fanboy Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δειτε και μια παρουσιαση εδω, το παιχνιδι ειναι πολυ καλο: https://youtu.be/RCTul_SVRWY
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Παντως δεν ξερω αν ξεκινησα με το πιο δυσκολο region αλλα το παιχνιδι ειναι αρκετα δυσκολο. Με ενα hit παει στον πατο η ζωη και αν δεν εχεις medkit τρεχα να κρυφτεις. Τελειωσα πριν λιγο το region του John.Ακομα δεν εχω παει για ψαρεμα. Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Praetorian image dump - Μια εικόνα ανά spoiler!
kirileman Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Έχω παίξει 3-4 ώρες. Δυστυχώς για εμένα, είναι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν με κρατάει. Σίγουρα θα του δώσω μερικές ακόμα ευκαιρίες, αλλά οι μάχες δεν μου λένε κάτι, τα μενού είναι περίεργα, τα τοπία του 3 δεν τα φτάνει, δεν ξέρω για ποιο λόγο να το συνεχίσω. Από την άλλη, δε βλέπω την ώρα να βάλω Origins, να ανακαλύψω νέες τοποθεσίες, να φτιάξω καλύτερα όπλα, να ταξιδέψω στο παρελθόν. 1
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 7 λεπτά πριν, kirileman είπε Έχω παίξει 3-4 ώρες. Δυστυχώς για εμένα, είναι ένα ξαναζεσταμένο φαγητό και δεν με κρατάει. Σίγουρα θα του δώσω μερικές ακόμα ευκαιρίες, αλλά οι μάχες δεν μου λένε κάτι, τα μενού είναι περίεργα, τα τοπία του 3 δεν τα φτάνει, δεν ξέρω για ποιο λόγο να το συνεχίσω. Από την άλλη, δε βλέπω την ώρα να βάλω Origins, να ανακαλύψω νέες τοποθεσίες, να φτιάξω καλύτερα όπλα, να ταξιδέψω στο παρελθόν. Γουστα ειναι αυτα. Βρηκα καλυτερο το far cry απο το origins. Το καθενα με τα θετικα και τα αρνητικα του.Το far cry 3 το ειχα παιξει στο ps3 και ηταν meh τα γραφικα του. Το 5 ειναι το κατι αλλο.
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) το 3 για τότε που βγήκε ήταν το κάτι άλλο απλά το έπαιξες στο ps3.. το τωρινό μιας και το έβαλα να δω αν θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον είναι απλά οκ, αλλά από τη στιγμή που τρέχει νεράκι κανένα παράπονο, παραπάνω από οκ και μπράβο στην Ubi δεν θυμάμαι ποιος μου έλεγε ότι κακώς έχω απαιτήσεις να το παίζω με την 480 ultra (γιατί είναι παλιά ή mid range δεν θυμάμαι..) , η αλήθεια είναι ότι το παίζω μια χαρά με την 480 όπως και θα έπρεπε.. καλό είναι να καταλαβαίνουμε τα γραφικά που βλέπουμε και τι απαιτήσεις θα έπρεπε αυτά να έχουν ακόμα και από τα trailer.. δεν νιώθω κάποια ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνω το αυτονόητο βέβαια, απλά μην δίνεται η εντύπωση ότι θα πρέπει να έχεις μόνο πανάκριβη κάρτα να παίξεις ένα παιχνίδι αξιοπρεπώς Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από logistoulis 2
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Τεχνικά το παιχνίδι είναι μια χαρά και ειλικρινά μπράβο τους, από κει και πέρα θέλω να το προχωρήσω λίγο να δω τι λέει και σαν παιχνίδι. Δεν είμαι τόσο αρνητικός σε μια από τα ίδια με το 3 και 4 καθώς παρεμβάλλονται αρκετά χρόνια μεταξύ τους, αλλά θέλω μερικές ώρες ακόμα να σχηματίσω άποψη
lambros90 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 εμενα το game μου ριχνει τα fps ανεξαρτητα απο τα settings σε τυχαιες στιγμες στο game και φτιαχνει μετα απο λιγο μονο του. παει απο τα 60 στα 30 περιπου αλλα πας σερνοντας ειναι unplayable. εχει κανεις καποια ιδεα? εχω 970 και 4790k
nipoa Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 με i5 3690 και r9 280 το παιχνιδακι παει νερο σε high settings στα 30 fps
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 8 ώρες πριν, logistoulis είπε το 3 για τότε που βγήκε ήταν το κάτι άλλο απλά το έπαιξες στο ps3.. το τωρινό μιας και το έβαλα να δω αν θα μου κρατήσει το ενδιαφέρον είναι απλά οκ, αλλά από τη στιγμή που τρέχει νεράκι κανένα παράπονο, παραπάνω από οκ και μπράβο στην Ubi δεν θυμάμαι ποιος μου έλεγε ότι κακώς έχω απαιτήσεις να το παίζω με την 480 ultra (γιατί είναι παλιά ή mid range δεν θυμάμαι..) , η αλήθεια είναι ότι το παίζω μια χαρά με την 480 όπως και θα έπρεπε.. καλό είναι να καταλαβαίνουμε τα γραφικά που βλέπουμε και τι απαιτήσεις θα έπρεπε αυτά να έχουν ακόμα και από τα trailer.. δεν νιώθω κάποια ιδιαίτερη ικανοποίηση όταν επιβεβαιώνω το αυτονόητο βέβαια, απλά μην δίνεται η εντύπωση ότι θα πρέπει να έχεις μόνο πανάκριβη κάρτα να παίξεις ένα παιχνίδι αξιοπρεπώς Σαν gameplay και τοπία ναι ήταν πολύ καλό. Το 5 είναι καθαρή smoothila το wildlands αν και συνέχεια 75 έχω όταν πχ οδηγώ μηχανάκι νιώθεις σκαλωματα. Προφανώς είναι θέματα του παιχνιδιού στην οδήγηση. Το 5 σε 3 μέρες έχω 20 ώρες οπότε καταλαβαίνεις πόσο με ενθουσίασε.
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) εμένα το τελευταίο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια της ubi που όντως μου άρεσε ήταν το origins όλα τα άλλα απογοήτευση (εξαιρώ south park, που είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις και όχι ακριβώς τα συνηθισμένα παιχνίδια της ubi) ελπίζω και αυτό να μου αρέσει εξίσου, γενικά πάντα τα πήγαινα καλά με τα far cry έστω και για την ανεγκέφαλη δράση, κανένα πρόβλημα με αυτό.. το μόνο που ελπίζω είναι να μην γίνει κουραστικά επαναλαμβανόμενο.. ένα γρήγορο πέρασμα από το campaign θέλω άλλωστε και τίποτα παραπάνω, οι 20 ώρες που λες ίσως είναι το μαξ μου όσο για τα frames στη δική μου κάρτα και την ανάλυση που παίζω με συνέφερε να το κλειδώσω στα 60 όπου πάει μεταξύ 59-60 διαρκώς οπότε είναι αρκετά ομαλό, λίγο που το άφησα ελεύθερο και πήγαινε μεταξύ 80κατι και 59 δεν μου φάνηκε πολύ ομαλό.. μάλιστα το κλείδωσα με vsync που δε βλέπω να δίνει stutter, το να το έβαζα borderless και να κλείδωνα χειροκίνητα στα 60 ήταν κάπως χειρότερο. έτσι όπως το χω είναι βούτηρο το άλλο που πρέπει να δοκιμάσω είναι η διαφορά controller με ποντίκι βασικά θα πάω τελικά στο controller για χάρη της τηλεόρασης αν και χθες έπαιζα με ποντίκι στο monitor, απλά τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς μου φάνηκε ότι έπαιζαν καλύτερα με χειριστήριο μιας και στην ουσία είναι κονσολοπορτ. αν και δεν είχα πρόβλημα με ποντίκι όπως αν θυμάμαι σωστά είχαν πολλοί στο far cry 3 όπου έπρεπε να ρυθμίζουν πράγματα (ενώ το χειριστήριο δούλευε άψογα από την αρχή), αλλά τα περισσότερα σύγχρονα shooters παίζουν μια χαρά με χειριστήριο και βασικά από τη στιγμή που δεν παίζεις competitive online δεν είναι και κακή ιδέα προκειμένου να τα απολαύσεις στη μεγάλη τηλεόραση αραχτός και όχι σε μόνιτορ καθιστός σε γραφείο Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από logistoulis
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 43 λεπτά πριν, logistoulis είπε εμένα το τελευταίο παιχνίδι τα τελευταία χρόνια της ubi που όντως μου άρεσε ήταν το origins όλα τα άλλα απογοήτευση (εξαιρώ south park, που είναι ιδιαίτερες περιπτώσεις και όχι ακριβώς τα συνηθισμένα παιχνίδια της ubi) ελπίζω και αυτό να μου αρέσει εξίσου, γενικά πάντα τα πήγαινα καλά με τα far cry έστω και για την ανεγκέφαλη δράση, κανένα πρόβλημα με αυτό.. το μόνο που ελπίζω είναι να μην γίνει κουραστικά επαναλαμβανόμενο.. ένα γρήγορο πέρασμα από το campaign θέλω άλλωστε και τίποτα παραπάνω, οι 20 ώρες που λες ίσως είναι το μαξ μου όσο για τα frames στη δική μου κάρτα και την ανάλυση που παίζω με συνέφερε να το κλειδώσω στα 60 όπου πάει μεταξύ 59-60 διαρκώς οπότε είναι αρκετά ομαλό, λίγο που το άφησα ελεύθερο και πήγαινε μεταξύ 80κατι και 59 δεν μου φάνηκε πολύ ομαλό.. μάλιστα το κλείδωσα με vsync που δε βλέπω να δίνει stutter, το να το έβαζα borderless και να κλείδωνα χειροκίνητα στα 60 ήταν κάπως χειρότερο. έτσι όπως το χω είναι βούτηρο το άλλο που πρέπει να δοκιμάσω είναι η διαφορά controller με ποντίκι βασικά θα πάω τελικά στο controller για χάρη της τηλεόρασης αν και χθες έπαιζα με ποντίκι στο monitor, απλά τα προηγούμενα παιχνίδια της σειράς μου φάνηκε ότι έπαιζαν καλύτερα με χειριστήριο μιας και στην ουσία είναι κονσολοπορτ. αν και δεν είχα πρόβλημα με ποντίκι όπως αν θυμάμαι σωστά είχαν πολλοί στο far cry 3 όπου έπρεπε να ρυθμίζουν πράγματα (ενώ το χειριστήριο δούλευε άψογα από την αρχή), αλλά τα περισσότερα σύγχρονα shooters παίζουν μια χαρά με χειριστήριο και βασικά από τη στιγμή που δεν παίζεις competitive online δεν είναι και κακή ιδέα προκειμένου να τα απολαύσεις στη μεγάλη τηλεόραση αραχτός και όχι σε μόνιτορ καθιστός σε γραφείο Κοιτα τετοια παιχνιδια θελουν M/K. Racing οπως project cars η παιχνιδια οπως unravel θελουν controller. Oπως και να το παιξεις το παιχνιδι ειναι pure fan απολαυσε το.
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 ναι κανονικά θέλει, απλά γουστάρω άραγμα και τηλεορασάρα, όχι να νιώθω ότι είμαι τιμωρία στο γραφείο και μετά τη δουλειά .. από τη στιγμή που έχω τερματίσει αρκετά fps με controller πλέον δε με προβληματίζει ιδιαίτερα η φάση αυτή
Heybro Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε ναι κανονικά θέλει, απλά γουστάρω άραγμα και τηλεορασάρα, όχι να νιώθω ότι είμαι τιμωρία στο γραφείο και μετά τη δουλειά .. από τη στιγμή που έχω τερματίσει αρκετά fps με controller πλέον δε με προβληματίζει ιδιαίτερα η φάση αυτή Αν η δουλεια σου ειναι σε γραφειο ναι οντως ετσι πρεπει να νιωθεις. Τοσα χρονια επειδη βαρεθηκα στον καναπε με το controller το χαιρομαι περισσοτερο το gaming με MK στο monitor.
logistoulis Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 Δημοσ. 20 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) είναι άλλη φάση το μ/κ ειδικά αν έχεις και τίποτα της προκοπής είναι πολύ ωραία αίσθηση, απλά και το άραγμα άραγμα να σου πω την αλήθεια στο pc και τα 2 κάνω κάνω ανάλογα με τη διάθεση, αν και πλέον που παίζω περισσότερο ps4 η καναπεδάτη φάση έχει παρει τιτάνιο προβάδισμα τελοσπάντων, ελπίζω να βρω λίγο χρόνο απόψε να κάνω μακελειό Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από logistoulis
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα