγω παιζω ολα στο Ultra και βγαζω 60 fps 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 Δημοσ. 21 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, panos_0079 είπε τι εννοεις...εγω παιζω ολα στο Ultra και βγαζω 60 fps Congrats Εννοώ ότι γράφω και απευθύνομαι στο άτομο το οποιο κάνω quote.
stavroulis1985 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 21 ώρες πριν, mastixas είπε Σε 1080p δουλεύει τέλεια το HDR στην δική μου. Σε άλλα παιχνίδια παίζεις με την λειτουργία αυτή; Μήπως δεν φταίει το παιχνίδι; Τωρα πηρα την TV και στην επηφανεια εργασιας μου λεει στις ιδιοτητες εικονας της ΤV HDR+ μολις μπαινω στο far cry μου το γυριζει στο δυναμικο...και η επιλογη μεσα απο το παιχνιδι ειναι στο Ν/Α Και σε αλλα παιχνιδια μου το κλεινει μονο του μολις μπει στο μενου. Βγαζω HDMI το ξαναβαζω μου λεει η TV HDR+ μολις ξεκιναω καποιο game το κλεινει.. Το καλωδιο ειναι 1.4 και εβλεπα 3δ κανονικα με αυτο 20 ώρες πριν, d4ydr33m3r είπε Και εμενα κατευθειαν το αναγνωριζει χωρις να το ανοιγω εγω το παιχνιδι το HDR.. Τσεκαρε να ανοιξεις το HDR απο τα display settings των win10 μηπως δουλεψει αν και κανονικα θα επρεπε να στο αναγνωριζει αυτοματα Πηγα στις ρυθμισεις και πουθενα HDR support . Εχει ρυθμιση η TV σε ποιο source να δωσει UHD color αλλα μολις το ενεργοποιω ανεβοκατεβαζει το pc αναλυσεις μονο του..οποτε το κλεινω.. Επεξ/σία 22 Απριλίου 2018 από stavroulis1985
d4ydr33m3r Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Δημοσ. 22 Απριλίου 2018 Οχι οταν το εχεις σε HDR monitor/TV αυτόματα στα display settings των win10 εμφανιζει HDR submenu που το ανοιγεις ή το κλείνεις. Αν δεν το εχει τσεκαρε το installation σου μηπως εχει κανα θέμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα