Προς το περιεχόμενο

Far Cry 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, logistoulis είπε

είναι άλλη φάση το μ/κ ειδικά αν έχεις και τίποτα της προκοπής είναι πολύ ωραία αίσθηση, απλά και το άραγμα άραγμα

να σου πω την αλήθεια στο pc και τα 2 κάνω κάνω ανάλογα με τη διάθεση, αν και πλέον που παίζω περισσότερο ps4 η καναπεδάτη φάση έχει παρει τιτάνιο προβάδισμα 

τελοσπάντων, ελπίζω να βρω λίγο χρόνο απόψε να κάνω μακελειό 

Αναλογα την ορεξη ειναι σωστα το ειπες. Το αραγμα για πιο casual φασεις στην καρεκλα κανεις αλλο gaming πιο hardcore. Οταν ελιωνα στο ps3 αρκετα σε καρεκλα καθομουν μπροστα στην 55αρα. Να εισαι αραγμενος και να δινεις πονο δεν μου καθεται καλα δεν ξερω. Παιξτο απολαυσε το βαλε και ενα reshade οπως εδειξα παραπανω και εισαι αρχοντας.Χωρις εχει πολυ μουντα χρωματα οπως και το wildlands και το syndicate και ολα της ubisoft.

• Απαντ. 929
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειλικρινά θα προτιμούσα να μην το παίξω στα 30fps, αλλα όπως την βρίσκει ο καθένας, btw στα τόσα fps νομίζω θα σε βοηθούσε να έπαιζες με gamepad, εάν δεν παίζεις ήδη, ώστε να είναι πιο smooth. ;)

p.s. FYI όταν λέμε τρέχει άψογα, νερό, σφαίρα, βούτυρο κτλ εννοείτε μιλάμε για μονο stable 60fps ;)

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Ειλικρινά θα προτιμούσα να μην το παίξω στα 30fps, αλλα όπως την βρίσκει ο καθένας, btw στα τόσα fps νομίζω θα σε βοηθούσε να έπαιζες με gamepad, εάν δεν παίζεις ήδη, ώστε να είναι πιο smooth. ;)

p.s. FYI όταν λέμε τρέχει άψογα, νερό, σφαίρα, βούτυρο κτλ εννοείτε μιλάμε για μονο stable 60fps ;)

Επαιζα στα 30 ισως λιγοτερο στο ps3 6 χρονια. Λεω μια χαρα ειναι. 5 μηνες επαιζα στα 60 με τον υπολογιστη και συγκρινα με τα 30 και οντως καμια σχεση smoothila full. Κανα μηνα παιζω στα 75 και οταν το γυρναω στα 60 νιωθω lag οτι δεν ειναι τοσο smooth κτλ. Τα 75 δειχνουν απολυτα smooth. Λογικα αν παω στα 100 120 μετα δεν θα μπορω να παιξω στα 75. Το θεμα ειναι οτι για 100+ θες παντα την καρτα του 1000αρικου και παλι κανεις δεν σου εγγυάται αυτα τα fps στα νεα παιχνιδια.

Δημοσ.

Εκεί που χανει εντελως το Far Cry 5 σε σχεση με WildLands και Origins ειναι στο μεγεθος του χαρτη, ο οποίος παρολο που είναι πανέμορφος μου φαίνεται πολυ μικρος.

• Confused 1
Δημοσ.

Ναι αλλά στο origins είχαν και αρκετό χαρτί ανεκμετάλλευτο

Καλό για την εξερεύνηση και την αισθηση, αλλά πρακτικά όχι πολύ χρήσιμο

• Like 2
Δημοσ.
17 ώρες πριν, kirileman είπε

Έχω παίξει 3-4 ώρες. Δυστυχώς για εμένα, είναι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό  και δεν με κρατάει. Σίγουρα θα του δώσω μερικές ακόμα ευκαιρίες, αλλά οι μάχες δεν μου λένε κάτι, τα μενού είναι περίεργα, τα τοπία του 3 δεν τα φτάνει, δεν ξέρω για ποιο λόγο να το συνεχίσω. Από την άλλη, δε βλέπω την ώρα να βάλω Origins, να ανακαλύψω νέες τοποθεσίες, να φτιάξω καλύτερα όπλα, να ταξιδέψω στο παρελθόν.

Συμφωνώ για το μενού. Παρ' όλο που έχω παίξει 3,4, primal, μου φαίνεται δυσνόητο τις πρώτες φορές...-

Δημοσ.
18 ώρες πριν, Heybro είπε

Γουστα ειναι αυτα. Βρηκα καλυτερο το far cry απο το origins. Το καθενα με τα θετικα και τα αρνητικα του.Το far cry 3 το ειχα παιξει στο ps3 και ηταν meh τα γραφικα του. Το 5 ειναι το κατι αλλο.

οχι ρε ...το origins ειναι μια κατηγορια μονο του

Δημοσ.
2 ώρες πριν, logistoulis είπε

Ναι αλλά στο origins είχαν και αρκετό χαρτί ανεκμετάλλευτο

Καλό για την εξερεύνηση και την αισθηση, αλλά πρακτικά όχι πολύ χρήσιμο

Σωστος αυτο πηγα να πω.. Η διαδραστικοτητα ειναι μεγαλυτερη στους μικροτερους χαρτες του FC5 ολο κατι συμβαινει δυο μετρα πιο κατω ή εχεις να κανεις.

Επισης στα μεγαλα συν το οτι για να ανοιξουν σημεια του χαρτη στο FC5 πρεπει να κανεις actual exploring και οχι με checkpoints/unlocks.. Αν ηταν λιγο πιο σοβαρο σαν genre και ηταν περισσοτερο ρεαλιστικο στο battle system/damage/leveling και δεν ειχε και quick travel τοτε θα ηταν και αλλο game.. Not sure αν θα μου αρεσε για το ειδος που ειναι το FC5.. Θα ηταν αλλο game.. 

Δημοσ.

Τα fast travel χαίρομαι που υπάρχουν. Δεν θα άντεχα να πηγαίνω πάντα με αμάξι όπου πρέπει. Το πρώτο region του John το τελείωσα έμειναν 3 αποστολές που θέλει να βρεις κάτι comics η άλλη έμεινε ένα για τα 14 silo και η τρίτη να βρω 12 lighters. Δεν τα δείχνει πουθενά στον χάρτη οπότε είναι καθαρή εξερεύνηση. Τα staches εξαιρετικά ένα και ένα όλα. Έχω παρέα την μαύρη sniperou και τον nick με το αεροπλάνο από πάνω. Σπάνια να χάσω. Ψάρι ακόμα δεν μπόρεσα να πιάσω τσιμπάνε αλλά κόβεται το αγκίστρι όσο και να τα παιδεψω δεν ξέρω γιατί. 

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Heybro είπε

Τα fast travel χαίρομαι που υπάρχουν. Δεν θα άντεχα να πηγαίνω πάντα με αμάξι όπου πρέπει. Το πρώτο region του John το τελείωσα έμειναν 3 αποστολές που θέλει να βρεις κάτι comics η άλλη έμεινε ένα για τα 14 silo και η τρίτη να βρω 12 lighters. Δεν τα δείχνει πουθενά στον χάρτη οπότε είναι καθαρή εξερεύνηση. Τα staches εξαιρετικά ένα και ένα όλα. Έχω παρέα την μαύρη sniperou και τον nick με το αεροπλάνο από πάνω. Σπάνια να χάσω. Ψάρι ακόμα δεν μπόρεσα να πιάσω τσιμπάνε αλλά κόβεται το αγκίστρι όσο και να τα παιδεψω δεν ξέρω γιατί. 

No offence dude αλλα φαίνεται από τέτοιες λεπτομέρειες ποσο χάνεις το νόημα του game και αυτό γιατί παίζεις rushed back to back non-stop διαφορα games και πολλές φορες δυο συγχρόνως. Μπορεί να κάνω λάθος αλλα από τα posts γενικά που είναι πάμπολλα σχεδόν σε όλα τα γνωστά games αυτό φαίνεται. No judgement απλά νομίζω χάνεις το νόημα. Για παράδειγμα έχω τελειώσει το game εδώ και καιρό και θυμάμαι ότι δεν είναι comics αλλα perk magazines, όχι silo αλλα prepper bunker (stash), όπως επίσης η τύπισσα (μια είναι sniper no need το specify she is black ;) ) λέγεται Grace Armstrong και δεν έχω ιδέα wtf είναι "12 lighters", ψάχνεις αναπτήρες φάση for oregano?! :D Φιλικά εννοείτε ;)

p.s. Μιας που το ανέφερες στα posters in-game η Grace είναι άσπρη :D

5 ώρες πριν, Cowboy είπε

Εκεί που χανει εντελως το Far Cry 5 σε σχεση με WildLands και Origins ειναι στο μεγεθος του χαρτη, ο οποίος παρολο που είναι πανέμορφος μου φαίνεται πολυ μικρος.

Dude είναι ο μεγαλύτερος FC χάρτης...ελάχιστα but still is.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

No offence dude αλλα φαίνεται από τέτοιες λεπτομέρειες ποσο χάνεις το νόημα του game και αυτό γιατί παίζεις rushed back to back non-stop διαφορα games και πολλές φορες δυο συγχρόνως. Μπορεί να κάνω λάθος αλλα από τα posts γενικά που είναι πάμπολλα σχεδόν σε όλα τα γνωστά games αυτό φαίνεται. No judgement απλά νομίζω χάνεις το νόημα. Για παράδειγμα έχω τελειώσει το game εδώ και καιρό και θυμάμαι ότι δεν είναι comics αλλα perk magazines, όχι silo αλλα prepper bunker (stash), όπως επίσης η τύπισσα (μια είναι sniper no need το specify she is black ;) ) λέγεται Grace Armstrong και δεν έχω ιδέα wtf είναι "12 lighters", ψάχνεις αναπτήρες φάση for oregano?! :D Φιλικά εννοείτε ;)

p.s. Μιας που το ανέφερες στα posters in-game η Grace είναι άσπρη :D

Dude είναι ο μεγαλύτερος FC χάρτης...ελάχιστα but still is.

Δεν σε κατάλαβα ρε συ τι εννοείς. Στα παιχνίδια που απολαμβάνω πάντα θέλω να κάνω τα πάντα. Παίζω και story ταυτόχρονα και κάνω και τα υπόλοιπα. Silo και comics είναι. Για την grace δεν θυμόμουν το όνομα της εκείνη τη στιγμή. 

Επεξ/σία από Heybro
Δημοσ.
21 ώρες πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

ειπα να θυσιασω τα fps για τα γραφικα αλλα τελικα θα τα ριξω για να δω πως ειναι τετοιο παιχνιδι στα 60 ..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...