Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, Razor333 είπε Συμπαθητικο το story, σιγουρα πολυ πιο ενδιαφερον απο το ghost recon wildlands, απο την αλλη η gaming engine σαφως κατωτερη, φαινεται και οπτικα και στην τεραστια διαφορα στις απαιτησεις. Το ghost recon το είδα σήμερα με μια 560 πάλευε να κρατήσει 30fps σε medium γραφικά αλλά δεν τρελάθηκα. Λογικά στα ultra θα δείχνει πολύ καλύτερο. Το far cry 5 είναι σαν αληθινό το Gods Ray το terrain κάτω είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Το ότι δεν ζητάει πολλούς πόρους το ρίχνω στη μηχανή γραφικών που απο το far cry 4 μέχρι σήμερα την εξέλιξαν πάρα πολύ. Πάντως το χαζεύεις το παιχνίδι. Όταν δοκιμάσω σε ultra και το wildlands θα έχω πιο σφαιρική άποψη.
Razor333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Το ghost recon το είδα σήμερα με μια 560 πάλευε να κρατήσει 30fps σε medium γραφικά αλλά δεν τρελάθηκα. Λογικά στα ultra θα δείχνει πολύ καλύτερο. Το far cry 5 είναι σαν αληθινό το Gods Ray το terrain κάτω είναι σε πάρα πολύ υψηλό επίπεδο. Το ότι δεν ζητάει πολλούς πόρους το ρίχνω στη μηχανή γραφικών που απο το far cry 4 μέχρι σήμερα την εξέλιξαν πάρα πολύ. Πάντως το χαζεύεις το παιχνίδι. Όταν δοκιμάσω σε ultra και το wildlands θα έχω πιο σφαιρική άποψη. Καμια σχεση στο ultra και 2Κ το wildlands ειναι σε αλλο επιπεδο, θελει βεβαια και 2x1080 για να κρατησει 60fps, οποτε ειναι ενα θεμα και αυτο. 1
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 7 ώρες πριν, Razor333 είπε Καμια σχεση στο ultra και 2Κ το wildlands ειναι σε αλλο επιπεδο, θελει βεβαια και 2x1080 για να κρατησει 60fps, οποτε ειναι ενα θεμα και αυτο. Θεοβαρο ε. Βάλε reshade και στο wildlands πάντως είναι τόσο άχρωμο παιχνίδι και αυτό.
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 14 λεπτά πριν, Heybro είπε Θεοβαρο ε. Βάλε reshade και στο wildlands πάντως είναι τόσο άχρωμο παιχνίδι και αυτό. με Titan X το τρεχεις εσυ Heybro?
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 2 λεπτά πριν, KilliK είπε με Titan X το τρεχεις εσυ Heybro? Far cry 5? Το wildlands δεν το έχω παίξει ακόμα στο σύστημα μου.
KilliK Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 1 λεπτό πριν, Heybro είπε Far cry 5? Το wildlands δεν το έχω παίξει ακόμα στο σύστημα μου. ναι για το FC5 ρωταω. με TX gpu το τρεχεις;
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 4 λεπτά πριν, KilliK είπε ναι για το FC5 ρωταω. με TX gpu το τρεχεις; Όχι βρε συ 1070ti έχω τέρμα overclock στα 2152. Το far cry 5 είναι από τα πιο optimized και όμορφα παιχνίδια. 1
Razor333 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 36 λεπτά πριν, Heybro είπε Θεοβαρο ε. Βάλε reshade και στο wildlands πάντως είναι τόσο άχρωμο παιχνίδι και αυτό. Δεν του φαινεται τοσο, θα δοκιμασω αν κανει καποια διαφορα. Στο farcry 5 ομως το θελεις asap, οπως και στο primal η ασπριλα ειναι απιστευτη. Ειναι θεοβαρο ναι, αλλα σε καποια πραγματα ειναι οτι καλυτερο εχω δει, οπως π.χ. στο foliage.
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 22 λεπτά πριν, Razor333 είπε Δεν του φαινεται τοσο, θα δοκιμασω αν κανει καποια διαφορα. Στο farcry 5 ομως το θελεις asap, οπως και στο primal η ασπριλα ειναι απιστευτη. Ειναι θεοβαρο ναι, αλλα σε καποια πραγματα ειναι οτι καλυτερο εχω δει, οπως π.χ. στο foliage. Επειδη για πρωτη φορα το επαιξα χθες δοκιμασα με reshade και χωρις και ειναι ιδια αισθηση σαν το far cry. Αλλο παιχνιδι πολυ πιο ζωντανο πιο καθαρη εικονα. Ριχνουν 3 4fps που δεν ειναι τιποτα μπροστα στη διαφορα της εικονας.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 13 ώρες πριν, Heybro είπε 2560x1080 βγάζω πάνω από 95fps αλλά έχω vsync στα 75 που είναι η οθόνη μου. Το παιχνίδι είναι καθαρή smoothila έχει τα πιο όμορφα και αληθοφανή γραφικά που έχω δει. Εχεις δοκιμασει AC Origins και Wildlands να δεις γραφικά? Το Far cry 5 δεν πιανει το επίπεδο γραφικών των παραπάνω παιχνιδιών σε ultra ουτε για πλακα.
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Μόλις τώρα, ΘοδωρηςGR είπε Εχεις δοκιμασει AC Origins και Wildlands να δεις γραφικά? Το Far cry 5 δεν πιανει το επίπεδο γραφικών των παραπάνω παιχνιδιών σε ultra ουτε για πλακα. Εχω τερματισει το origins με 63 ωρες ολα ultra. Το far cry 5 ειναι πολυ πιο ομορφο για μενα. Δεν ειχα βαλει reshade στο origins βεβαια δεν ειχαν βγει ακομα.
nipoa Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 εκατσα να παιξω χτες λιγο αλλα μιαμιση ωρα που ημουn μεσα απλα τριγυρναγα εδω και εκει και χαζευα το νησι
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, Heybro είπε Εχω τερματισει το origins με 63 ωρες ολα ultra. Το far cry 5 ειναι πολυ πιο ομορφο για μενα. Δεν ειχα βαλει reshade στο origins βεβαια δεν ειχαν βγει ακομα. Δεν ξέρω το origins ειναι απο τα ομορφότερα απο άποψη γραφικών παιχνίδι που εχω δει. Btw και το far cry δεν λεω. Ειναι αρκετα καλο! Επεξ/σία 19 Απριλίου 2018 από Επισκέπτης
Heybro Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 Δημοσ. 19 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 19 ώρες πριν, ΘοδωρηςGR είπε Δεν ξέρω το origins ειναι απο τα ομορφότερα απο αποψην γραφικών παιχνίδι που εχω δει. Btw και το far cry δεν λεω. Ειναι αρκετα καλο! Το origins ηταν ενα απολαυστικο παιχνιδι. Απλα δεν εχει το πρασινο του far cry. Η Αλεξανδρεια ηταν πανεμορφη με πολυ καλα textures αλλα δεν ξερω το far cry μου φαινεται πιο ομορφο Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Spoiler Επεξ/σία 20 Απριλίου 2018 από Praetorian image dump - Μια εικόνα ανά spoiler!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα